Hae
Palasia Arjestani

Tavoitteista totta #ilokiertoon

Mä olen odottanut pelonsekaisin fiiliksin sitä päivää, kun treeneissä alkaa taas tempausharjoitukset ja eilen se päivä koitti. Tempaus on mulle todella pelottava liike, on ollut aina. Se on yksinkertainen, mutta silti hyvin monimutkainen ja mun järjenjuoksu ei vaan riitä ymmärtämään sitä. Tai no, pää kyllä ymmärtää, mutta kroppa ei suostu tottelemaan. Tällä hetkellä pelkään kyseistä liikettä ihan senkin vuoksi, että olkapää tulehtui ensimmäisen kerran juuri tempauksessa ja siitähän se alamäki sitten alkoi. Eilen yllätin itseni täysin. Lähdin leuka rinnassa tekemään tempauksia, mutta kaikki meni paremmin kuin hyvin! Aivot narikkaan ja ei muuta kuin tekemään. Sillä näköjään saa parhaiten tuloksia. Tämä oli toinen kerta leikkauksen jälkeen kun teen tempausta ja jäin tuloksellani viiden kilon päähän omasta ykkösmaksimistani (joka ei sekään kovin suuri ole :D), ei huono! Tavoitteena onkin lähteä nyt parantamaan tekniikkaa ja tavoittelemaan uutta ykkösmaksimia!

Nyt haastan myös teidät lukijat asettamaan itselleni jonkin tavoitteen, jota kohti lähdette tekemään töitä. Ehkä olettekin jo huomanneet Fitfashionin blogeissa #ilokiertoon -kampanjan?

#ilokiertoon on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavotteita.

Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.”

Olen itsekin mukana kampanjassa Helsingin porukassa ja meidän lahjoituskohteemme on Hope yhdessä ja yhteisesti ry ja lahjoitus menee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen, esim. liikuntavälineisiin.

Helsingin lahjoittajana toimii Kauppakeskus Itis, lahjoitussumma 1 e jokaisesta tiimikohtaisesta merkinnästä instagramissa #ilokiertoonhelsinki. Nyt teidän tehtävänä onkin keksiä jokin asia, jota lähdette tavoittelemaan toukokuun loppuun saakka. Minun tavoitteenani on temmata 35kg. Tavoite voi liittyä urheiluun tai mihin tahansa elämän osa-alueeseen: enemmän aikaa perheen kanssa, puolimaraton, 5km yhtämittainen juoksu, neulomisen opettelu, valokuvauskurssille osallistuminen…ihan mitä vain! Kun teet arjessasi jotain tavoitteesi eteen, jaa se instagrammissa valitsemasi tiimin hashtagilla, esim. #ilokiertoonhelsinki. Jokaisesta tiimin hashtagilla jaetusta kuvasta kilahtaa (1) euro lahjoituskohteelle. Haasteessa ovat mukana Tampere, Jyväskylä. Helsinki ja Kotka. Kannattaa seurata myös tapahtuman facebook-sivuja sillä siellä tiiminvetäjät tsemppaavat ja jakavat omia onnistumisiaan. Sinne voi jokainen jakaa omia kuvia ja onnistumisiaan ja tsempata muita 🙂

#ilokiertoon on haaste, jossa tuotetaan hyvää mieltä samalla kun tsemppaat itseäsi (ja muita) kohti omaa tavoitettasi. Ja mikäs sen parempaa – siinä sivussa saadaan lahjoitettua iloa myös muille!

Olethan sinäkin mukana? Laitetaan porukalla #ilokiertoon!

Kuva: Sonja Sjögren

 

 

Kaupunkikohtaiset lahjoituskohteet ja lahjoittajat ovat alla:

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Jyväskylän ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

Mediayhteydenotot:
Emma Suortti
Puh: 040 8388 693

Kaupunkikohtaiset mediayhteyshenkilöt:

Tampere: Emma Suortti, 040 8388 693
Helsinki: Johanna Varis, 0407740191
Jyväskylä: Aino Mäkelä,0453590848

Kotka: Milka Tarkiainen, 044 5743831

Logon graafinen suunnittelu ja toteutus: Sonja Sjögren

 

Mikä on sun tavoitteesi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *