Hae
Palasia Arjestani

Mökkitreeniä videolla

Varmaan ensimmäisen kerran tänä keväänä sain itsestäni sen verran irti, että treenasin myös mökillä. Eilisessä postauksessa jo mainitsinkin, että perjantaina mökille mennessä jäin vajaa 5 km ennen mökkiä pois auton kyydistä ja juoksin loppumatkan. Aikaa jolkotteluun kului 34 minsaa. Tiet on mökille mennessä todella mäkisiä ja pari suurempaa ylämäkeä kävelin ihan suosiolla. Olin varsin yllättynyt, että jaksoin muuten juosta koko matkan! En mitään pikajuoksijavauhtia, mutta juoksua kuitenkin! Varovainen toive on, että kesän loppuun mennessä jaksaisin juosta jo koko mökkitien vikan pätkän eli 10 kilsaa. Saas nähdä.

Hienosti kerkes kilometrimäärä just nollautua trackerista, mut 4,7 km se tais olla.

Hienosti kerkes kilometrimäärä just nollautua trackerista, mut 4,7 km se tais olla.

Lauantain otin levon kannalta, vähän taisin tehdä lihashuoltoa, mutta muuten päivä kului ihan muissa kuin treenin merkeissä. Lähinnä syödessä 😀 Sunnuntaina päätin sit vetää omat sessiot mökkipihalla. Meillä on suht hyvä välineistö siellä, löytyy mm. tanko ja painot noin 60kg asti, penkki ja 5 kilon painopallo. Vielä pitäis leuanvetotanko saada johonkin viritettyä ja muutamat kahvakuulat heiliteltavaksi. Kyllä näillä välineillä jo ihan hyvän treenin saa aikasiks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATein kaksi pientä pyrähdystä, molemmat 5 minuutin mittaisia ja välissä parin minsan tauko.

Round 1, 5 min amrap (as many rounds/reps as possible):

  • 5 x power clean (30kg)
  • 10 x airsquat
  • 15 x abs
  • kierroksia kolme ja neljänneltä jotain..

Round 2, 5 min amrap:

  • 5 x front squat (35kg)
  • 10 x bar over burpee without push up
  • 15 x russian twist (5 kg)
  • 3 täyttä kierrosta ja neloselta yksi kyykky

Otin videolla koko treenin, osa tosin nopeutettuna. Ei ehkä mikään maailman hienoin video kun en saanut musiikkia taustalle. Nyt sielä kuuluu epämääräistä mölinää ja tytön höpöttelyä. Koittakaa kestää 😀

En ymmärrä miks mulle noi tangon yli hypättävät liikkeet on niin vaikeita. En vaan osaa hypätä tasajalkaa, vaikka pitäis. Aina hypin tuollaisia villivarsa hyppyjä! Huomasin myös sen, että oon yksin treenatessani aika mukavuuden haluinen. En oikein viitsi viedä itseäni ulos mukavuusalueelta ja valitsen heloposti liikkeetkin sen mukaan mitkä nyt sattuu olemaan kivoimpia. Treenin jälkeen harjottelin vähän käsilläkävelyä, en osannut yhtään. En ole olkapään takia pystynyt pitkään aikaan sitä treenaamaan ja tatsi on kadonnut täysin. Vasen olkapää on taas vähän tulehtunut ja joudun sitä varomaan aika lailla. Tempausta en pysty tekemään ollenkaan enkä normaaleja punnerruksiakaan. Ottaa päähän isosti, mutta minkäs teen. Tän kans on vaan pärjättävä ja annettava sen levätä. Taas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juoksutakki: Helly Hansen (saatu), housut: Adidas, kengät: Nike.

Noita mun käyttämiä Tafferin tukevia rannesiteitä on muuten nyt myynnissä! Omasi voi tilata täältä. Kannattaa käyttää hyväksi koodi JONNA10, jolla saat 10% pois tilauksen loppusummasta. Ite oon tykännyt noista rannesiteistä todella paljon ja käytän niitä melkeinpä joka treenissä. Mun ranteet ei oikein kestä tempauksia, rinnallevetoja, etukyykkyjä tai mitään työntöjä. Rehellisesti voin sanoa, että nää Tafferin rannesiteet on varmasti parhaimmat mitkä mulla on koskaan ollut. Enkä valehtele yhtään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen itsestäni niin ylpeä, kun sain vihdoinkin itseäni niskasta kiinni ja treenasin mökilläkin. Joku ihme laiskuus siellä iskee aina enkä jaksa tehdä mitään ylimääräistä. Mikäpäs tuossa oli ulkona hyvässä säässä jumpatessa! Taisi olla eka kerta tänä kesänä kun tarkenin t-paidassa ulkona 🙂

Tänään taas treeniä tiedossa, rajulla skaalauksella/liikkeiden vaihdolla näemmä, koska tempausta en pysty tekemään…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *