Hae
Palasia Arjestani

Samettisen pehmeä banaanivanukas

Processed with VSCOcam with c1 preset

Suhtauduin vähän skeptisesti tähän vanukkaan tekeleeseen. Vasta valmistettuna ja ilman jähmeämpää koostumusta vanukas ei näyttänyt kovin houkuttelevalta. Kuvassa se on vielä ihan lirua. Yöpyminen jääkaapissa teki vanukkaalle kuitenkin ihmeitä ja aamulla mua odotti mielettömän ihana ja samettisen pehmeä banaaniunelma! Pieni ripaus aitoa vaniljaa pehmentää makua kivasti ja mielestäni kookos ja banaani ovat melkoisen valloittava makupari 🙂

Samettisen pehmeä banaanivanukas

  • 1 kypsä banaani
  • noin 0,5 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl Chia-siemeniä
  • ripaus aitoa vaniljaa (tai loraus vaniljauutetta)

Laita banaani, kookosmaito ja vanilja blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Lisää chia-siemenet ja pyöräytä blenderiä vielä muutama kierros. Laita vanukas kulhossa jääkaappiin jähmettymään vähintään pariksi tunniksi, mielellään yön yli. Nautiskele aamupalalla tai vaikka jälkiruokana!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *