Hae
Palasia Arjestani

Käsissä Viljaton kattaus

Processed with VSCO with a6 preset

Katselin jo joulun aikaan kirjakaupassa kävellessäni Emmi-Liia Sjöholmin Viljatonta kattausta ja taisipa se olla myös pukin toivelistalla. Jostain kumman syystä pukki ei kyseistä kirjaa minulle tuonut, mutta siskopa toi synttärilahjaksi!

Processed with VSCO with a6 preset

Ensihaistelun perusteella kirja vaikuttaa todella hyvältä ja mielenkiintoiselta! Reseptejä löytyy aamupaloihin, salaatteihin, pääruokiin, lisukkeisiin, leipiin, erilaisiin makeisiin juttuihin sekä kastikkeisiin ja tahnoihin. Omaan silmään pomppasi heti bataattiburgerin, limekakun, keksijäätelön sekä omenaisen raakakakun reseptit. Ensi viikolla muuten keittiössä tapahtuu 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Mukavaa alkavaa viikonloppuna kaikille!

3 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Onnea Synttärien johdosta 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Kiitos! Olivat tosin jo 1.2, mutta sain mun lahjat nyt ettei tarvinnut postitella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *