Hae
Palasia Arjestani

Hedelmäinen smoothiebowl

Processed with VSCO with c1 preset

Smoothiebowlit ovat tainneet tulla jäädäkseen mun ruokavalioon. Teen niitä ehkä pari kertaa viikossa ja aina kiireettöminä aamuina. Kiva mietiskellä aineksia rauhassa ja yrittää näpertää jotain koristelua päälle. Mä olen todella huono koristelussa ja yleensä vain päädyn roiskimaan epämääräisen kasan asioita kulhoon päällimmäiseksi. Vielä on opettelua tässäkin hommassa sillä teen joka kerta aivan liian ison kulhollisen lusikoitavaa smoothieta. Tämän hedelmäisen version värkkäsin sunnuntaina ja 1/3 osa päätyi miehen syötäväksi. Todella täyttävää tavaraa, mutta niin hyvää! Ja terveellistä 😉

Hedelmäinen smoothiebowl

  • 1 pakastettu banaani
  • kourallinen pakastemangon paloja
  • 1 mitallinen maustamatonta protskua
  • 1 tl macajauhetta
  • 1 tl nu3:n ruusunmarjajauhetta
  • 1,5 dl kauramaitoa (tai muuta maitojuomaa)
  • 1 dl jäisiä puolukoita
  • 1 dl lehtikaalia
  • 3 rkl Alpron kookosjogurttia
  • koristeluun kiiviä, viinirypäleitä ja mustaviinimarjoja

Laita kaikki ainekset koristeluun käytettäviä aineksia lukuun ottamatta tehokkaaseen blenderiin ja aja massa tasaiseksi. Kaada paksu smoothie syvälle lautaselle ja koristele esimerkiksi viipaloidulla kiivillä, viinirypäleillä ja jäisillä mustaviinimarjoilla.

Nauti ja maistata myös aamukamuilla

* ruusunmarjajauhe saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.