Hae
Palasia Arjestani

Ei me ainakaan nälkään kuolla!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hola täältä Bulgarian Kultahietikolta! Matkattiin tänne tyttöjen reissulle lauantaina ja täytyy sanoa, että on todella kiva paikka. Vähän jännitin, että mikä täällä oikein odottaa, kun niin moni on Bulgarian haukkunut ihan lyttyyn. Turkkiin jos vertaa niin täällä on paljon puhtaampaa ja jotenkin avarampaa, eikä turkkilaisesta tyrkytyskulttuurista ole tietoakaan. Ihmiset ei tosin ole yhtä ystävällisiä kuin Turkissa eikä todellakaan mitään kovin asiakaspalvelu henkisiä! Välillä mietin et miten kaupat täällä pyörii kun myyjät istuu siellä naama norsun *itulla..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Meillä on all inclusive hotelli eli periaatteessa ruokaan ei tartte laittaa penniäkään. Ruuat täällä hotellissa on olleet mielettömän hyviä ja jälkiruoka buffetkin on tarjolla kaksi kertaa päivässä. Vaarallista tämmöselle herkkuperseelle! Kolmen ruuan lisäksi on kaikenlaista snäkiä tarjolla ilmaisten juomien lisäksi. Melkoista vesiviiniä vaan tarjoilevat! Vettä ja iltapala banaanit ollaan  ainoastaan haettu lähimarketista, muuten ruokailut on hoidettu hotellilla. Uima-altaat on todella hyvät ja rantakin oikein mainio. Mikäpä täällä on ollessa!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Pakko sanoa, että jo muutaman päivän jälkeen tuntuu siltä että tulisin mielelläni Bulgariaan uudestaankin! Ehkä jopa mieluummin kuin Turkkiin 😉 Saa nähdä minne innostutaan vuoden päästä taas lähtemään!

Mutta nyt jatkuu altaalla pötköttely! Minkäslainen sää siellä Suomessa on?

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Hola hola !!! Nauttippa !!!! 🙂

  Täällä kotosuomessa aurinko paistaa,, aika syksyinen viileä tuuli. +15 🙂

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Eikä,mä en kestä näitä herkkukuvia! 😀
  Harmaata ja kylmäähän täällä on…:-(

 3. Mikke kirjoitti:

  Egypti Hurghada, suosittelen, se snorklaus koralleilla:)

  • Jonna kirjoitti:

   Moni on sanonut, että Egypti on melko likainen maa… Pitääkö paikkansa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.