Hae
Palasia Arjestani

Älä koskaan sano En koskaan.

Pika päivitystä ennen kun koneesta loppuu akku. Laiska kun olen niin en jaksa siirtyä keittiöstä olohuoneeseen ja laittaa konetta piuhan varteen 😀

Viime viikolta jäi uupumaan yksi salitreeni, mutta aamulenkkejä tein neljä. Lauantaina olin suunnitellut treenaavani, mutta niin vaan muuttu suunnitelmat kun yö meni aika rikkinäisesti. Heräilin pitkin yötä jostain käsittämättömästä syystä. Ei ollut tällä kertaa vauva asialla vaan joku muu juttu, jota en osaa selittää. Tämmösiä nää mun yöt välillä on..

Lauantaina pidettiin kuitenkin herkkupäivä, kuten aina lauantaisin. Vähän meinas olla huono omatunto, kun en ollut edes treenannut sinä päivänä, mut kyllähän tuollainen pieni herkuttelu tekee aina terää. Heräsin jo ennen kuutta tekemään korvapuusteja ja niistä tuli ehkä parhaimpia mitä olen koskaan tehnyt! Ei ehkä kauneimpia, mutta maultaan parhaita. Puustit tein Kinuskikissan ohjeen mukaan, mutta mantelijauheen jätin pois ja fariinisokerin korvasin normi sokerilla. Ohje löytyy täältä. Kannattaa kokeilla jos haluaa hyviä korvapuusteja 🙂 Noiden lisäksi masuun upposi pari sämpylää, jäde, spagettia ja jauhelihakastiketta, iso kipollinen puuroa ja raejuustoa, mutakakkua, pari namusta… Siinäpä ne tais ollakin. Ihan normaaliakin ruokaa siis syödään eikä pelkästään roskaruokaa.

Dalani.fistä tilattu taulua. Etsii paikkaansa…

Tällä viikolla treenaankin vähän eri tavalla, koska ens viikolla ollaan taas mökillä ja siellähän ei koskaan tiedä että tuleeko treenattua. 2-jakoisella mennään tää viikko! Vannoin vielä vähän aikaa sitten etten koskaan treenaisi 2-jakoisella, mutta itse asiassa se tuntuu ihan kivalta. Pistetään mietintään jos testaisinkin sitä vähän pidempään 🙂

Sunnuntaina vuorossa yläkroppa.
1a. Vinopena smith 8,5*45kg/ 6*40kg
1b. Punnerrukset bw 9, 7, 5
2a. Pystypunnerrus kp 11*12,5kg/ 12, 10*10kg
2b. Sivuviparit kp 14, 13, 12*6kg
3a. Kapea pena 8, 7, 6*40kg
3b. Jalannostot maaten penkillä 3x
4. Leuat vo 5, 4, 3+3 neg.*bw
5. Kulmasoutu kp 9, 8, 7*22,5kg

Toi vinopenkki smithissä se vaan toimii mulla tosi hyvin. Vielä punnerrukset siihen superina niin olipa aika muikee tissipumppi! Punnerruksia ei olekaan ihan hetkeen tullut tehtyä vaikka ne olis tosi hyvä perusliike vaikka treenin loppuun. Sivuvipareissa kokeilin taas vähän uutta tekniikkaa, tällä kertaa kädet melko koukussa. Ainakin noissa sarjoissa tuntui tosi hyvältä ja meni ainakin sivulohkoille! Pitäis vaan opetella pitämään epäkkäät kurissa ja se on aika vaikeeta… Kapeen penan jouduin taas tekemään siinä penkissä mikä on mulle vähän liian korkee. Ei vaan tunnu omalta se penkki. Tangon nostaminen telineistä käsille tekee jo kipeetä rangassa 🙁 Siella alkaa olla niin mojovat lukot, että oon varmaan jo ihan solmussa. Ei hjuva ollenkaan. Onneks on ens viikolle varattuna aika osteopaatille. Toivottavasti saisin avun sieltä 🙂 Vähän turhan heviä oli tehdä leuat toka vikana liikkeenä, ihme rimpuiluahan se oli 😀 Ens kerralla sit tehdään ne ekana niin saattavat sujuakin vähän paremmin. Pitkästä aikaa käsipaino kulmasoutua. Oikein hitaasti ja rutistelleen, uppos!

Eilen vuorossa jalat + hauis.
1. Hammer kp 5*15kg/ 9, 6*12,5kg/ 9*10kg
2. Leveä kyykky 8*45kg/ 6*50kg/ 6*45kg/ 8*40kg
3. Hack leveällä 8*50kg/ 10*45kg
4a. Pohkeet seisten koneessa 4*8-12*45kg
4b. Reidenojennus 4*9-11*25-30kg

Eva chillaa.

Surkeaakin surkeampi oli tämä jumppa. Kyykky oli kauheeta räpeltämistä. Viimeks oon kyykkäillyt vapaalla ehkä joskus kaksi vuotta sitten. Ei ollut sillonkaan mun juttu niin miks se olis nytkään? No ei ollut tosiaankaan. Nivusten liitoskohdat ei vieläkään ole ihan kunnossa ja sen kyllä näissä leveissä kyykyissä huomas. Kipeytyvät ikävästä. Hack nyt sentään meni ihan hyvin reisille, mutta ei toi vapaa kyykky tunnu missään muaalla kuin alaselässä. Olishan se hyvä perusliike, mut ehkä se ei ole kaikkien juttu? Ei kai sitä pakko ole tehdä jos ei tunnu hyvältä. Tulipahan sekin taas todistettua. Eipä taida kyllä tekniikkakaan olla enää mitään priimaa, mut ei ole pienintäkään kiinnostusta alkaa sitä tällä hetkellä harjoittelemaan. Kuten kuvasta näkyy niin takareidet jäi tekemättä ja juurikin liitoskohtien kipuilun takia. Tehdään sit torstaina enemmän takareisi painotteinen treeni. Jos se sillon vaikka onnistuis paremmin 🙂

Tänään pidänkin välipäivän ja aamulla kävin vajaan tunnin lenkin köpöttämässä. Painokin oli siirtynyt uudelle kilolukemalle. Hitaasti mutta varmasti se tippuu,  mut tällä vauhdilla menee aikaa ennen kuin ollaan painossa ennen raskautta. No, eipä mulla muuta ole kuin aikaa 🙂

Lahden kisojakin mietiskeltiin eilen. Pitäis melkein ottaa hotska jos meinaa sinne lähtee, kun ei tuota tyttö vielä 6kk ikäisenä voi pitkäks aikaa kenellekään jättää hoitoon. Sitten vois mies käydä katsomassa setien kisat ja minä tätien kisat ja toinen olis aina tytön kanssa. Kisaajalistat on ainakin niin mielenkiintoiset että olis kiva lähteä kisoja katsomaan. Onkohan siellä enää hotellihuoneita saatavilla, epäilen… Ehkä jostain Norjasta asti sais, mutta olis kuitekin kiva saada huone jostain keskustan seutuvilta niin ei olis pitkä matka kävellä vaunujen kanssa messukeskukselle pyörimään.

Tässäpä teille parit uudet Dana Linn Baileyn videot!

Huoh, toi nainen vaan on niiin….. U know 🙂

Hei, onko kukaan seurannut Dexteriä töllöstä? Satuin pari viikkoa sitten katsomaan yhden jakson ja se oli menoa se. Oli pakko ostaa 1.tuotantokauden boksi ja kohta täytyy hommata loputkin 😀 Aivan loistava sarja!

Yksi kommentti

  1. Laura kirjoitti:

    En oo muuten jaksookaan kattonut Dexteriä ja en varmaan ihan heti uskallakkaan 🙂 Liian hyvä mielikuvitus tommosiin murhajuttuihin, en saa sitten meinaan öitäni nukuttua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *