Hae
Palasia Arjestani

Paluu viime viikkoon.

 Muutama juttu jäi vielä viime viikolta kertomatta ja pari kuvaa laittamatta. Kerkesin jo koko tekstin tänne kertaalleen kirjoittamaan ja sit kaikki hävis! Ääk, en kestä näitä systeemeitä aina välillä… Viime keskiviikkona kerkesin tehdä oman treenini open gymissä ennen lehtikuvausta. Tein maastavetoa jokusen sarjan ja kun kerta tuntui niin hyvältä niin testasin uutta PR:ää 105 kilolla ja sieltähän se vaan nousi 🙂 Teen nykyään maastavedot aina ilman remmejä ja vyötä. Käytän maastavedossa myötäotetta, ristiote ei taida olla mun juttu…

IMG_20131120_070446

 Keskiviikon kuvauksissa toimi kuvaajana erittäin ammattitaitoinen Arsi Ikäheimonen. Hän oli keksinyt mun varalle yhtä sun toista kivaa ja minähän tottelin vain kiltisti jokaista sanaa. Oon aina luullut, että kuvauksissa menee vain pieni hetki eikä se ole kovin vaativaa touhua. Väärässä olin! Mulle puski kauheat hiet pintaan, kainaloihin tuli hirveet hikiläiskät ja tukka ja naama oli kuin milläkin tarhapöllöllä 😀 Iso hatunnosto kaikille malleille, jotka tekevät kuvauksia ammatikseen. Ei olis musta samaan hommaan!

kuvia 001

Otatko tästä nyt pari kuvaa kun otetaan kuvia?

kuvia 002kuvia 003kuvia 004kuvia 005kuvia 006kuvia 007kuvia 008

kuvia 009

Vähän kahvakuulaheilautusta.

 kuvia 010

kuvia 011

 kuvia 013

kuvia 016

kuvia 014

Se oli siinä!

 Viime viikolla ruokapuoli pysyi tosi hyvin kunnossa eikä mulla ollut minkäänlaisia mielitekoja. Hyvää ja puhdasta ruokaa joka aterialla. Käytin normaalia vähemmän viljatuotteita ja sen huomasi hyvin kropassa ja omassa olossa. Samaa linjaa jatketaan tällä viikolla! Perjantaina olis treenijengin pikkujoulut, mut taidan pitää siellä ihan nollatoleranssin päällä että pääsen lauantaina treenaamaan. Ei oo noi baari-illat mua varten. Tykkään huomattavasti enemmän olla fressinä ja virkeenä heti aamusta treeneissä ja puuhastella kotona perheen kanssa.

20131120_200841

Duuniruuan teossa.

IMG_20131121_135114

20131122_111440

Aika usein mun treenin jälkeinen ateria on munakas.

 

IMG_20131121_091046

Kävin shoppaamassa torstaina 🙂 Toi raakasuklaa on todella hyvää!

 Tiedättekö muuten mikä oli tuolla perjantain baarireissulla melko omituista? Mä sain tosi paljon kommenttia ulkopuolisilta ihmisiltä tyyliin hirvee hauis sulla ja sä varmaan treenaat joka päivä. Se oli aika outoa ja hämmentävää! Ootteko te koskaan saaneet samanlaisia kommentteja? Miten suhtaudutte niihin? Onks se nykyään niin ihmeellistä jos ihminen on yhtään treenanneen näköinen, varsinkin nainen? Totta kai se tuntuu kivalta, kun kaikki se työ huomataan mut eiks sillon mennä jo vähän liian pitkälle jos tullaan ilman lupaa puristelemaan hauista?

Kohta kotiin puuron syöntiin ja illalla treeneihin, jei 😉 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia

 1. Atshuu kirjoitti:

  Tossa on tullu joku ihme muutos parin viime vuoden aikana. Itelleni kävi sama juttu, joku nulikka tuli käteen roikkumaan. Ei sanonu mitään vaan esittele sitä kavereilleen..! Oli vähän hölmistyny olo, ihmisiä tässä kuitenkin ollaan lihastenki alla. Vapaata riistaa näköjään.. Ite kuitenkin lasken itteni ns. nostajiin, en bodaajiin, ni se tuntuu jotenki kohtuuttomalta, ku ei näitä oo esittelymielessä kasvattanu enää pitkään aikaan..

  • Jonna kirjoitti:

   No just! Kyllähän mä sen ymmärrän jos tullaan juttelemaan, mutta että omin lupineen käydään kiinni…

 2. Veera kirjoitti:

  Kannattaa ottaa ihan kohteliaisuuksina noi hauiksen puristelut, vaikka se varmasti aika oudolta tuntuuki 😀
  hei osaatko sanoo noista aktiivisuus rannekkeista et miten ne osaa sanoo sen kalorin kulutuksen? Ku niissä ei kuitenkaan oo sitä sykkeen mittausta.. Ootko huomannu jotai ongelmii siinä et se ei ota huomioon kaikkee liikkumista?

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, onhan se toki kiva että työn tulos huomataan mut en mä kauheasti tykkää että tullaan hiplaamaan ja puristelemaan omin lupineen.

   Mä luulen, että ne mittaa kulutusta pituuden, painon ja päivän aktiivisuuden mukaan. Mun rannekkeeseen täytyy syöttää kaikki urheilut ja sen perusteella se laskee kalorin kulutuksen. Kyllähän noihin saa myös sykevyön ja se on varmasti paljon tarkempi!

 3. Piia kirjoitti:

  No, aikamoista touhua. Itse olin kans todella hämmentynyt yhdestä työkaverin kommentista:”Voi, anna mulle puolet sun lihaksista.” En edes pidä itseäni mitenkään erityisen lihaksikkaana, mutta kai puolen vuoden crossfit-treenit tekevät tehtävänsä. 🙂 ota kohteliaisuutena vaan, vaikkei tietty iholle tarttis tulla!

  • Jonna kirjoitti:

   Sä et vaan ole huomannut omaa muutostasi! Crossfit kasvattaa pattia ihan huomaamatta kun salilla ei ole peilejä mistä itseään tiirailla 🙂 Mäkin huomaan aina välillä kuvista et ohhoh kun on jalat kasvaneet!

   Otetaan kohteliaisuutena 😉

 4. tquila kirjoitti:

  eiks se oo vähä sama ku tullaan puristelemaan hauista ku jotkut menee taputtelemaan raskaana olevan naisen vauvamahaa!?TODELLA törkeetä sanon minä!TARVII SENTÄÄN IHOLLE TULLA!! ;D

  • Jonna kirjoitti:

   Ääk! Onneks mä selvisin ilman mahan taputteluja. Ihan hirveetä jos joku olis tullut mahaa taputtelemaan kun olo ei ollut muutenkaan raskaana mikään maailman hehkein 😀 Ehkä se on sit vaan tää suomalainen kulttuuri ettei tartte kysellä saako tulla puristelemaan. Eihän kukaan siitä pahastu!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *