Hae
Palasia Arjestani

Powerblock tabataa kotona

powerblock

Teen aina välillä lyhyitä treenejä myös kotona. Pääasiassa mun kotitreenit on olleet lähinnä liikkuvuustreenejä, mutta viikonloppuna tein lyhyen tabata treenin. Kotona on aina niin helppoa treenata. Ei tarvitse lähteä minnekään kauas, kunhan vaan raivaa itselleen sopivan tilan ja keksii hyvän treenin. Pakko tunnustaa, että mulla meni siivoukseen enemmän aikaa kuin itse treeniin 😀 Tein siis toisin sanoen tuplatreenin! Mulla alkaa olla jo aika kattava välineistö kotona ja luistelumaton lisäksi meiltä löytyy muutamat kahvakuulat ja nyt myös säädettävät Powerblock-käsipainot!

Sain Treenikamat.fi:stä testattavaksi Powerblock U90 -käsipainot, joiden kokoa voi säätää kahdesta kilosta aina 22,5 kiloon. Powerblockit näyttää äkkiseltään erikoisilta ja mietin itsekin miten ne tulisi toimimaan treeneissä, mutta voin sanoa että toimivat todella hyvin! Painoja on näppärä säätää klipsin avulla kesken treeninkin. Näillä painoilla pötkii jo mun treeneissä aika pitkälle, mutta mies innostui kun kuuli, että näihin voi hankkia lisäosina painoja aina 41-57 kg asti. Lisäosana näihin saa viriteltyä myös tangon. Powerblockit tulevat kuulumaan kesällä mun vakiovarustukseen mökillä. Suunnitelmissa on rakentaa sinne myös nostolava ja kyykkyräkki. Ei tarvitse ainakaan itkeä etten pääse treeneihin…

powerblock

powerblock

powerblock

No mutta siihen mun kotitreeniin. Tein sen tabata tyyliin eli 20 sekuntia työtä ja 10 sekuntia lepoa ja vaihto seuraavaan liikkeisiin. Kuvasin koko treenistä videon lämmittelyineen kaikkineen. Lämmittelyä kannattaa ja jatkaa niin pitkään, että paikat tuntuvat oikeasti lämpimiltä. Tee tabataa ainakin 5 kierrosta niin saat kunnon hien pintaan. Yksi kierros tarkoittaa kaikkien liikkeiden suorittamista. Tabata on mun mielestä yksi parhaista treeneistä, kun aikaa ei ole paljon, mutta haluan saada aikaiseksi tehokkaan treenin!

Kertokaa ihmeessä, jos teitte treenin! Mitä tykkäsitte? Tämän treenin voi toteuttaa myös kahvakuulilla! Hikisiä hetkiä teille 😉 Haluatteko lisää tällaisia treenivideoita?

Lue lisää Powerblockeista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *