Hae
Palasia Arjestani

Tiistai on toivoa täynnä…?

Vissiin joo. Väsyttää niin keleen paljon. Menin eilen jo heti ysin jälkeen sänkyyn pötkälleen. Ajattelin nukkua kunnon unet kerrankin. Koira oli asiasta eri mieltä. Rassukalla oli vatta aivan sekasin ja siinäpä sit juostiin pitkin yötä pihalla operaatio ruskealla hädällä. Kaiken muun hyvän lisäks kissat päätti alottaa kahden aikaan jumalattoman rallin, kurnauskisten oman MM-rallin. Sitä en tiedä kuka kruunattiin mestariksi.

Kello on paria minuuttia vaille kaksi tällä hetkellä ja alkaa tyttö hyytyä hiljalleen. Tänään oon töissä kohdannut jos jonkun moista kulkijaa ja kahdet tissitkin on bongattu 😀 Ihmiset haisee kohtuullisen pahalta. Ei kaikki, mutta aivan liian monet. Vielä tunti ja sit kotia kohti. Älysin tuossa just, et isäntähän on maailmalla niin voin tehdä ruuaks ihan mitä ite haluan. Se ei hirveesti välitä laatikkoruuista niin tänään kyl väsään itelleni joko kinkkukiusauksen tai jauheliha-peruna-laatikon! Niin ja katon lätkäRaimojen lopun, kun en eilen sitä jaksanu katsoa. Meinas venyttelytkin jäädä tekemättä. Muistin sit just ennen nukkumaan menoa, et pitäisköhän tehrä vielä jotain. Selälle siis kunnon venyt ja lisäks lyhkäset dynaamiset venytykset jaloille. Ehkä tänään sit pitemmän kaavan mukaan…?

Ja höpötykset jatkuu. Kello on vähän yli kasi ja tän päivän reenit hoidettu pois alta. Intervallinkin tein tänään. Nyt olis vuorossa sit se pottu ja liha ja kaikki muut iltatoimet. Huomenna sit reenipäivityksiä, nyt ei oikein jaksa. Nälkä on melekonen.

Tänään tuntu jo, et alkaa voimat hiljalleen palata 🙂 Nice.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.