Hae
Palasia Arjestani

Mennäkö vai eikö mennä..

Salille nimittäin tänään. Ei oikein oo kurkkukaan enää kipee, taisin selvitä säikähdyksellä. Toisaalta olis varmaan fiksua pitää vielä yks välipäivä, mut… ahistaa tää makoilu, kele! Eilisen päivän vietin kölliessä ja syödessä sitä Jalostajan hernaria kera tonnarin. Voisin syödä niitä joka päivä.. kuola.. Lisäks löydin S-marketista aika herkkua leipää eli Vaasan paistotuoretta kauraherkkua. Herkkua siis jo nimeltään 😀 Jotain uutuutta oli hän. Niitä leipäsiä kun vielä vähän lämmitteli aluks mikrossa niin voi poijjaat, että olin taivaassa! Normaalistihan leipä ei ees kuulu mun ruokavalioon, mut kipeenä on vähän pakko syödä sitä mikä maistuu tai sit en syö yhtään mitään. Semmonen mä oon. Kaloritkin jäi eilen ties minne, en uskalla ees aatella. Mut jos ei pysty syömään niin sit ei. Piste.

Mä painun nyt puurolle ja miettimään, et uskaltautuisinko salille..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *