Hae
Palasia Arjestani

Warning!

Jos sattuu viikonloppuna näkymään tämän näköstä kaveria Lahdessa niin kannattaa kiertää kaukaa 😀 Siivoilin

tuossa ja löysin kaikkea kivaa pöydiltä. Isäntä olis maksanu 50 egee, jos olisin huomisen vetäny tuolla lookilla Expossa. Pitäskö? Jalkaan maastohousut ja nelivitoset kontiot. Kyllä lähtee.

Hirveen paljon esivalmiteluja vaatii yks parin päivän reissu. Piti ötököille hommata hoitaja, pitää siivota ja puunata koko kämppä, että se hoitaja voi tulla tänne, joutuu pakkaamaan, tekemään ruokia mukaan ja mitä kaikkee. Meinasin alkuun ottaa läppärin mukaan, et voin ottaa vähän enemmän vidoita ja kuvia ja ladata ne sit lauantai-iltana heti koneelle. Taidan kuitenkin tyytyä samaan systeemiin kuin Lappeenrannassakin, et otan kuvia ja videoita niistä ihmisistä, jotka itseäni kiinnostaa. Eli läppis ei lähe mukaan. Eiköhän tuota kantamista ole taas ihan riittävästi.

Tällä hetkellä oon lähössä jatkoille eli niinhän se mieli taas muuttui 😀 Huomenna saattaa olla taas sit ihan eri fiilis, mut enpä usko. On kuitenkin kiva nähdä tuttuja ja käydä pyörähtämässä Lahden yöelämässä. Ei täällä tule ikinä oikein lähdettyä. Aivan liikaa tuttuja joka puolella. Jos yrittäis kuitenkin kammeta ihan ihmisten aikaan unille niin olis virkeenä sunnuntaina. Onneks on sit maanantai aikaa nukkua univelkoja pois.

Eilisen pidin ihan reilusti lepiä. Tein kotihommia ja syöpöttelin. En ees syöny paljon. Jostain syystä välipäivinä joutuu syömään vähän väkisellä. Ei vaan maistu. Iltaruuaks tein itselleni vähähiilarista muussia porkkanasta ja kukkakaalista (Faidran ohje) ja semmosta tulista ja hyvää naudansuikalekastiketta. Ja ihan ite söin kaiken, kjäh kjäh. Jälkkäriks vadelmia, viinirypäleitä, vaniljakastiketta ja valkosuklaata sekä Harper´s Island. Hirvee ohjelma edelleen.

Tänään salilla selkää ja vähän olkapäitä ja vattaa. Uusi treenikierto käynnissä eli supersarjoja vuorossa! Veri nais..


1a. Kapea ylätalja
9*60kg
9*55kg
9*50kg
11, 9*45kg
Tulipas paljon ysejä.

1b. Vipuvarsisoutu
12, 10, 8*30kg/käsi
10, 9*27,5kg/käsi

2a. Levee ylätalja eteen
10, 8*55kg
8*50kg
10, 9*45kg

2b. Alatalja käppyrätangolla
9*50kg
10, 8*45kg
10, 9*40kg

Olkapäille sivuvipareita pudotushässäkkänä: 8kg–>6kg–>5kg–>4kg–>3kg toistot 12-15 ja pystypunnerrusta kp yhdellä kädellä yksi sarja näin: 12*10kg+10*7kg. Siinä olkapäiden setti. Lisäks vielä vatsoille rutistuksia aaltopenkillä 4*15*5kg ja abcoasteria alavatsalle 2*15*10kg ja kyljille 1*15*5kg/kyljys.

Seuraava treeni onkin sit vasta maanantaina! Jaahas, kait sitä olis jatkettava tuota siivousurakkaa niin sais ehkä tänään sen valmiiks.. Ai niin, meitsi on sit musklefoorumin uus moderaattori eli juttujen taso pysyy varmasti laadukkaana 😀 Or not.

Saa tulla nykimään hihasta ja höpöttämään Expossa ja jatkoilla, jos joku tunnistaa!

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Näyttää vähän hassulta tuo ruoka-annos 😀 Mutta ei tuo sun bileasukaan mitenkään normaali ole :))

 2. Auppis kirjoitti:

  Mä taas katselen kuolaten tuota annosta! Oon mössöjen ylin ystävä, joten kiinnostaisi kovasti tuon muusin ohje, jos voisit sen tänne raapustaa! Slurps!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Menikö tuo UFS:n foorumi Pakkiksen kans yksiin ja musklefoorumi jatkaa omanaan? Hyvä, et menit moderattoriksi, nyt sielä voi ehkä joskus piipahtaakin ilman keskenkasvuisten hyypiöiden pissa ja kakkajuttujen näkemistä. – Nadja

 4. Kuntoguru kirjoitti:

  Tsemppiä ja kaikkea mainiota alkaneelle viikolle Sinulle, Jonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *