Hae
Palasia Arjestani

Tikkurila festivaalit 2016

Processed with VSCO with c2 preset

Mun yhdeksän viikon mittainen sairaslomani huipentui viikonloppuna pidettyihin Tikkurila festareihin. Kohtuullisen hieno tapa päättää kotona öllöttäminen! Satuin voittamaan kahden päivän liput festareille ja sain houkuteltua mun kummitytön sinne seuraksi. Oikeastaan kauhean paljon ei tarvinnut houkutella 😀 Päästiin aloittamaan festariviikonloppu perjantaina vaille viisi Sannin keikalla. Harmitti todella paljon, että Antti Tuisku esiintyi jo puoli neljältä eikä ehditty siihen! Perjantain parasta antia oli ehdottomasti JVG, joka veti sellaisen keikan että oksat pois! Jonotettiin toka riviin melkein puolitoista tuntia, mutta oli kyllä sen arvoista. Perjantain ja koko festareiden huonoin esiintyjä oli Atomirotta, jota ei jaksettu kovin kauan katsella. Toiset bändit vaan handlaa esiintymisen ja toiset ei…

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO

Mä olin kovin huolissani, että saahan festareilta hyvää ruokaa. Tai ylipäänsä ruokaa! Sanotaanko näin, että nälissään ei todellakaan tarvinnut olla. Perjantaina käytiin syömässä Sushi Poken pulledpork tortillat ja lauantaina Liesikiesin mielettömän hyvät purilaiset ja ranet! Jälkkäriksi molempina päivinä 3 kaverin kahvijäätelöä ja lauantaina oli pakko hakea vielä makea crepes nutellalla ja banaanilla suolaiseen 8 euron hintaan. Ei ollut hintansa väärti, mutta tulipahan syötyä. Aluella olisi ollut mielettömän paljon hyviä ruokapaikkoja ja teki mieli käydä maistelemassa jokaisessa. Ehkä ensi vuonna?

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Lauantai oli kokonaisuudessaan aivan huikea! Kaikki bändit loistavia ja ihmisiä oli selkeästi enemmän kuin perjantaina. Anna Abreu jätti vähän kylmäksi ja Popeda kuunneltiin vähän kauempaa. Kasmir yllätti positiivisesti, samoin J.Karjalainen! Tiedättekö, kun joskus on sellaisia keikkoja ettet välttämättä kauheasti tykkää kyseisestä artistista, mutta keikalla meno on aivan mieletön! Lauantaina tällaisia olivat juuri Kasmir sekä J.Karjalainen! Mielettömän hyviä olivat sen sijaan Jari Sillanpää eli Siltsu näin kavereiden kesken, Chisu sekä tietenkin Apulanta. Kuuntelin koko eilisen päivän Chisua kotona eli osui ja upposi! Kokonaisuudessaan lauantai oli parempi kuin perjantai ja aika kului todella nopsaan! Nyt ymmärrän miksi jengi tykkää käydä festareilla 😉

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOPicsArt_07-25-01.23.19Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

Ensi vuonna uudestaan! Oliko teistä joku Tikkurila festareilla?

Osa kuvista: Kaisa K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *