Hae
Palasia Arjestani

Joka naisen Jutta! (+arvonta)

Processed with VSCO

*Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket, For every body by Jutta.

Mulla alkaa olla taas motivaatio treenaamista kohtaan huipussaan. Eilen kävin juoksemassa ja sen lisäksi olen tehnyt kotona lihashuoltoa sekä joogaa. Kotona treenaaminen onkin todella helppoa, mutta tuntuu että se vaatii toisinaan tuplamäärän motivaatiota salitreeniin verrattuna. Pelkällä kehonpainolla pystyy tekemään vaikka mitä, mutta jos vähän panostaa vaikka kahvakuulaan tai säädettäviin käsipainoihin niin kotitreenit saa vietyä ihan uudelle levelille!

Mulla on tapana pukeutua myös kotitreeneihin samalla tavalla kuin salille. On kiva että päällä on hyvät trikoot ja treeniin sopiva toppi. Aloittelen aina treenit pitkähihainen päällä ja vähennän vaatetta hien noustessa pintaan. Mulla on aina myös kengät jalassa kotona treenatessa. Pelkät sukat liukuu ikävästi parketilla ja asentoa joutuu korjailemaan koko ajan. Kaikki focus on asennon pitämisessä eikä suinkaan itse treenissä. Tykkään kotitreeneistä paljonkin juuri sen takia ettei matkoihin kulu aikaa ja saan uppoutua ihan omiin maailmoihin. Välillä on mukavaa jumppailla ihan itsekseen, vaikka tykkään kovasti myös crossfitin yhteisöllisyydestä.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Nyt meitä ahkeria jumppaajia on hemmoteltu ihan uudella mallistolla, jonka takana on kukas muukaan kuin fitness-expertti Jutta Gustafsberg! Jutan suunnittelema mallisto For every body by Jutta sisältää urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita sekä kuntoiluvälineitä ja -jalkineita naisille ja miehille. Mallisto on lanseerattu K-Citymarketeissa eli ne ovat todellakin koko kansan saatavilla ja vieläpä helposti ruokaostosten yhteydessä. Mallisto on minun mielestäni todella freesi ja täynnä ihania karkkivärejä! Sain itse testattavaksi vaatemallistosta treenitopin, housut sekä lenkkarit. Housuissa on mun kropalle sopiva korkea vyötärö (hyvästi jenkkikset!) ja pöksyt tuovat kivasti esille jalkojen muodot. Huomaa, että vaatteet on suunnitellut ihminen, joka treenaa aktiivisesti, koska ne eivät kinnaa mistään kohtaan. En vihaa mitään muuta niin paljon kuin kiristäviä ja ahdistavia treenivaatteita.

Vaatteita mallistosta löytyy ihan joka vartalolle ja niistä on saatavilla myös d-mitoitus. Ja hei, vaikka postauksen otsikko viittaa vain naisiin niin miehillehän on oma mallistonsa! Niitä kannattaa tsekata esim. Metallisydämen blogista. Välineistä sain testiin ison treenikassin sekä vähän pienemmän repun, joka on tosi kätevä shoppailureissuilla. Pienellä rollerilla olen murjonut auki hartioita ja penikoita. Kaikki vaatteet ja välineet ovat kohtuuhintaisia! Pinkit juoksulenkkarit esimerkiksi ovat alle 40e ja todella hyvät jalassa. Joko te olette törmänneet näihin vaatteisiin?

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Tsekkaa myös Monan, Nanan ja Metallisydämen postaukset!

Mutta hei, nyt teillä on mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen lahjakortti For every body by Jutta vaatteisiin ja välineisiin! Sinun ainoa tehtäväsi on kertoa minkälaisissa vaatteissa treenaat kotona ja käytätkö kotitreeneissä mitään välineitä? Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy 17.1 klo 20! Onnea ihan jokaiselle!

144 kommenttia

 1. maria s. kirjoitti:

  Heips!
  Ihania nuo jutan malliston vaatteet, ja noi kirkkaat värit! ♡
  käytän kotitreeneissä tietysti jumppakenkiä, ihan tuntuman ja pidon vuoksi. Yleensä myös aina jumppatoppi ja -trikoot. Enemmän saa fiilistä kun on samat vaatteet kun salilla. 🙂 kotoa löytyy kahvakuulaa, käsipainoja ja crosstraineri, joita tulee silloin tällöin käytettyä.

 2. Tiia kirjoitti:

  Kipinä urheiluun on vasta syttynyt enkä ole ostellut vielä mitään treenivaatteita joten tällä hetkellä treenaan kotona leggingseillä ja topilla. Kotoa löytyy selätin ja kahvakuula joita käytän apuna

 3. Sabina kirjoitti:

  Käytän kotona jumppavaatteita, suurin osa ostettu lidlistä. Jutan mallisto toisi vähän enemmän väriä treenivaatteisiin. Mulla lähes kengät jalassa treenatessa. Treenaan siis 90% kotona, ja käytössä käsipainot, levytanko ja kahvakuula mm. ?

 4. Maare kirjoitti:

  Mullakin on yleensä kotitreeneissä trikoot, toppi tai pitkähihanen, treenikengät kans ehdottomasti. 🙂

 5. JenniJii kirjoitti:

  Mäkin vaihdan treenivermeet kotijumppaankin päälle – välillä tulee tosin valittua niitä vaatteita, joita ei syystä tai toisesta tule salilla pidettyä. Välineinä kotona on 6kg ja 12kg kahvakuulat, pienet (3kg) käsipainot, gymstick, renkaat ja leuanvetotanko sekä mobbailuun rulla ja pallo ?

 6. Mips kirjoitti:

  Pyjamat ?

 7. Mirkku kirjoitti:

  Treenaan kotona vatsalihaksia kehonpainoilla, joustavilla arkivaatteilla ilman välineitä. Muut lihakset treenaan salilla!

 8. Katri kirjoitti:

  Kotona treenatessa käytän yleensä treenitoppia ja -trikoita eli samoja vaatteita mitä salillakin. Kahvakuula, käsipainot ja kuntopyörä löytyy treenivälineiksi täältä kotoa. 🙂

 9. Heidi K kirjoitti:

  Vaikka salitreeniä on useampi vuosi takana, niin kotitreenejä en ole tehnyt kertaakaan 😀 En vaan osaa motivoitua tarpeeksi omalla kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin, vaan aina on lähdettävä punttien pariin. Kehonhuoltoa tulee kuitenkin kotona harrastettua enemmän ja silloin päällä on yleensä ihan vaan rennot vaatteet 🙂

 10. Anni kirjoitti:

  Kotitreenit on mulla oikeastaan vain venyttelyä ja kehonhuoltoa, kaiken muun pyrin tekemään salilla. Oikeastaan muita syitä siihen ei ole kuin turhan avulias koira, jonka mielestä kaikki lattialla tehtävät liikesarjat on leikkimistä hänen kanssaan 😀
  Venyttely- ja mobbailuhetkiä varten saatan vaihtaa löllöt kotihousut napakampiin trikoisiin, koska liika kangas rullautuu foam rollerin mukana ärsyttävästi. Paljain jaloin mennään!
  Nuo Jutan vaatteet näyttää kyllä kivoilta. Tykkään niistä väreistä, ja moni on kehunut niiden korkeaa vyötäröä. Se on must! Mun on vaikeaa löytää sopivaa toppia, koska kaikissa on nykyään hirmu syvät leikkaukset kainaloaukoissa, joka tarkoittaa jumalattomien kainalolaardien paljastumista kaikelle kansalle 😀 Tän malliston toppeja voisin käydä seuraavalla kauppareissulla ihan kokeilemassa, ties vaikka istuisi kuin nenä päähän!

 11. Mariem kirjoitti:

  Ehdottomasti kotitreeniin kunnon varusteet, täytyy päästä treenifiilikseen eikä tehdä vähän sinne päin. Rulla, kahvakuula ja kuminauha riittää jo hyvin lihakuntoon ja kehonhuoltoon.

 12. Emmi kirjoitti:

  Tykkään treenata kotona treenitopissa ja shortseissa, koska hiki lentää ?. Kahvakuula ja käsipainot on myös käytössä. YouTubesta etsin treenivideoita ja niiden mukana teen.

 13. Ulla kirjoitti:

  Kotitreenivaatteeni ovat joko samat kuin salilla..joskus taas saattaa olla pelkät rintsikat ja pikkarit päällä. Lenkkarit joka tapauksessa jalassa. Useimmiten kotona tulee tehtyä kehonpainotreenejä, joskus on jotain kuminauhaa, kahvakuulaa tms apuna!

 14. Marjukka kirjoitti:

  Treenaan kotona pitkälti samoissa treenikuteissa kun salilla, paitsi usein yläosana on pelkät urheiluliivit 🙂 Treenivälineistä käytän ihan perus jumppamattoa, kahvakuulaa ja foam rolleria!

 15. Ellu-94 kirjoitti:

  Treenivaatteet ja välineet ovat minulle tärkeitä myöskin! Uudet ja ylipäätänsä pirteää treenivaatteet motivoivat todella paljon liikkumaan. Kotona treenaan siis samanlaisilla vetimillä kuin olisin menossa jumppaan ?

 16. Jenna kirjoitti:

  Omat kotitreenit on lähinnä kehonhuoltoa, mobbailua ja rullailua. Vaatteina koti-oloiluvaatteet, eli mitä milloinkin on suihkun jälkeen sattunut päälle tulemaan; collarit/legginsit/huppari… Välineinä foamroller ja pesäpallo! Kahvakuulakin löytyy, harvemmin tulee vain nykyään käytettyä.

 17. linneam kirjoitti:

  Kotitreeneissä käytän juuri samoja vaatteita mitä salilla! Ne tuovat oikeanlaisen treenifiiliksen 🙂 Treenivälineitä minulla ei vatsapyörän lisäksi kotona muita ole, mutta kehonpainolla saa jo kovan treenin 😉

 18. Henna kirjoitti:

  Kotitreeneissä käytössä on lyhyet, tiukat shortsit, eli juuri sellaiset vaatteet mitä ei salille kehtaisi laittaa ollenkaan 😀 Välineinä jumppamatto ja tanko, niillä pärjää hyvin 🙂

 19. Ripsu kirjoitti:

  Kotona teen treeniä crosstrainerilla sekä lihaskuntoa kehonpainoa hyväksi käyttäen, ja treenatessani päälläni on vain sporttialusvaatteet, eli jotkut bokseri-malliset pöksyt ja urheilutoppi. Lisäksi jalassa treenikengät. Mies aina naureskelee treenivaatetukselleni mutta noissa on se hyvä puoli, että treenin jälkeen pyykkiin kertyy vain vähän pestävää 😀

 20. Maarit kirjoitti:

  Kotona ei pahemmin tule treenattua, kun sen verran useesti treenaan salilla, mut venyttelyä ja mobbailua tulee silloin tällöin tehtyä myös kotona ja silloin päällä yleensä collarit ja toppi.

 21. Alina kirjoitti:

  Treenaan todella vähän kotona ja yleensä vain niissä vaatteissa jotka sillä hetkellä on päällä muutenkin. Mitään välineitä mulla ei ole, muuta kuin pallo, jolla saan hyvin jumeja auki.

 22. Katri kirjoitti:

  Kotona treenatessa vaatteina toimivat trikoot tai shortsit lyhyeen urheilutoppiin yhdistettynä. Kotitreeneissä en käytä yleensä muita välineitä, kuin vatsarullaa. Kotitreenit tulee vedettyä hiit-tyylillä 🙂

 23. Katja kirjoitti:

  Kotona tulee treenattua pikkushortseissa, joissa ei viitsi salille mennä. Kengät on oltava jalassa kotonakin, muuten ei treeni tunnu ”oikealta”. Jumppapallo ja kahvakuula ovat apuvälineinä.

 24. sarppa kirjoitti:

  Vaihdan ihan salikamppeet päälle, kun treenailen kotona. Innostaa treenaamaankin paremmin, kun on kunnon vermeet. Kenkiä en tosin käytä kotona…Välineistä löytyy surkea stepperi, säädettävät käsipainot, kahvakuula, matto, kuminauha sekä tanko ovessa. kyllä noilla jo jonkinlaisen treenin saa aikaiseksi 😉

 25. Lisa kirjoitti:

  Kotitreenit hoituu aina tosi nuhjuisissa vaatteissa, yleensä joku vanha pyjama… 😀 Välineinä mulla on hyppynaru, vatsarulla, säädettävät käsipainot ja punnerruskahvat.

 26. Susanna kirjoitti:

  Kotitreenit menee samoilla vaatteilla kuin salillakin. Paitsi monesti kengät jäävät pois jalasta. Kahvakuula ja käsipainot toimii apuvälineenä.

 27. HenriikkaV kirjoitti:

  Kotona jumppaan ihan vaan alkkareissa ja topissa 😀 Verhot kiinni, niin ketään ei häiritse! Kotoota löytyy pari erilaista kuminauhaa, jumppamatto ja 10kg kahvakuula. Tarvittaessa niilläkin saa ihan kelpo kuertoharjoittelun aikaiseksi ja sykkeen ylös 🙂

 28. Laura kirjoitti:

  Treenaan kehonpainolla ja välillä käsipainoilla. Treenitoppeja ja liivejä on tullu osteltua viimeaikoina vähän liikaaki 😀

 29. Henna kirjoitti:

  Treenaan pitkälti samoissa tamineissa kun salillakin, tosin jumppakenkiä en käytä kotona. Apuvälineinä käytössäni ovat jumppamatto, käsipainot, putkirulla ja jumppakuminauha 🙂

 30. Inka kirjoitti:

  Kotona treenatessa täällä myös ihan samoja jumppavaatteita kun salilla treenatessa, mukavuus ennen kaikkea 😉 On kiva kun treenivaattet istuu päälle, ei valu tai kiristä 🙂 Kotona treenataan kehonpainoilla ja ne onkin mukavaa vaihtelua salilla tehdyille treeneille 🙂

 31. Jonnaajon kirjoitti:

  Ai mitkä kotitreenit? 😀 Jos täällä 23 neliön kopissa innostun jotain tekemään niin nämä samat (jumppa)rytkyt mulla on päällä kuin jumpissakin 🙂 tai sitten alasti 😀

 32. Elle kirjoitti:

  Pitkälti samoissa kuin salillakin 🙂 Säädettävät käsipainot löytyy, ovat kyllä kätevät.

 33. Maija kirjoitti:

  Kotitreeneissä on päällä treenitoppeja ja mukavia housuja, kenkiä käytön silloin tällöin. Välineistä löytyy jumppapalloa, käsipainot, kahvakuula, nilkkapainoja, leuanvetotankoa sekä voimistelurenkaat. Usein tulee kuitenkin treenattua kehonpainolla ?

 34. Laura kirjoitti:

  Jumppamatto ja kahvakuula löytyy kotoa. Kotona treenatessa käytän samoja vaatteita kuin salilla 🙂

 35. Jonna kirjoitti:

  Kotona on hyvä jumppailla topissa ja sortseissa, kevyemmät venyttelyt tulee usein hoidettua pyjamassa ennen nukkumaanmenoa.
  Välineinä oma kroppa, pari eripainoista kahvakuulaa ja foam rollerit.

 36. Mari kirjoitti:

  Kotona on yleensä niin lämmin, että treenivaatteet ovat aika vähäiset 😀 Eli treenisortsit ja urheilutoppi. Kenkiä en käytä kotitreeneissä. Lisävarusteina kahvakuulaa ja kehonhuoltoon foam roller.

 37. Riikka kirjoitti:

  Kotona treenatessa päällä on usein jotain hävettävän kamalaa 😀 Joskus jaksan vaihtaa trikoot päälle, mutta silti päälle jää se perus puuvillatoppi.

 38. beau kirjoitti:

  Itse en ihan hirveästi kotona jummpaile (motivaatiota ei löydy samalla lailla kun jos lähden kotoa pois), mutta silloin kun jumppaan niin laitan myös ihan normaalit treenivaatteetpäälle. Siitä saa sen ekstra buustin ja treenistä riippuen laitan myös kengät. Yleensä kotona teen rauhallisempia treenejä jas illoin teen mielummin ilman kenkiä.

 39. Mimmu kirjoitti:

  Treenaillaan mieheni kans kotosalla useinkin kahvakuulia, mattoa ja joskus painojakin apuna käyttäen. Tykkään! 🙂 Päälläni on usein shortsit ja t-paita, jotka soveltuvat urheiluun.

 40. Lauramaria kirjoitti:

  En juuri treenaile kotona mutta sama vaatetus kuin salilla eli legginsit ja toppi tai pitkähiainen urheilupaita! miinus kengät:)

 41. Laura K. kirjoitti:

  Kotona tulee treenattua treenivaatteilla, niistä saa kivasti buustia treeniin :). 8 kilon kahvakuula löytyy apuvälineeksi.

 42. Hetsku kirjoitti:

  Kotitreenissä päällä kulahtaneet salivaatteet ja säädettävät käsipainot.

 43. gunagolu kirjoitti:

  Mä käytän kotitreeneissä myös samoja vaatteita kuin salille mennessä eli hyvä, hengittävä treenitoppi ja jumppahousut. Kotona käytän käsipainoja ja kuminauhaa jumpissani. Ja jumppamattoa sekä selätintä 🙂

 44. Hanna kirjoitti:

  Hei! Treenaan kotona samoissa vaatteissa kuin salillakin. Kotitreeneissä en käytä mitään lisävälinettä, ainakaan toistaiseksi 🙂

 45. A kirjoitti:

  Käytän kotona samoja treenivaatteita mitä salilla ja kotona heilun yleensä kahvakuulan kansssa!

 46. Outi kirjoitti:

  Käytän kotona treenatessa pääsääntöisesti jumppavaatteita. Apuvälineinä käytän jumppapalloa, käsipainoja ja nilkkapainoja.

 47. Oona kirjoitti:

  Käytän ihan samoja treenivaatteita kuin muutenkin, välineitä en yleensä käytä ollenkaan! 🙂

 48. Jonsku kirjoitti:

  Kotona treenailen harvemmin, kaksi elävää kahvakuulaa hankaloittaa treenejä siinä määrin että mielummin menen salille. Kotona rullailen oltaisi foamrollerilla. Oikeita kahvakuulia ja käsipainoja löytyy kyllä. ?

 49. Sanna P kirjoitti:

  Treenaan missä vaatteissa milloinkin, mulla on treenikuteita mm. Freddyltä, Adidas, Reebok, Zumba, H&M. Välineitäkin löytyy puntteja, tasapainopalloa, selätintä ja vastuskuminauhoja 🙂

 50. Jonsku kirjoitti:

  Siis iltaisin ?

 51. Petra K kirjoitti:

  Sen harvan kerran kun kotona reenailee niin asusteet vaihtelee normi treenikamat tai verkkarit/toppi. Kengät on pakko olla tai muuten on laminaatilla turvallaan. Tanko löytyy ja pari kiekkoa. Mobbailuun foamroller ja pieni pallo. Mobbailuun ei pukeuduta erikseen. ?

 52. Ida kirjoitti:

  Kotona treenaan samoissa vaatteissa kun salilla, eli hyvin istuvissa trikoissa ja topissa 🙂 kuntopyörää tulee poljettua muutaman kerran viikossa !

 53. Tinde kirjoitti:

  Värikkäät ja hyvin istuvat! Siinäpä se! ??

 54. Essi kirjoitti:

  Välineenä kotitreeneissä vain matto 🙂 Vaatteina käytän yleensä trikoita ja toppia!

 55. Sanna kirjoitti:

  Kotona jumpatessa käytän trikoita, treenipaitaa ja kahvakuulaa.

 56. sanna kirjoitti:

  Treenitrikoot ja toppi yleensä päällä, kesällä shortsit ?

 57. Katja kirjoitti:

  Kotona lähinnä venyttelen ja putkirullailen, en vaan jostain syystä saa aikaiseksi mitään rankempaa. Päällä on joku toppi ja leggarit tai vastaavat, jotka ei rullaan sotkeennu.

 58. Mustikka kirjoitti:

  Aika harvoin tulee treenattua kotona, sali kun on melkein naapurissa + työmatkan varrella 😀 mutta usein teen keskivartaloharjoitteita ja kehonhuoltoa kotona jolloin yllä on toppi ja trikoot jotta esim rullailussa mikään ei jää rullan ja ihon väliin ikävästi 🙂 Foamroller ja vatsarulla välineinä ko. harjoitteissa.

 59. Maija kirjoitti:

  Kotona voin kekkaloida vaikka alusvaatteilla 😀 Sporttisilla tietysti! Mutta kengät sentään kuuluu myös kotitreeneihin. Kotona tulee tehtyä eniten kahvakuulan ja kehonpainon kanssa, myös leuanvetotanko on ollut vimeisten kuukausien aikana käytössä.

 60. Outi L. kirjoitti:

  Kotona treenaan trikoissa ja topissa. Välineistöä löytyy jonkin verran, kahvakuulat ja rollerit ovat tällä hetkellä kovimmalla käytöllä. ?

 61. Anu Peltokangas kirjoitti:

  Kotitreeneissä päällä sama varustus kuin salillakin, varusteina mm. kahvakuula ja kuminauhoja! Kehonhuollossa tietty tärkeenä osana foamroller, jääpallot ja nero-keppi.

 62. sikkuralla kirjoitti:

  Kotona käytän toppia ja trikoohousuja, välineenä rolleri 🙂

 63. ulla kirjoitti:

  Kyllä kotona mennään aika vanhoissa jumppavetimissä :D:D

  Kahvakuula ja hyppynaru jeees kamaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Onnea Ulla! Arpaonni potkaisi sinua ja voitit 50e arvoisen lahjakortin For every body by Jutta malliston vaatteisiin ja välineisiin 🙂 Sinuun ollaan yhteydessä palkinnon tiimoilta!

 64. Aku kirjoitti:

  Normi treenikamat eli shortsit/trikoot,urheiluliivit ja toppi.Välineistä käytän kahvakuulaa ja jumppapalloa 🙂

 65. Merja kirjoitti:

  Kotona tulee lähinnä tehtyä vatsoja lenkin päätteeksi ja rullailtua/venyteltyä. Kahvakuulilla tulee joskus jumpattua, kesällä enemmän. Aika kuluu enemmän salilla/ treeneissä. Kotona päällä mukavat lämpimät(!) vaatteet; yleensä trikoot/ohuet ”olohousut” , toppi ja pitkähihainen ohut huppari. ?

 66. Emsku kirjoitti:

  Kotona reenaillessa on samat vaatteet päällä, mitkä olisi myös kuntosalilla! Mikä sen mukavempaa, kuin reenata vaatteissa, jotka tuntuu ja ehkä jopa näyttävät hyvältä päällä! Meiltä löytyy kotoa mini punttis, josta käytän jotain painoja reeneissä, mutta pääasiassa kehonpainollatehtävät liikkeet teen kotona ja salilla sitten podataan 😀

 67. Noora kirjoitti:

  Kotitreeniin vedän yhtä lailla urheiluvermeet päälle! Vaikka tykkään kehonpainotreeneistä, kotoa löytyy myös erilaisia kuminauhoja, säädettävä käsipainosetti ja sandbag. 🙂

 68. henna kirjoitti:

  Treenaan tosi harvoin kotona, mutta huoltoa teen ihan perus kalsareissa 😀 Kotoo löytyy rulla, pallo ja erilaisia kuminauhoja kehonhuoltoa varten.

 69. SES kirjoitti:

  Kotona käy mitkä vaan ver meet 🙂
  Kehonhuoltoon välineet hankintalistalla

 70. Tee kirjoitti:

  Loppuuvirittyneet lökäkollarit tai ihan vaan pelkät sukkahousut ja toppeja, joita en kehtaa salilla pitää. Kotona sisätiloissa teen pääasiassa lihashuoltojumppia, venyttelyä ja sitten jotain sellaista, joita varten on keppi (siivousvälineistä), jumppapallo ja pilatesrulla. Ai niin, onhan mulla kahvakuulakin.

 71. maarit Sorrela kirjoitti:

  Kotitreenin puen treenivaatteet.Samoja tulee käytettyjä salilla, tosin kotona käytän yleensä niitä toppeja joita haluaisi käyttää salilla, mutta vatsamakkaroiden takia ei kehtaa. ??
  Kotitreenin avuksi löytyy jumppapallo,käsipainot ja tanko+kiekot. ☺️

 72. iiris kirjoitti:

  Kotona tulee käytettyä vähän vanhempia/huonompia treenivaatteita. Olkkarista löytyy kuntopyörä, foamrolleri ja lacrossepallo, muuta treeniä en saa kotona aikaiseksi 😀

 73. Mari kirjoitti:

  Kotonakin käytössä on kuntosalilta tutut jumppavermeet. Kengät jätän kuitenkin kaappiin alakerran naapureiden mieliksi, eli sukkasilteen liukastellen. Välineinä on crosstrainer, steppilauta, käsipainot, kahvakuula, kuminauhoja yms. 🙂

 74. maikki kirjoitti:

  Mulla ei kotona tuu varsinaisesti treenailtua, paitsi venyteltyä ja joskus jotain ”pelleiltyä”, kuten päällä seisontaa yms.
  Silloin päällä ihan vaan rennot vaatteet, yleensä leggarit ja joku toppi

 75. Tipe kirjoitti:

  Normi salikamat päällä treenaan kotonakin. Käytössä pilatespallo, voimapyörä ja pienet käsipainot ja hyvän treenin saa aikaiseksi !

 76. Kaisa kirjoitti:

  Ehkä sen verran voi joustaa, et kotitreeni menee tavallisessa T-paidassakin mut trikoot ja kengät on oltava. Kahvakuulien kanssa heilun yleensä kotitreenin.

 77. nina kirjoitti:

  Pakko tunnustaa että en treenaa kotona 😀 Jos treenaisin niin kyllä ihan kunnon treenivaatteissa!

 78. Juli kirjoitti:

  Mustakin tuntuu että kotitreeniin saa parhaat tehot kun laittaa oikeat jumppavaatteet päälle. Kengätkään ei oo niin oleelliset, kuin kunnon urheilutrikoot ja toppi. Välineistä alusta on kaikkein oleellisin kotona, lisäksi käytän vaihdellen käsipainoja ja kahvakuulaa. Rullailuputkesta oon haaveillut, jos sen joskus saisi, siitä olis paljon hyötyä!

 79. Emilia kirjoitti:

  Mulla on ihan vaan kotivaatteet päällä 🙂

 80. Minskuliina kirjoitti:

  Siis parhaimmillaan olen treenannut kotona urheiluliiveissä ja alkkareissa :)) mutta yleensä panostan kyllä laittamalla jumppahousut ja topin niskaani. Välineinä riittää läppäri ja sieltä youtube ja käsipainot, niillä saa hyvän treenin aikaiseksi.

 81. johanna kirjoitti:

  Treenaan kotona vähän rennommissa vaatteissa kun salilla
  en omista kun maton jota käytän tarpeen mukaan 🙂

 82. Noora K. kirjoitti:

  Kotona treenaan pilatesta ja joogaa, sekä tietysti venyttelyt ja lämmittelyt. Välineinä mulla on vaan jumppamatto, ja ihan tavallisia treenivaatteita käytän kotonakin, tosin joskus saatan treenata vähän paljastavammissa vaatteisa esim. pelkästään urheilurintsikoissa ja sortseissa, joita en missään ihmisten ilmoilla käyttäis sellaisenaan.

 83. Hanna kirjoitti:

  Kotona tulee treenattua aika vaatimattomissa vaatteissa eli löysissä kotikuteissa, olsikin varmasti paikallaan panostaa kunnon varusteisiin. Käytän treenatessa käsipainoja.

 84. Marika kirjoitti:

  Kotitreeneissä on usein jotkut vähän huonommat reenikamppeet päällä. Tärkeintä on että ovat mukavat! Kotitreeneissä välineitä kuten painoja ja kuminauhoja on mukana melko usein van ilmanni pärjää ehdottomasti!:)

 85. Suivi kirjoitti:

  Saatan käyttää treenivaatteita muutenkin kotona ollessani, trikoot ovat niin mukavat päällä 😀 ja yleensä kotijumppaillessa siis myös ainakin trikoot, paidalla ei niin väliä. Kenkiäkään en yleensä pidä kun olen matolla. Välineinä käytän lähinnä kuminauhaa, muuten menee omalla painolla.

 86. mirja kirjoitti:

  Treenaan kotona samoissa vaatteissa kuin salilla. Käytän treenivaatteita kyllä ihan lasten kanssa ulkoillessa tai hop lopissa etc. koska vaan on mukavampi liikkua, kun on siihen hyvin sopivat vaatteet. Kotoa löytyy muutama erikokoinen kahvakuula, jotain painoja, tasapainolautaa, power hulahoop, hyppynaru, kuminauhoja ja ja ja… ihan mukava arsenaali kaikkea, että saa treenattua monipuolisesti kotonakin 🙂

 87. Hanna kirjoitti:

  Kotona päällä on normitreeniasu ja ehdottomasti kengät jalassa! Välineitä ei kahvakuulaa lukuunottamatta löydy ja sekin on käytössä enemmän ovistopparina kuin urheiluvälineenä ?

 88. RS kirjoitti:

  Heippa, Kotitreeit vedetään täällä – treenistä riippuen siihen sopivalla asustuksella esim toppi ja trikoot+kengät jalassa ehdottomasti:) Joskus saattaa vähempikin vaatetus riittää eli alkkarit ja liivit+ne kengät:)

 89. leenu kirjoitti:

  Kotitreeninä yleensä vain mobbausta vaatetuksena yöpaita.. ?

 90. Tjja kirjoitti:

  Kotona käytössä on treenitrikoot ja urheilurintsikat, ei toppia 🙂 Ja tottakai treenikengät !

 91. Anna kirjoitti:

  Kotitreeni menee samoissa vaatteissa kuin salitreenitkin. Jotenkin en saa itsestäni kotona treenaillessa mitään irti, jos en kunnolla pukeudu treeniä varten… Toisaalta olen ylipäätäänkin superlaiska kotitreenaaja, ja esim. kahvakuulat tuntuvat painavan kotona ainakin tuplasti sen mitä treenisalilla. 🙂 Välineitä löytyy leuanvetotanko, miehen pari kahvakuulaa ja kevyet käsipainot sekä kehonhuoltoon putkirulla, keppi ja pari palloa.

 92. jumppari kirjoitti:

  Kotona vedän aina samat jumppavaatteet ku laittaisin salille/jumppiin. Mukavuus ennen kaikkea! Kotona mulla on pumppitanko + painot, zumbavideo setti, jumppapallo, käsipainot…ettei vaan tulis tekosyitä liikkumattomuudella (ja silti niitä tulee.. ;D),

 93. MM kirjoitti:

  Harvoin tulee kotona treenailtua. Silloin harvoin yleensä päällä ihan vaan collarit ja T-paita.
  Meiltä ei löydy kuin rulla mobbailuun.

 94. Hilkka kirjoitti:

  Noi Jutan malliston vaatteet on kyllä kivan näkösiä ja ihanan värikkäitä. 🙂 Kotitreeneissä samat vaatteet kuin olisi salilla eli kengät, trikoot ja toppi. Välineitäkin löytyy pari kahvakuulaa, säädettävät käsipainot, hyppynaru, putkirulla… 🙂

 95. Laura kirjoitti:

  Kotitreeneissä tärkeintä on ehdottomasti vaatteiden mukavuus, eli vähän virttyneemmätkin treenipöksyt käyvät tähän hommaan vallan mainiosti! 😉 Välineistä käytän lähinnä kahvakuulaa ja mattoa.

 96. Jenny kirjoitti:

  Kotitreenissä käytän samoja treenivaatteita kuin salilla ja jumpissakin. Välineenä käy mikä vaan, kahvakuula ja säädettävät käsipainot ovat olleet eniten käytössä 🙂

 97. S kirjoitti:

  Samoja vaatteita ku salilla. Sandbag löytyy lisäpainoksi jos tarvii.

 98. Jenna M kirjoitti:

  Kotona treenaan vanhoilla treenivaatteilla, värikkäämmät uudet piristäisi! Treenivälineinä painoja, kahvakuulat ja leukatanko!

 99. Moona kirjoitti:

  Mä en (vielä) ole löytänyt kotitreenailun iloa, joten kotona tehtävä ”treeni” käsittää venyttelyn, joka tapahtuu iltaisin yöpuvussa 😀 Kieltämättä vähän epämukavan löysää, mutta siitä on hyvä suoraan pujahtaa sänkyyn!

 100. Susanne kirjoitti:

  Mä tykkään myös laittaa treenikamat päälle vaikka treenaisin vaan kotona.
  Käytän kotitreeneissä kahvakuulaa, käsipainoja ja levytankoa.

 101. Jamie kirjoitti:

  Juu en treenaa kotonakaan farkuissa vaan päälle jumppavermeet, trikoot ja toppia että ei tuu liian kuuma ja että on mukava ja joustava liikkua 🙂

 102. Sannamarianna kirjoitti:

  Kotona treenaan milloin missäkin vaatteissa, pääasia, että ne on mukavat. =) Selätin ja pienet painot on kotitreeneissä mukana.

 103. Sonja kirjoitti:

  Kotitreenissä vaatteet vaihtelee paljon. En yleensä vaivaudu laittamaan saluvaatteita päälle, kunhan joustaa ja pysyy päällä, se riittää 🙂 yleensä siis trikoot ja toppi. Olen kyllä laiska kotitreenaaja, joten jos tekisin sitä enemmän silloin vaatetuskin ehkä muuttuisi, mutta salille kaipaan kyllä uusia vaatteita, joten lahjakortti olisi huippu!

 104. sofiia kirjoitti:

  Ihania nämä Jutan vaatteet!! Itse treenaan kotona löysällä paidalla sekä trikoilla, ja tällä hetkellä vain kehonpainoa hyödyntäen. Kotoa kyllä löytyy mm. käsipainot, tasapainolauta, kahvakuula sekä voimavanne. Pitäisikin alkaa taas monipuolistaa kotitreenejä!

 105. Suski kirjoitti:

  Treenaan kotona melko vähän, mutta näillä pakkasilla olisi siihen hyvä saada muutos. 🙂 Edes joku puolen tunnin juttu olisi parempi kuin ei mitään!

 106. Heidi kirjoitti:

  Kotona on juoksumatto, painoja ja muitakin härpäkkeitä, joten sielläkin tulee treenattua. Ja kuten itsekin totesit, tuntuma on ”oikea”, kun käyttää kotonakin ns. oikeita treenivaatteita. Ja toki juoksumatolla hölkätessä käytän kunnon juoksukenkiä – jo ihan jalkavaivojeni takia ja niitä ehkäistäkseni. Kunnon urheiluliivit tietenkin myös ehdottomat. Ja muukin vaatetus mielellään sopivan napakoita mutta ei hiertäviä.
  Mukaan arvontaan tässä myös haluaisin.

 107. Elina kirjoitti:

  Tykkään myös pukea ihan normaalit treenivaatteet jos treenaan kotona. Kotoa löytyy joogamatto, kahvakuula, foamroller ja voimapyörä 🙂

 108. Mira kirjoitti:

  Harvemmin tulee kotona treenailtua. Harrastan myös CrossFitiä ja siellä tulee käytyä monta kertaa viikossa, joten kotitreeneille ei aikaa yleensä jää. ?

 109. Maikki kirjoitti:

  Treenaan pääasiasssa salilla, mutta jos joskus satun kotona treenamaan niin vanhoissa treenivaatteissa, paremmat säästän salille.

 110. elisa kirjoitti:

  Käytän samoja vaatteita mitä salillakin. Joskus rennompi. Kotona teen joskus jumppaa dvd:ltä. Kotoa löytyy myös kuntopyörä, kahvakuula ja stepperi. 🙂

 111. minä vain kirjoitti:

  Kotona treenaan samoissa kuteissa, kuin salilla 🙂 tosin kotona kehtaa pitää niitä pienempiä treeni shortsejakin jalassa! Välineitä on monenlaisia: kuntopyörä, nilkkapainot, käsipainoja, paino”pallo”, 2kpl tankoja painoineen, pikku penkki, kuminauha ja äidin luona käydessä lainaan hänen kahvakuulaa, selätintä ja rullaa 🙂

 112. Elisa n kirjoitti:

  Todella harvoin tulee kotona treenattua mutta salilla senkin edestä:) Siellä pitää olla hyvät treenivaatteet päällä.

 113. Rantsu kirjoitti:

  Käyn yleensä salilla treenaamassa, mutta saatuani kahvakuulan joululahjaksi, on tullut remuttua enemmän myös kotona. Sali- ja kotireenien ero vaatetuksessa on melko suuri. Salille sitä yrittää edes vähän katsoa mitä laittaa päälle, mutta kotona vaateyhdistelmät lähentelevät kasarityyliä tai jotain muuta yhtä ihastuttavaa ;). Kotitreeneissä käytän kahvakuulaa, vastusnauhaa ja putkirullaa. Jumppamatto vielä uupuu, joten täytyy treenailla maton päällä.

 114. Nora kirjoitti:

  Kotona käytän vaan treenishortseja ja urheilurintsikoita. Liikun sen verran useesti että treenivaatteet on pestävä useimmiten käsin, koska muuten loppuu kesken kun seisovat pyykkikorissa 😀 plus onhan se motivoivaa nähä itsensä peilistä kun vatsapalat pilkottaa ?

 115. Maria kirjoitti:

  Treenaan kotona samoilla vaatteilla kuin salilla. Harvemmin tulee tosin treenattua kotona, koska ainakaan vielä en ole kokenut kotitreenejä yhtä tehokkaiksi (motivaatio hiipuu kotona ja teen huomattavasti laiskemmin kuin saliympäristössä :D)

 116. Salena kirjoitti:

  Kotona sortsit ( joilla ei kehtaa mennä salille) + toppi.
  Välineenä joskus kahvakuula,muulloin kehon oma paino 🙂

 117. Hanna H. kirjoitti:

  Harvakseltaan kotona treenailen, salilla sitäkin enemmän 🙂
  Joskus kesällä kahvakuulailen omalla pihalla ja silloin on jotkut treenivaatteet päällä, siis samoja mitä salillakin käytän. Jos taas vaan esim. teen vatsoja tms. sisällä, niin sitten voi treeni kulkea ihan yöpaidassakin 😀

 118. Pauliina kirjoitti:

  Kotona treenaan usein perus treenitrikoissa ja topissa, mutta monesti tulee tehtyä myös jotain supernopeita punnerrustreenejä ihan niissä vaatteissa mitkä milloinkin sattuu olemaan päällä. 😀

 119. emv kirjoitti:

  Kotona tulee kyllä käytettyä ihan samanlaisia treenivaatteita kuin salillakin. Lisänä joogamatto, vastuskuminauha, käsipainot, jumppakeppi ja selätin. Viimeaikoina lähinnä käsipainot ja kuminauha olleet käytössä. Kaipaisin kotiin kovasti kahvakuulaa.

 120. Minttu kirjoitti:

  Kotitreenit on mulla vain hetken mielijohteesta tehtyjä nopeita rykäisyjä, joten en vaihda treenivaatteita päälle 🙂

 121. Mirva Kuula-Harimaa kirjoitti:

  Harvoin tulee tehtyä kotitreeniä. Paremmin saan itsestäni irti kokeilla tai salilla. Treenatessa täytyy olla kunnon varusteet tekee treenin kotona tai muualla.

 122. BIKKE kirjoitti:

  Treenaan lähes tulkoon nakuna KOTONA 🙂 salaa katsellessani töllötintä…

 123. Jens kirjoitti:

  Kotona treenaan vanhoissa ihanan kulahtaneissa kamoissa, joissa ei enää salille kehtaa lähteä, mutta tuntuvat niiin ihanilta päällä. 🙂

  Kotitreenissä mukana kahvakuula, jumppapallo, nilkkapainot ja treenivideot!

 124. Veera kirjoitti:

  Kotona on päällä samanlaiset kunnolliset treenivaatteet kuin muulloinkin tai joskus vähän ”huonommat” vaatteet. Treenivälineenä joskus nilkkapainot, joilla teen pepputreeniä. Liian harvoin saan kuitenkaan kotona aikaiseksi treeniä….

 125. Suvi.T kirjoitti:

  Kotivaatteissa treenaan, t-paita ja verkkarit tai pitkikset, mitä nyt sattuu olemaan päällä. Välineinä painonnostopenkki ja käsipainot. Joskus treenivideo netistä kaiveltuna.

 126. Mira kirjoitti:

  Samat urheiluvaatteet, joita käytän myös Crossfitissä. ☺

 127. Mira kirjoitti:

  Samat urheiluvaatteet, joita käytän myös Crossfitissä. ☺

 128. Elinaaa kirjoitti:

  Teen yleensä vain kevyitä ja lyhyitä treenejä kotona, jolloin olen aika usein tyytynyt pitämään päällä samat vaatteet jotka mulla on yleensä muutenkin kotona päällä, eli jotkut collegehousut ja perusteeppari tai toppi. Hupparin heitän nurkkaan. Joskus kun olen innostunut treenaamaan enemmän kotona, olen vaihtanut päälleni trikoot ja urheilutopin.

 129. Laura kirjoitti:

  Treenaan melko vähän kotona ja yleensä aina niissä vaatteissa mitkä muutenkin sattuu olemaan päällä, eli jossain löysissä housuissa ja t-paidassa. Joskus harvoin on päällä ihan ”oikeat” treenivaatteet. Pitäisi kyllä ehkä ottaa tavaksi tuo, jos saisi enemmän irti kotitreenistäkin. 🙂 Kotitreenissä mukana vaihtelevasti kahvakuula, käsipainot, jumppapallo ja nilkkapainot.

 130. Jinna kirjoitti:

  Kotona treenatessa tykkään myös vaihtaa treenivaatteet päälle. (trikoot ja t-paita.) treeniin sopiva pitkähihainen multa puuttuu ja se ois todella tervetullut!

 131. Annika S. S. kirjoitti:

  En treenaa kotona, vaan pelkästään salilla. Salilla saan 100x paremman focuksen kun joku ei oo jatkuvasti huutamassa äitiä vieressä. ? Kotona hoituu kyllä kehonhuolto ja se tapahtuu niissä kamppeissa jotka nyt sattuu kulloinkin päällä olemaan.

 132. Tanja kirjoitti:

  Kotitreeneissä on normitreenivaatteet päällä. Joogamatto, voimapyörä, foam roller ja kahvakuula useimmiten käytössä.

 133. johannna isoviita kirjoitti:

  Kotona treenaan treenivaatteissa, jumppamatto, kahvakuula ja painot apuna. Kehonhuoltoon löytyy rulla =)

 134. petra kirjoitti:

  colleget ja toppi.. ainoa väline jota käytän on kehonhuollossa foam roller.

 135. Anu kirjoitti:

  Urheilurintsikat, trikoot, matto ja kahvakuula ?

 136. Mari kirjoitti:

  Jumppavaatteissa niinku salillaki

 137. Elli kirjoitti:

  Kotona käytän samoja vaatteita kuin muualla treenatessani. Eli värikkäät trikoot ja paita! Välineitä löytyy mm. Jumppapallo, joogamatto, hulavanne, kuminauha, kahvakuula ja pieni laite, jonka nimeä en tiedä? siitä kuitenkin otetaan käsillä kiinni ja pitäisi rullata ylös ja alas, tehoaa hyvin käsilihaksiin! Myös hierontarulla ja tasapainolauta löytyy huoltaviin harjoituksiin ja tasapainon kehittämiseen. Wii fit plussaa tulee myös jonkin verran käytettyä, sieltä löytyy hyviä lihaskunto- ja joogaliikkeitä.

 138. Enma kirjoitti:

  Mukavat shortsit ja urheilutoppi riittävät kotona. Välineitä pyrin kotitreenissä välttämään, oman kehon painolla on menty.

 139. Sari kirjoitti:

  Jumppailen kotona joko jumppavaatteissa, tai peruskalsareissa, avojaloin. Riippuu siitä olenko suunnitellut alkavani jumpalle, vai ajaudunko puuhaan hetken mielijohteesta. Sisältä löytyy jumppapallo, tasapainolauta, voimapyörä, kuminauhoja ja miehen tee se itse foamrollereita. Autotallista ja katoksesta taas leuanvetotanko, puolapuut, boxi ja kahvakuulia.

 140. Anninn kirjoitti:

  Omassa kotona en ole treenannut mutta vanhempien kotona olen käyttänyt treeneissä jumppapalloa ja stepperiä. Vaatteina mukavat trikoot/collarit, toppi/t-paita 🙂

 141. Aino V kirjoitti:

  Kotitreeneissä aina mahdollisimman epäedustava remontti/maalauspaita ja normaalit urheilulegginsit! Joko paljain jaloin (hillitympi treeni) tai sisäurheilukengät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.