Hae
Palasia Arjestani

Rimppakinttuilua.

Blaah. Siinä yhteen sanaan kiteytettynä eilinen etujalkareeni. Ihan yhtä hyvin olisin voinut jättää tekemättä. Jos jotain hyvää pitää etsiä niin meni tostakin etureidet kipeiks. En kyllä ymmärrä miks? Ei ollu voimaa eikä jaksua. Pää käski kyykkämään niin hitosti, mut kroppa pisti vastaan. Toissa iltana suunnittelin treenin valmiiks Flexin voimin, halusin tehdä helvetin kovan jumpan ja antaa rimppakintuille hittiä vähän joka suunnasta. Tarkotuksena oli alottaa kyykyllä, jatkaa prässillä, väärinpäin hackilla, askelkyykyllä ja reidenojennuksella. Ehkä vielä jotain kivan pitkää kiduttavaa settiä vielä noiden päälle. Tämmöstä sain aikasiks…

1. Kyykky smith 2*RP-sarja 60-70 kilolla. Säälittävää, tiedetään..
2. Prässi 1*RP-sarja kapealla, 1 12 toiston sarja leveällä ja 1 15 toiston sarja kapealla. Kaikki 160 kilolla.
3. Reidenojennusta muutama sarja
4. Vatsaa 4 sarjaa
5. Venyttelyä, hienoa! Hienointa.

Kyykyn ja prässin jälkeen iski niin huono olo etten voinut enää jatkaa kuin ojennusvemputuksella. Siinäkin tosin otin rest pausea. Myös issias ilmoittelu erittäin kivasti ja mukavasti itsestään kuten aina jalkareenien lopussa. En oo muuten venytellyt ehkä noin 3 viikkoon!? Jäänyt sekin tässä muuttotohinoissa. Perse oli sen verran kireällä, että tämäkin autuaaksi (ja bodariksi) tekevä liikuntamuoto on lienee otettava taas aktiivisen käytön alle. JA vielä ihmettelen miks alaselkä ja issias vaivaa, Daaaaaaaaa!

Lisää tämmösiä treenejä niin totetutan uhkaukseni siirtyä takaisin kamppailulajien pariin. Vapaaottelu olis kiva 😉

Huomenna valkun tykö treenaamaan ja kujeilemaan uusia kivuuksia vastaan taistelevan kroppani päänmenoksi. Työpaikalta menee muutama minsa metrolla valmentajan luokse, ei paha! Ennen piti matkustaa neljä tuntia junalla 😀 Mä olen niiiiiiiin rakastunut Helsinkiin <3

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Mitä känppäilylajeja sä oot muuten käyny huitomassa?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Karatea treenasin reilut neljä vuotta, sinisen vyön kokeeseen olisin päässyt parin kuukauden sisällä.. Jujutsua taisin käydä oranssille vyölle asti. Karatea varmaan treenaisin vieläkin ellei olis paikkakunnan muutoksen myötä muuttunut myös tyylisuunta :(Jo pari vuotta täs oon miettinyt josko alottais taas jotakin, en vaan tiedä mitä 😀 Toisaalta olis kiva vaan harrastaa mut oon vähän turhan kilpailuviettinen ja varmaan kohta haluaisin taas kisaamaan :d Katellaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *