Hae
Palasia Arjestani

Sadepäivän mölinää.

Hmph, ulkona on ihan kökkö sää eikä olla päästy mimmin kanssa ulkoilemaan koko päivänä. Kiitoksena tästä (ihan kun olis mun vika?) hän päätti jättää aamupäiväunet väliin ja pitikin oikein kunnon mölinät täällä ilokseni. Keitin tytölle kanaa että saataisiin jotain uusia makuja ja koostumuksia hänelle. Eipä kelvannut kana 😀 Silppusin sen hänelle lautaselle ihan pieniksi paloiksi ja annoin suoraan suuhun. Mokoma sylki ensimmäisen palan samoin tein ulos, toista pyöritteli hetken aikaa suussaan ja sylkäisi pois, kolmannen nielaisi ja neljättä ei enää huolinut. Banaani sen sijaan kelpaa erittäin hyvin ja lisääkin osaa pyytää! Seuraavaksi otetaan testiin porkkana ja parsakaali ja ihan itse saa ne suuhunsa viedä. Sotkuista viis. Mä olen sitä mieltä, että lapsi saa olla lapsi ja jos siihen kuuluu helvetinmoinen sotku niin sitten kuuluu. Ei meidän kämppä muutenkaan mistään sisustuslehdestä ole 🙂 Mä kun laitan ruokaa niin keittiö on sen jälkeen kuin pommin jäljiltä. Sitten mietitään kuka jaksaa siivota ja milloin.

Jep, tuo kupeitteni hedelmä taisi herätä juuri päiväunilta, koska makkarista kuuluu epämääräistä mölinää. Käykää osallistumassa Mutsi Avautuu– blogissa kilpailuun, jossa voi voittaa mukelolle Stonz-kengät. Tahtoo tuollaiset 🙂 Kenkiä voi ihastella täällä. Tuohon Ipanaisen nettipuotiin täytyy tutustua tarkemmin, siellähän on vaikka mitä kivaa!

Viikon kotitalousvinkki: kastele munakenno, puristele se palloksi ja viskaa biojätteeseen. Ilman tätä anopin ohjetta meillä olis munakennoja joka hemmetin nurkalla… Anopit on kyllä viisaita.

PS. Mukelo heräsi väärällä jalalla. Lähdetään mökille ja matkasta taitaa tulla aiiiiika pitkä…. Niin ihana taito tuo päänpyörittäminen 😀

2 kommenttia

  1. Kirsu kirjoitti:

    Vaikka meillä ei varsinaisesti sormiruokailla, on keittiö hyvin usein pommin jäljiltä. Tyttö osallistuu ruokailuun omalla lusikallaan, ja yleensä päätyy lappamaan evästä lautaselta lattialle.. Onneks on (ällöt) muovilattiat, ni ne on melko helppo pitää sitten puhtaanakin..Kysyit edellisessä postauksessa niistä meidän ruokahommista; ei käy mitkään valmiit lastenruoat, kun ei sovi maissi- ja riisitärkkelys mitä on lähes kaikissa eväissä. Tai sitten niissä on jotain maitojohdannaista. Tai perunaa. Tai porkkanaa. Tai omenaa. jne.Mä muuten tarjosin tytölle kalkkunajauhelihaa keitettynä, upposi kun sekoitin bataatin joukkoon. Broisku ei maistunut täälläkään (jauhelihana).

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä en oo viittiny meidän neitille vielä antaa ruokaa itse lapioitavaksi. Joku päivä sekin on tosin tehtävä.. Meillä on keittiössä karvalankamatto, joka täytyy näinä päivinä vaihtaa johonkin vähän helpommin puhdistettavaan. Jostakin sain hyvän vinkin hankkia syöttiksen alle konttorituolin muovialustan. Se on ainakin helppo pitää puhtaana :)Hei, toi kalkkunajauheliha onkin hyvä idea, kiitos! Oon antanut paistijauhelihaa mutta vaihteluahan tuokin tois 🙂 Meillä menee mikä vaan vihanneksiin sekoitettuna, mut paljaaltaan broisku (filesuikaleet) ei uponneet..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.