Hae
Palasia Arjestani

Yleisön pyynnöstä: pinaatti-tomaattimunakas höysteillä.

 

 

Instagrammin puolella kyseltiin eilen reseptiä mun herkulliseen ja varsin yksinkertaiseen illalliseen,  joten tässä tulloo! 

IMG_20140219_164128

 

Pinaatti-tomaattimunakas

  • 4 kananmunaa
  • pinaattia
  • tomaattia
  • juustoraastetta
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen

Höysteet:

  • pilkottuja tuoreita vihanneksia: kurkkua, tomaattia, paprikaa..
  • kreikkalaista jogurttia
  • suolaa & pippuria
  • tuoretta basilikaa

Laita paistinpannu kuumenemaan ja nokare voita pannulle sulamaan. Pilko pannun kuumetessa tomaatit pieniksi ja revi pinaatin lehtiä pienemmiksi. Kuullota tomaatteja ja pinaattia hetki voissa. Riko kananmunat pannulle ja sekoita tomaatin ja pinaatin kanssa. Anna hyytyä hetki. Ripauta vähän suolaa joukkoon ja lisää myös juustoraaste munakkaaseen.  Käännä lämpö pois hellasta ja anna juuston sulaa munakkaaseen.

Höysteet: pilko vihannekset pieniksi kuutioiksi,  lisää jogurttia 3-4 rkl, mausta ja sekoita kunnolla. 

Helppo ja nopea illallinen/päivällinen on valmis! 

8 kommenttia

  1. Sonja / Move2Flow kirjoitti:

    Nyt tuli nälkä! Olen laittanu tomaattia ja paprikaa, mutta tuo pinaatti tekee munakkaasta kivannäköisen. Ja tuo juggahöyste kuulostaa niiiin hyvältä! Slurp!

  2. Merja kirjoitti:

    Maistuis varmaan mullekin! 😉 Tuo höyste vois ollakin kiva ”erilainen” lisuke…. yleensä menee ihan au naturel! 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Juu ja saa hyvin nahistuneemmatkin vihannekset maistumaan paremmilta tuolla jogurtilla 😉

  3. Heta kirjoitti:

    Uuh, mahtava höystöidis! Mistä ostat pinaatin – ei ilmeisesti ole pakastetavaraa?

    • Jonna kirjoitti:

      Cittarista tais olla edellinen paketti ja nyt oli lähikauppaankin tullut tuoretta pinaattia 🙂 smoothieeseen laitan tuoretta pinaattia myös!

  4. Nimetön kirjoitti:

    Kiitos ohjeesta 🙂 Tää menee testiin tänään , nam nam 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.