Hae
Palasia Arjestani

No sillai kai

Täällä podetaan vuosisadan flunssaa. Kurkku on ollut kipee kohta viikon ja oon ihan tukossa koko muija. Välillä tuntuu jo helpottavan kunnes taas pahenee. Ihme tauti! Mulla menee aina sairastaessa niin että välillä syön todella terveellisesti ja jaksan uskoa, että kyllä tämä pian tästä asettuu. Sit tulee fiilis ettei mistään tule mitään ja syön mitä sattuu tai jätän kokonaan syömättä. Tällä hetkellä mennään tota  syömättömyyden ja kaiken paikan suuhun tunkemisen vaihetta. Kyllä tää tästä 😀

IMG_20141123_183449

20141122_194323

20141122_194254

IMG_20141126_122512

IMG_20141124_193945

IMG_20141119_180756

Töissä on viime päivinä ollut aivan kauheeta hässäkkää firman muuton takia ja koska munkin panos muutossa on kohtuullisen tärkeä niin oon yrittänyt pitää itseni edes joten kuten toimintakuntoisena. Tein tuollaisia ihania pieniä raakakakkusia alkuviikosta ja niiden ohella oon tukenut lehtikaalia ja inkivääriä joka paikkaan (toimivat hyvin smoothieissa!) Ja lipittänyt teetä litratolkulla.

IMG_20141123_114218

IMG_20141119_105056

20141123_112907

Helly Hansenin parkatakki ja mielettömän hyvän tuntuiset kengät!

IMG_20141126_182524

Sairastaminen on siitä vaarallista aikaa, että ehtii aivan liian paljon haaveilla ja unelmoida kaikenlaista. Ja surffata nettikaupoissa! Meillekin on tippunut paketteja harva se päivä, mutta suurin osa on onneksi lahjoja muille 🙂 Nettikaupat on joulun aikaan ainakin mulle melkoisen suuri helpotus, koska en todellakaan viihdy hirveässä ihmispaljoudessa lahjoja etsimässä. En ymmärrä miten ennen vielä jätettiin lahjojen osto ihan viime tippaa ja sit kauheessa stessissä ja kiireellä piti yrittää haalia kaikki lahjat aaton aattona. Typerää touhua. Helly Hansenilta sain sikamageet kengät sekä parkatakin talveksi. Mulla ei ole koskaan ollut noin hyvää takkia! Hajonneiden Inovien tilalle tilasin Reebokin nano 4.0 crossfit-kengät ja nämä oli rakkautta ensi testauksella! Mielettömän hyvät jalassa ja huomattavasti tukevammat kuin vanhat Inovit. Vielä kun pääsis treenaamaan 😀 Kotiin hommasin mm. uuden maton eteiseen, jonka kissat oli jo merkinneet paskaperseellään viime yön aikana. Ilmeisesti emme palauta mattoa 😀

Ootteko te pysyneet terveinä? Joko ootte aloittaneet joululahjojen hankinnan?

6 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Moikka! 😀

  Hei harmi toi matto, mutta vähän nauratti koska mulla on kaksi kissaa ja I feel you tossa asiassa! Ostettiin joskus miehen kanssa uudet valkoiset matot kaksin kappalein ja molemmille oksennettiin ensimmäisenä yönä karvapallot. Heräsin kyllä siihen kakomisen ääneen mutta enpä väsyneenä ehtinyt heittäytyä lattialle kääntämään mattoa sivuun. 😀 Jälkeenpäin se naurattaa, mutta silloin kyllä tuli manattua katit pariin otteeseen!

  Pysytty on terveenä ja suurin osa joululahjoistakin jo hankittu! 🙂 Pikaista paranemista sinne ja aivan sairaan ihanat nuo sun uudet treenikengät 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä vaihdoin kans viikonloppuna sohvalle uudet valkoiset tyynyt ja ylläripylläri kissa oksensi yhteen niistä heti seuraavana aamuna 😀 Haaveilen vaaleista matoista ja sohvista mut ei noiden kans mitään sellaisia voi edes harkita!

   Kiva kuulla että siellä on vältytty flunssalta 🙂

 2. Sanna kirjoitti:

  Terveenä on pysytty ja lahjatkin on melkein kaikki hankittu. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oi! Vallan kateeksi kyllä käy. Yksi tervehtyminen tännekin, kiitos 🙂

 3. Mimmukka kirjoitti:

  Nauratti ääneen tuo kissamainen loppu!!! 😀

  Ite olin lokakuussa flunssassa. Eli ei ihan terveenä olla oltu.
  Ja nyt on ollu muuta pientä sairastelua. 🙁
  Pikaista paranemista sinne!!! Ei ole kiva olla sairaana.

  Ja tosi ihanan näköiset sun uus takki ja treeni-kengät!!

  Saiskos tuon raakakakkusten reseptin tänne?? Ei kiirettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.