Hae
Palasia Arjestani

Helpotus!

Aah, perjantai-ilta, ihanaa. Treenit tehty, syöty, massu täynnä ja saa vaan olla. Luksusta! Voi valvoa myöhään tai mennä unille vaikka heti. Mä taidan olla vuorokausi maanis-depressiivinen. Ja viikonpäivä maanis-depressiivinen myös. Alkuviikosta tankkauksen jälkeen virtaa riittää ja oon kuin duracell ja loppuviikosta ennen tankkausta on sit sen depressiivisyyden ja velttouden vuoro, kun mitään ei jaksais tehdä eikä mikään kiinnosta. Päivätasolla aamut on depressiivisiä (en jaksais nousta ylös) ja illat maanisia (en haluais mennä nukkumaan vaan touhuta!) 😀 Niin ja tultiin Riinan kanssa siihen tulokseen, et näiden lisäks oon vielä jakautunut persoonallisuuskin, kroppa ja pää elää kummatkin omaa elämää. Vissiin jonkin sortin terapian tarpeessa? No, ei vaiskaan!

Tänään soittelin valmentaja-sedän kanssa ja tultiin siihen lopputulokseen, et jätän Lappeenrannan nyt suosiolla pois suunnitelmista. Turha sinne on lähteä, jos ei voi hyvillä mielin nousta lavalle. En viitsi monia satoja euroja maksaa ihan vaan kokemuksesta. Raha kun ei puissa kasva.. Katse siis kohti SM:iä ja yritetään repiä nää erittäin tiukassa olevat loput rasvat kropasta pois. Tuli muuten suunnaton helpotus tuon puhelun jälkeen! Tein siis ihan oikean päätöksen. Kaiken lisäks huomenna saan sit tankata, kun ei tartte vielä testata kuinka kroppa reagoin tankkauksen pois jättämiseen. Kisaa edeltävänä viikonloppunahan ei tankata niin sekin pitää jossain vaiheessa sit testailla… Tankkaus tulee taasen aivan oikeaan paikkaan. On nimittäin tyttö taas aivan tyhjä ja littana, eikä pelkästään tissien kohdalta vaan ihan joka suunnalta 😀

Kävin eilen salilla tekemässä nopsan ja kovan takajalkajumpan. Jokainen sarja utlimaalisen failureen saakka..

1. Takareiskat istuen 2x rest pauseja ja negatiivisa, puristelua ja rutistelua.
2. Hack vääräin päin 2x rest pauseja ja uberhitaita toistoja
3. Suorinjaloin mave 2x rest pauseja ja aina pausen jälkeen jalkojen asennon vaihto leveämpään malliin.
Päälle vielä vatsoja muutama sarja.

Tänään kipeästä olkapäästä huolimatta treeni olkapäille ja ojentajille. Sain tosin varoa koko ajan tuota vasenta olkaa 🙁

1. Pystypunnerrus kp seisten 2x hitaita toistoja, kunnon puristus ylhäällä ja rest pauseja
2. Sivuviparit 2x samat jipot tässäkin
3. Viparit kulmassa kp 2x ja tässä kans
4. Ranskalainen kahdella käsipainolla 1x rest pause
5. Dippi omalla painolla 2x hitaat negat, kunnon puristut ylhäällä ja rest pauset molemmissa sarjoissa
6. Pushdown tangolla 1x ja köydellä 1x. Ekassa rest pause ja tokassa pudotus 15kg –>12,5kg

Päälle vähän salassa posettelua 🙂 Sit vaan kauppaan hakemaan tankkausevästä aamuks ja vähän lihhoo ja vihanneksia muille päiville. En jaksanu kovin kauan pyöriskellä nälissäni kaupassa niin ostin sit vaan aamuks tarvikkeet ja meen huomenna keskustaan uudestaan. Jos vaikka kävis samalla reissulla hakemassa jonkun leffan filkkarista ja posettamassa salilla. Todennäköisesti kumpikaan noista ei toteudu, meen ainoastaan kauppaan ja tuun takas himaan vaaka-asentoon 😀

Niin kun sanoin siitä, et oli Maarit aika kireessä kuosissa. Todistusaineistoa olkaa hyvät!

Höh, aika pienenä on toi kuva… Noo, siinä on kuitenkin kisakuntoinen ja kesäkuntoinen..

Kuka alko seuraamaan Big Brouta? Otin boksille sen ekan jakson, jossa tyypit meni taloon. Meni hermot noin viidennen tyypin kohdalla. Siis mitä jengiä!? Aaaargh! Varmaan niiden ärsyttävyyden takia sitä ohjelmaa katsotaan. Jää multa kyl välistä..

4 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  No pieni se on tääkin kuva 😀 Saa tihrustaa väsyneet silmät sirrillään, eikä nää mittään. Kyllä mun mielestä tossa kuvassa alkaa olemaan KAKSI kisakuntoista tyttöä. Ja sullahan ei nyt sitten hoppua ole kun 6 viikkoa on vielä jälkellä tiristelyaikaa.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, tais Maarit lähettää ne mulla aika pieniks pakattuina. Pitää kysellä isompia :)Kuus viikkoo tuntuu nyt paljolta, mut se on tosi lyhyt aika. Varsinkin jos tätä kroppaa ei saada toimimaan! Jossakinhan se vika on kun vaan keksis missä..

 3. Riinu kirjoitti:

  Oieniä tyttöjä pienissä kuvissa :DHyvät oli kuvaukset sun kroppas toiminnasta kyllä, naurattaa vieläkin päivänen viestittely 😉

 4. Anonymous kirjoitti:

  Ihan paskoo! Sinua olisin just tullut pällistelemään Lappeenrantaan!T. Harava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.