Hae
Palasia Arjestani

Perjantai aamupäivän sisustushömpötystä.

Töissä on vähän hiljasta.. joutaa surffaamaan netissä ja ihastelemaan sisustusjuttuja. Voisko olla parempaa? Sisustusblogista keräilin kuvia mielenkiintosista jutuista.

Ruotsalaisen Hello Industryn suunnitelema Bold-kello on aika veikee. Meillä ei oo vielä yhtään kelloa seinällä, mut tämmösen voisin helposti huolia koristamaan vaikka olkkarin seinää. Enemmän tietoa kellosta täällä.

´´Work-lamppu muistuttaa autotalleista, kellareista ja tehdostiloista tuttua teollisuusvalaisinta. Se on hauska sisustuselementti, joka on helppo ripustaa melkein minne tahansa.´´´En kyllä tiedä minne meillä tämmösen laittasin. Hauska se on silti 🙂

Seuraavaksi asunto, josta tykkään aika kovasti. Ihanan yksinkertainen, mutta silti mielenkiintoinen. Tuoreita kukkia oon alkanut itsekin pikku hiljaa ostelemaan. Kirpparilta ostamani leikko-orkideatkin kesti maljakossa kolme viikkoa 🙂 Ei menny rahat hukkaan!

Tanskalaisen sisustusyrityksen By Nord:in perustajan Hanne Berzantin kotona on vaaleaa ja tyylikästä. Materiaalit, yksityiskohdat ja arkkitehtuuri hehkuvat arvokkuutta. Raikkaat kukat ja kasvit piristävät harmonisen värimaailman keskellä tunnelmaa melkein joka huoneessa.

Mä kun oon näin aikuisiällä alkanut tykkäämään kovasti pinkistä….. Ihana keittö! Just sopivasti pinkkiä. Vaikka se kiva väri onkin niin liika on aina liikaa.
 
 

 
Tämmösestä keittiöstä taas en tykkää sit yhtään. Ei oo mun juttu.
 

Ja taas ihanuutta, mii laik! Yllättäen pinkkiä ja violettia 😀 Mies tuskin suostuis koskaan meille tuollaista hommamaan…
 

 

 
Tämmösistä koko seinän kuvista tykkään kovasti.
 

 
No eiköhän näissä ollut taas vähäks aikaa ihmeteltävää. Tää jatkaa nyt töitä. Ehkä saatan vähän surffata netissä, mut ei kerrota kellekään 😀

2 kommenttia

  1. Miia kirjoitti:

    Meillä on tavoitteena omien unelmien Loft asunto.. Some day!!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Loft asunto olis kyl kiva.. Jonain päivänä, tosiaan ;)Sit kun olen iso ja on paljon rahaa laittaa se kämppä vimosen päälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *