Hae
Palasia Arjestani

Joulutohinoissa!

kuva viime joululta

Moimoimoi! Pikainen postaus kännykällä ennen kun käyn unille 🙂 Mä olen ollut himassa niin ahkerana etten ole illalla enää jaksanut istua koneelle. Siis oikeesti oon tehnyt täällä semmosiakin hommia mitä olen vain suunnitellut viimeiset pari kuukautta! Kunnon tekemisen meininkiä siis 😉

Teen kunnon postauksen kuvien kera kunhan on enemmän aikaa, ehkä huomenna? Ihanaa kun kommentoitte edellistä postausta niin paljon <3 vastaan myös niihin ajan kanssa!

Mites teillä, onko kovat tohinat päällä? Lahjat hankittuna ja paketoituna? Mä lähden vielä huomenna jumboon ostoksille, mutta ilman stressiä! Jengiä on varmasti kuin stingin keikalla shoppailemassa vikoja lahjoja mut kyllä siellä ryysiksessä oikealla asenteella ja hyvällä fiiliksellä pärjää 🙂

Nyt unille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *