Hae
Palasia Arjestani

Tunnustan: olen melkoinen sählääjä!

olen melkoinen sählääjä

Tunnustan: olen melkoinen sählääjä! Olen aina ollut, mutta viime vuosina asia on alkanut vain korostumaan. Tuntuu, että näin aikuisena pitäisi osata keskittyä asoihin niin että ne saisi kerralla maaliin. Mä olen meidän perheen keskuudessa varsinainen vitsi kommelluksineni. Vaikka kuinka yritän hoitaa asiat vimpan päälle, niin ei onnistu. Aina sählään jossakin asiassa. Tämän takia mies ei esim. anna enää minun varata mitään matkoja 😀

Sama pää kesät talvet ja olen aika kova myös unohtelemaan asioita. Viime kuussa unohdin maksaa meidän yhtiövastikkeen (sen tärkeimmän kaikista!). Muistin sen puolessa välissä kuussa kesken suihkun. Tässä kuussa maksoin sen sitten ajatuksissani kahdesti. Kun käytiin laivalla ennen joulua ja varasin meidän matkan, olin kirjoittanut miehen sukunimen väärin. Tallinnan reissulla yhdeltä jäi passi ja matkalippu laivaan enkä edes tajunnut kysyä oliko ne matkassa. Näitähän riittää. Joka päivä mulle sattuu jotain tämmöstä, sählään tai unohdan jotain tärkeää.

Mun työ on luonteeltaan sellaista ettei siellä voi sählätä. Toki joskus sattuu inhimillisiä unohduksia, kuten unohdan vastata jonkun päivystystutkimuksen vastauksen, mutta mitään peruuttamatonta tai megamokaa ei ole koskaan sattunut. Koska työ vaatii niin paljon keskittymistä ja muistamista, niin ehkä sen takia olenkin tällainen unohtelija ja sählääjä muussa elämässä?

Onko siellä muita samanlaisia sähläreitä? Sanokaa, että on 😀 

Alla mun uusin video, jonka juuri äsken julkaisin youtubeen! Toivottavasti tykkäätte 🙂 Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään.

Edellinen postaus: Ateriaideoita viikolle 9 – Laskiainen tulee!

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *