Hae
Palasia Arjestani

Pystyyn punnerrusta ja pustaunia.

Juujuu, olkapäitä ja ojentajia siis tänään. Eilen tuli syötyä normaalia vähemmän ja sen kyllä huomas tän päivän treenissä. Ei ollunna energiaa! Sain muuten eilen jalkahieronnan. Valehtelee se, joka sanoo hierontaa rentouttavaksi ja nautinnolliseksi toimenpiteeksi. Liar!!! Itkua sai taas vääntää, kun kalvoja runtattiin kyynärvarrella auki. Onhan tuosta jokunen kuukaus, kun on viimeksi jalat hierottu 🙂 Huomenna olis sit selän vuoro. Tuskaa tiedossa kaksin verroin enemmän jalkahierontaan verrattuna. Forkutkin on ihan juntturassa eli jotain möyhennystä vois niillekin anoa.

Treenihän oli seuraavanlainen. Ei kovin ihmeellinen.. Jotain kälysiä kuvia otin pukuhuoneessa 😀

1a. Sivuviparit kp

13, 12, 10*11kg Tässä vaiheessa sain ei niin hienovaraisen vihjauksen isännältä vaihtaa vähän siistimpään tekniikkaan..
10*7kg Näillä sit viimenen sarja. Ainoo huono puoli tässä viimesen päällä nätissä tekniikassa on toi vasen käsi, joka lähtee ihan omille teilleen. Joku hermotushäiriö kuulemma. No mut, tästä lähtien alan näissä pumppitreeneissä tekemään ultapuhtaalla tekniikalla ja kovissa reeneissä sit runtataan vähän isommilla.

1b. Pystypunnerrus kp

10, 9, 7*16kg
12*13,5kg

2a. Pystysoutu mutkatangolla

9*35kg Tässäkin pudotin vähän painoja ja tein paaaaaljon hitaammalla tekniikalla ja kunnon puristuksella.
12, 10*30kg

2b. Viparit kulmassa kp

11, 10, 10*7kg

3. Sivuviparit kp

2*15*5kg Nää vielä sillä tosi nätillä tekniikalla.

4a. Pushdown taljassa tangolla

12, 11, 9*30kg

4b. Kapee pentti

9*45kg
9, 8*40kg

5a. Pustauni narulla ristitaljaloisessa

11, 9*30kg
11*25kg

5b. Ranskalainen morkuloilla

7*7kg Hui, miten painavat oli jo nämäkin! Aika raskas liike ompi tämä, mutta helevetin hyvä! 😀
9*5kg
9*4kg
Tää jääkin nyt vähäks aikaa näihin pumppireeneihin mukaan. Kovilla viikoilla väännetään sit tangon kanssa.

Loppuun muutamat sarjat vattaa jalat ysikympin kulmassa ja köysilöisillä taljassa superina. Kahden viikon nätisti syömisen jälkeen rynnättiin Raxiin. Mainostivat jotain texmex-viikkoja, mut eihän siellä ollu kun tosi kälysiä tortilloja ja jotai uusia pitsoja. Söin sit kasan johanneksia, lasagnea, yhden tortillan ja pari pitsapalaa. Niin ja jädeä totta kai. Pienen pieni irtonamipussi (vain 200g!) uppos ruokailun päälle kitusiin hyvää leffaa katsoessa. Vuokrattiin Rööperi ja oli muuten loistava leffa! Suosittelen.

Jep, taidanpa siirtyä tuonne Elloksen ihmeellisen maailmaan. Tuli joku lippulappu, jolla saa kahdesta kalleimmasta tuotteesta 40% alennusta niin eikö semmonen kannata käyttää hyväkseen!? Jos jonkun kivan takin ainakin tilais..

5 kommenttia

 1. katjuska kirjoitti:

  Jalkahieronta ei todellakaan ole naurinnollista, saatika muukaan hieronta. Ihmeellistä et joku voi nukahtaa hierontaan 😀 Kah on vissiin sit nuo paikat pikkasen jumissa. Aika kummallita kun salillakin käy ;)Ellos paiskaa koko ajan noilla tarjouksillaan , välillä 50 pinnaa pois. Kerran viikossa sieltä tulee joku kelmuun kääritty”yllätys” tarjous.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Just hierottiin selkää.. oli vielä tuskasempaa kuin jalkojen hieronta, mut nyt ainakin selkä leviää taas :DAika harvoin tulee mistään postimyynneistä tilattua, mut nyt on takin tarve niin sama tilata tuolta halvemmalla kuin lähtee kaupungilta etsimään ja maksamaan ittsensä kipeeks 🙂

 3. marziina kirjoitti:

  Nauroin ääneen noita sun syömisiä, hyvät on kituset sulla tyttö!

 4. marziina kirjoitti:

  Pian sanon itse hyvästit kaikille irtokarkeille, joita niin suunnastomasti olen jumaloinut ja himoinnut, eilen mun kituset veti 50g niitä, joka on aivan naurettava lukema sun määrään nähden…vaikka hyvinä kausina voin vetää 400g ihan hetkessä, eikä tee edes tiukkaa!

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  No joo, ei tee ees tiukkaa vetää ensin mäkkärit naamaan, päälle 600g namia ja vielä puol litraa jädeä. Kyllä muhun uppoo! Siks joutuukin aika tarkkaan (tai siis yritän) katsomaan mitä syö, kun tyhjentäsin jääkaapin yhdelä aterialla jos antasin siihen vaan itselleni luvan.Ei kannata ainakaan extempore leipoa mitään, kun syötyähän ne tulee kuitenkin. Kerta heitolla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *