Hae
Palasia Arjestani

Viikonloppuja.

Jou. Mää herkuttelin viikonloppuna 😀 Pidin myös kaksi kokonaista lepopäivää ja vieläpä ihan putkeen. Vähänkö oon nyt pahoilla teillä.

Torstaina kävin kyllä jumpalla. Jos en ihan väärin muista niin rintaa ja olkapäitä oli vuorossa. Pitkästä aikaa tein vinopenkkiä 23,5 kilosilla kässäreillä ja penkkiäkin muutaman sarjan tangolla, minipainoilla tosin. Heikko kun olen. Ja nykyään laiskakin 😀

Perjantaina en tehnyt oikeastaan yhtään mitään muuttokamojen pakkaamisen lisäks. Todennäköisesti makasin zombina sohvalla koko illan. Lauantaina tein aamulenkin ja zombeilu jatkui koko päivän. Oon nukkunut vähän huonosti viime aikoina ja tuntuu ettei mikään unimäärä riitä. Lauantaina pidettiin pitkästä aikaa herkkupäivä! Oi niitä aikoja, kun niitä pidettiin ihan säännöllisesti ja mättöä vedettiin aamusta iltaan. Ei tehnyt ihan heti aina herkkuja mieli noiden päivien jälkeen. Lauantaina uppos seuraavanlaisia eväitä:

Ateria 1: 50g tattarihiutaleita, 5g vehnälese, 150g raejuusto, 5g lesitiini, mustaviinimarjoja, real-leipä kera kinkun, aamupalajuuston ja kurkun.
Ateria 2: 1 rahka kera tuoreiden vadelmien, 2 karjalanpiirakkaa oivariinilla, korvapuusti, dallaspulla
Ateria 3: karjalanpiirakka, muutama namunen
Ateria 4: normaali kokoinen DiNiro-pizza, muutamia namusia
Ateria 5: pari lusikallista suklaajätskiä. Ei vaan jaksanut…
Ateria 6: protskudrinkki

Hyvät oli eväät 😀 Pitsa oli pienoinen pettymys, oli aika kuiva 🙁 Karjalanpiirakoita, korvapuusteja ja dallaspullia voisin vetää vaikka kuinka paljon!! Luoja ne on hyviä.. Ens viikonloppuna vois möksällä vaikka leipasta jotakin hyvää, hmm…

Rahkaa vadelmilla, karjalanpiirakoita, korvapuusti ja dallaspulla. Naaaam!

Herkut maistuu parhaalta kera hyvän leffan!

Sunnuntaina oli luonnollisesti kohtuullisen hyvin energiaa, vaikka aamulla nälkä olikin herkutteluista huolimatta aivan valtava. Aamupalan voimin salille jumppaamaan selkämystä.

1. Ylätalja leveellä eteen 3*10*55kg/6, 7*60kg
2. Leuat vo 8, 7, 7*bw
3. Kapea ylätalja 2*10*45kg/ 8*50kg
4. Pullover tangolla 2*8*50kg/ 12*40kg
5. Facepull tangolla 3*10*80kg

Loppuun vielä pikku pumppailu nirunaru ojentajille. Melkein voin jo sanoa, et vaikka mun hauikstkin on kohtuullisen pikkuruiset niin ne taitaa olla jo paremmat kuin ojentajat. Ehkä olis kohta aika vaihtaa priorisointi ojentajiin?

Ööö, minne hävis puolet kuvasta!?

Oon muuten taas lukassut melkosen kasan kirjoja.

Cornwellin uusin oli todellinen pettymys. Ehdottomasti huonointa Cornwelliä tähän asti. Ja mähän olen lukenut hänen kaikki kirjansa, et tiedän mistä puhun 😉 Keplerin Paganini ja paholainen sekä Jungstedtin Kevään kalpeudessä oli molemmat aivan loistavia! Suosittelen. Pari päivää meni per kirja noiden lukemiseen, en malttanut tehdä oikeestaan mitään muuta. Cornwelliä luin vissiin yli kuukauden ellen jopa kauemmin..

6 kommenttia

 1. iive kirjoitti:

  Jungsted on tosi hyvä!Menee mulla vaan välillä sekaisin näiden ruotsalaisten ”dekkarien” henkilöt ;D Ootko muuten lukenut Åsa Larssonia? Se on kans hyvä.

 2. Toppahapa kirjoitti:

  Voi lihastonus sentää, mimmosilla painoilla nainen riuhtoo!! Mä LUULIN olevani vahva, ku mulla oli 17,5kg:n kässärit, mut oonki ihan aloittelija! 😀

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Iive:Åsa Larsson, tuttu nimi… Pitääpä laittaa korvan taakse! Ruåttalaiset osaa kyl jännityksen taidon 😉 Samoin Mary Higgins Clark!Toppahapa: Ääh, ota huomioon et mä oon noilla samoilla painoilla tehny iät ja ajat. Joskus vissiin kokeillu kakskutosia, mut ei niil tule ku muutama surkee räpellys. Pakko kait se on kohta väkisin alkaa niillä vääntämään ettei ihan junnaannu. Mä kyl tykkään nykyään enemmän tuntumatreenaamisesta kuin isoilla painoilla vääntämisestä, mut välillä pitää kokeilla 😉

 4. iiris_kivioja kirjoitti:

  Ootpas ollu laiska ja vielä herkutellukki päälle. Saisit Jonna hävetä! ;D

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Häpeän silmät päästäni. Ruoskin koko ajan itseäni ja nukunkin olohuoneen nurkassa aasin hattu päässä. Kuukauden päästä pääsen takaisin sänkyyn nukkumaan :DOlen oppinut läksyni. Laiskottelu ja herkuttelu on syntiä pahimmasta päästä ja vaativat vähintään synninpäästön papilta. Sunnuntaina menen kirkkoon.Tai sit en.

 6. Miia kirjoitti:

  Mullapa on tuo uusin cornwell jäänyt huomiotta. Ajattelin 2 viikon kuluttua kuskata kaikki ne kirpparille, eihän niitä tule toista kertaa luettua. Samoin Gerritsenin kirjat 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *