Hae
Palasia Arjestani

Jalkajumppaa ja PM:en vapareita.

Löysinpä juutuubista PM:ssä kisanneiden CBB-neitosten vapareita. Joitakin saattaa ehkä kiinnostaa 😉

Ida Sefland

Mona Christin Jacobsen

Katrine Tonnesen

Gisela Nylander

Therese Olsenin vaparia ei sit ollutkaan saatavilla 🙁 Tämä viimeisin neitokainen, Gisela, on kyl suhteellisen kovassa tikissä… Siinäpä tavoitetta jokaiselle kisaavalle.

Maanantaina salilla etureisiä. Ennen salille lähtöä olin aivan törkeän väsynyt, hyvä kun en istualleen nukahtanut sohvalle. No, jotenkin selvisin salille asti ja etujalkojen kimppuun. Siinä kun pääsi kunnolla tosi toimiin ja huomasin, että reenihän kulkee aivan loistavasti niin alko väsymyskin hävitä. Tilalle tuli mieletön määrä energiaa! Alku treenissä ainakin oli erittäin lupaavaa, mut….

Liikkeinä:

 • hackkyykky kapealla ja superkapealla 3x (1 rest pause sarja)
 • Bulgarialainen käsipainokyykky 1x
 • Smith kyykky 1x
 • Lähentäjät 3x
 • Reidenojennus 2 pudotussarjaa

Hackit meni tosi hyvin, tein jopa uuden ennätyksen siinä 🙂 Aikasemmin oon tehnyt EB:llä hackia 50 kilolla 8-12 toiston sarjoja ja nyt otin kaksi kasin sarjaa 70 kilolla! Hackin jälkeen menin odottelemaan smithiin pääsyä ja koska se oli varattu niin otin vähän bulgarialaista. Siitä se alamäki sit alko. Ihmettelin kun alavatsaa vähän vihlaisi ensin ja sit se meni ihan kovaks.Hetken päästä koko massu oli ihan kivikova. Tilanne meni kuitenkin nopeesti ohi, mut otin varmuuden vuoksi lopputreenin kevyesti panostaen vaan hyvään tuntumaan.

Samanlaisia omituisia tuntemuksia sain taas eilen iltapäivällä töissä. Selvis sitten parin puhelun ja työkaverin konsultoinnin jälkeen, että kyseessä oli joko supistukset tai jonkinlaiset vatsakrampit. Kummatkaan ei ole kovin suotavia jos mielii pitää vauvelin vielä vatsassa riittävän pitkään. Toisilla supistuksia tulee läpi koko raskauden,  mut eihän ne kovin mukavia ole… Täytyy nyt seurata vatsan käyttäytymistä salilla ja kiireisinä päivinä töissä. Jos nuo tuntemukset jatkuu niin tahtia on hiljennettävä ehdottomasti. Eileisen ja tän päivän pidänkin väliä salilta ja keskityn ihan muihin hommiin.

Sain jopa eilen illalla siivottua meidän vaatehuoneen, kun ei sinne päässyt enää ovea pidemmälle 😀 Nyt on kirjat hyllyssä ja muutkin tavarat ojennuksessa. Viikonloppuna olis tarkotus käydä Ikeassa ostelemassa erilaisia säilytyslaatikoita ja kengillekin omat laatikot. Mustahan on tulossa oikea järjestyksen mestari 😀

Tänään töiden jälkeen läheiselle kirppikselle tuikkukippoja ja muuta turhaa metsästämään 😉 Ja hei, tänään tulee meidän Melli-kisu takas vauvomasta. Odotettavissa on siis noin viikon mittainen armoton ydinsota…

4 kommenttia

 1. jutta kirjoitti:

  Mun mielestä Giselan kireys menee jo hieman ylitte…sehän on kireempi kun miehet…Jossakin bb-kisassa se tais olla vielä kireempänä.

 2. Karvalakkimalli kirjoitti:

  Moi Jonna!Erittäin todennäköisesti sulla on ollut kivuttomia supistuksia. Nehän ei sinällään ole vaarallisia, mutta jos johtuvat treenistä niin eivät kovin suotaviakaan :-/. Itse treenasin kolmannesta tenavasta raskausviikolle 30 asti, mutta sitten alkoi sama homma; makasin aina salin jälkeen tunnin supisteluiden vuoksi, joten oli pakko lopettaa. Eli ei mitään enkkoja nainen enää ja muista kuunnella itseäsi, jookos 😀 Kunhan saat sen ihanan ihmispötkäleen maailmaan niin taas mennään kauheella höyryllä 😀

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Jutta: joo, eihän tommonen kireystaso enää kaunista ole, mutta kaipa se on nykyään klassikissakin pyrittävä samanlaisiin kireyksiin kuin bb:ssä… En ylipäänsä ymmärrä miten joku pääsee noin rasvattomaan kuntoon!Karvalakkimalli: kyllä tässä nyt on tosiaan alettava keventämään ainakin noita jalkatreenejä. Muissa vielä katselen, että aiheuttavatko jotain tuntemuksia vai saanko vielä vähän aikaa paukuttaa menemään 🙂

 4. massaminna kirjoitti:

  Kiitus ja hyviä vointeja!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.