Hae
Palasia Arjestani

Pää on tyhjä, ajatus ei liiku.

No niin, nyt ollaan taas päästy tähän ihanaan vaiheeseen dieetissä. (eikö ärsytäkin, kun joka postauksessa on jotain dieettijuttuja? 😀 mua ainakin ärsyttää..) Pää alkaa olla höttöä, muisti ei toimi ja järki ei kulje. Unohtelen asioita, tuijotan kaukaisuuteen enkä osaa edes neliön mutoisesta paperista taitella suppiloa. Täällä duunissa joutuu aina välillä noita suppiloita askartelemaan näytteiden värjäämistä varten ja taistelin eilen varmaan 15 minsaa yhen hemmetin tötterön kanssa. Ensimmäiset 10 minsaa meni siihen, kun yritin ymmärtää mitä olen tekemässä ja seuraavat 5 minsaa yritin hoksata miten neliö pitää taitella, että saadaan aikaiseksi tötterö. Vaikeaahan se on. Paperi täytyy taittaa ainakin kaksi kertaa 😀 Piti loppujen lopuks pyytää duunikaveri apuun. Vähänkö hävetti.

Energiat alkaa muutenkin vähetä pikku hiljaa ja pään höttöisyys johtuu aika lailla siitä. Pienetkin asiat, kuten ruuanlaitto, tiskaaminen, pyykin pesu ja kaikki yleinen puuhastelu vaatii suunnattomasti voimia ja tahdon lujuutta. Eilen pakotin itseni ultimaaliseen suoritukseen, sillä salin jälkeen tein ruuan, silitin ja vaihdoin uudet verhot, siivoilin, pesin pyykkia ja vielä venyttelin tunnin!! Mulla on ollut ton venyttelyn kanssa aina vähän vaikeeta. En millään jaksais. Mieluummin sitä köllöttäis vaan sängyllä. Nykyään tilanne on täysin eri. Venyttelytuokio ennen nukkumaan menoa on melkein ainoa hetki päivästä millon saa vaan olla ja vanuttaa raajojaan joka ilman suuntaan. Samalla voi seurata myös lempisarjojaan töllöstä. Onneks on tallentava boksi 🙂 Kunniapalkinto pitäis antaa sille, joka tallentavan boksin kehitteli.

Eilen sain jopa vietyä mun kisabiksut postiin. Ne kun pitää vielä koristella. Viikonhan ne kerkes jo tuolilla nököttämään ennen kun muistin ottaa ne matkaan keskustaan. Tähänkin vaadittiin melkoinen sotasuunnitelma 😀

Eilen salilla takajalkoja ja pohkeita. Rest pauseja ja lyhkäset palautukset. Ei siel salilla jaksa enää koko päivää rötvätä. Vapariakin kävin ennen treeniä vähän harjottelemassa.

1a. Takareidet maaten 8+3, 7*52,5kg/ 9*45kg
1b. Pohkeet seisten kone 3*10-14*130kg Ekassa sarjassa rest pause ja jokaisen toiston tein 3-5 sekunnin venytyksellä. On muuten paaaljon raskaampaa sillai!
2a. Hack väärin päin 8+3, 7*60kg Enaria pukkas..
2b. Pohkeet istuen 2x
3. Suorinjaloin mave smith 8+3, 7*70kg/ 7*65kg/ 9*60kg Tosin lyhkäsillä palautuksilla!

Öööö, en muista teinkö mitään muuta. En varmaankaan. Meinasin lopettaa treenin jo hackin jälkeen, kun en muistanu montako sarjaa olin tehnyt. Treenivihkoonkaan en ollut mitään merkkaillu. Hyvin menee, jebajee.

Tänään aamusella tunnin mittainen köpö ja illalla taas salille. Vuorossa rintaa ja hauberia ja viimenen rest pause jumppa. Rinnalle liikkeinä vinopenkki smith 4 sarjaa (40-50 kg), vipivarsi tasapena 3 sarjaa (20-40kg) ja vipunostot kp tasapenkillä 3 sarjaa (8-10kg kässärit). Vipunostoissa pidin ala-asennossa aina 3 sekkaa. Venytti aika mukavasti. Hauiksia otin suoralla tangolla 3 sarjaa (25-30 kg), kässäreillä istuen 3 sarjaa (10-12 kg kässärit) ja hammereita sivulle ja eteen 2 sarjaa 10 kilon kässäreillä. Päälle vielä vähän vipareita olkapäille.

Nyt on taas koomailun aika. Tein just viikonlopulle vähän eväitä valmiiks niin ei tartte enää huomen illalla niitä duunata mökillä. Lauantaina on kuntotsekki valkun tykö ja sen jälkeen varmaan Wolffille treenaamaan selkää. Sunnuntain treenin teenkin sit Oriveden city-hotellilla. Aika hankala olis noita supersarjajumppia tehdä möksällä. Mökillä odottaa kuulemma yksi kiikku kasaajaansa. Siinäpä sitä urakkaa tulevalle viikonlopulle. Toivo elää mahdollisen tankkauksen suhteen. Alkais tehdä terää pikku hiljaa, mut valkkuhan sen määrää et koska tankataan ja mitä tankataan. Jännityksellä odotan!

Nyt tekemään, öööö, kaikkee. En kyl jaksais mitään…

2 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    Iiihana paita, mistä tommosen saa ostaa? Dieettijutut on justiinsa parhaita. Mielellään sitä muidenkin tarpomista seuraa. Ei oo ihan yssin tämän nälkänsä kanssa 🙂

  2. massaminna kirjoitti:

    Jotenkin kuulostaa tutulta tuo olo muutamien viikkojen takaa. Odotappa vaan, kun se pienikin extrahiilari tulee kuvioihin niin olet taas elossa. Itse sitä tajusi vasta sitten, kun sain ensimmäisen annoksen kuinka pihalla sitä oikeesti oli siinä koomassa. Paljon tsemppiä!!! Varmasti se tankkaus kohta jo koittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.