Hae
Palasia Arjestani

Osaatko luovuttaa ajoissa?

Mikähän näissä keskiviikkoissa oikein on kun tuntuu etten herää kunnolla koko päivänä? Vaikka nukuin hyvät yöunet niin aamulla sain repiä itseni väkisin sängystä ylös ja koko päivä on mennyt puolivaloilla eteen päin. Alkuviikko menee yleensä ihmetellessä minne viikonloppu katosi ja loppuviikko menee ohi hujauksessa, koska kohta on viikonloppu, mut tää keskiviikko… ihan turha päivä!

keskiviikkoMulla on kohtuullisen paljon noita treenivaatteita vaatehuoneessa, mut tuntuu että pidän aina vaan samoja rytkyjä päällä. Nytkin tekis mieli tilata uusi vaatteita vaikken muista käyttää edellisiäkään! Kai tämäkin jonkun sortin addiktio on?? Nyt tein päätöksen, että alan käyttää myös niitä vanhoja treenivaatteita ja jos jokin ei mahdu päälle tai en siitä muuten tykkää niin ei muuta kuin kiertoon vaan! Mitä niitä kaapissa säilömään, käytettäväksihän vaatteet on tehty.

IMG_20140120_161910

Treenipaita: flagnorfail, housut: Soc ja musta paita: Energetics (Budget sport).

20140120_161524

Maanantaina meillä oli melko lyhyt, mutta hapokas treeni. Alun voimaosiossa tehtiin push pressiä ja se sujuu mulla huomattavasti paremmin kuin push jerk. Ensimmäisen kerran koko crossfit-historiani aikana mulle tuli wodin aikana tosi huono olo ja viimesen kiekan jouduin miettimään et pitääkö lähteä vessaan ja missä lähin sanko on. En sit tiedä mistä tuo olo tuli kun sellaista ei ole koskaan aikaisemmin ollut?

  • Push press 5 x 5 (25, 30, 35, 40, 42.5kg)

Mun push press ennätys taitaa olla se Winter warin karsinnoissa tehty 45kg eli siihen nähden kohtuullinen suoritus. En ole kyllä koskaan tuon suurempaa painoa kokeillutkaan, mut se maaginen 50 kilon ylitys lienee lähellä!

3 kierrosta aikaa vastaan:

  • push press x 10 (30kg)
  • abmat x 15
  • jumping lunges x 20
  • pull ups x 15
  • kb swing x 10

Kaiken kaikkiaan aika kiva treeni, koska kaikki liikkeet oli tuttuja ja melko helppoja tehdä. Leuat oli ainoat mitkä alkoi hapottaa ihan tosissaan loppua kohden. Ekan setin tein vastaotteella omalla painolla (big mistake!), tokan keltaisella kumilla myötäotteella ja vikan sinisellä kumilla myötäotteella. Mä en ole pystynyt mun rainteiden kipuilun jälkeen tekemään yhtään sarjaa leukoja vastaotteella ja nyt pari toistoa tuntui niin hyvältä että päätin kokeilla. No eihän siitä hyvä heilunut. Sain vanhan vamman takaisin eli välittömästi ranne alkoi kipeytyä ja vihlonta ylettyi kyynerpäähän saakka. Onneks se meni illan ja yön aikana ohi 🙂

kuvia 028

Push press.

kuvia 029 kuvia 030

Abmat.

Abmat.

kuvia 014 kuvia 013 kuvia 012

Jumping lunges.

Jumping lunges.

kuvia 017 kuvia 018 kuvia 019

Pull ups.

Pull ups.

kuvia 023 kuvia 022 kuvia 020

KB swing.

KB swing.

kuvia 026 kuvia 025 kuvia 027Eilen mulla oli jo aamulla kädet ja olkapäät kauttaaltaan aivan tuhannen kipeet ja jumissa eikä selässäkään tainnut olla yhtään tervettä kohtaa. Muutaman kerran mietin päivällä et otanko tähän väliin huilipäivän, mut fiilis oli muuten niin hyvä että päätin lähteä treeneihin. Pääliikkeenä tehtiin rinnallevetoja kyykyn kautta ja tokassa sarjassa olkapäässä tuntui erittäin ikävä vihlaisu. Siitä se kipu sit levis ranteeseen ja niskaan saakka ja vaikuttaa siltä, että hauiksen pitkän pään jänne on semisti tulehtunut. Vanha vaiva joka tais ärtyä niistä hemmetin vastaote leuoista 🙁 Jätin sit suosiolla treenin siihen enkä wodiakaan uskaltanut lähteä tekemään ettei käsi ota enemmän itseensä. Seurasin muiden treeniä vierestä ja mobbailin pallolla samalla paikkoja auki. Edelleen on hauikset todella kipeät mut olkapääkivut on poissa. Nyt mennään sit jokunen päivä ihan noiden oireiden perusteella, koska kokemuksesta tiedän ettei tulehdus ihan helpolla häviä ellei sitä hoida heti kuntoon! Onneksi tätä suurta elämänviisautta on päässä jo niin paljon että tajusin luovuttaa ajoissa enkä väkisin vienyt treeniä loppuun. Illalla sain vielä jonkun ihmeellisen lamaantumiskohtauksen. En olis jaksanut tehdä yhtään mitään! Pikkusen evästä koneeseen ja töllön katselua tytön kanssa niin johan alkoi olokin paranemaan ja jaksoin touhutakin hetken.

Fiksu päätös!

Fiksu päätös!

Nyt on kuulkaas mahakin pysynyt kurissa kun oon jättänyt leivän mussuttamisen kokonaan. Tai no en ihan kokonaan mut vähentänyt kuitenkin 😀 Sunnuntaina aamulla söin Lidlin herkkusämpylää kun mies oli ne ovelasti jättänyt näytille ja makaronilaatikkoakin olen nyt useampana päivänä syönyt eikä siitä ole juuri mitään oireita tullut. Tällä linjalla kuitenkin jatketaan kun olo on ollut niin hyvä!

IMG_20140119_095107

IMG_20140118_162139

IMG_20140119_150238

IMG_20140120_104413

IMG_20140121_150917

20140120_105935Puuron vaihdoin nyt tattaripuuroon, joka on maultaan mun mielestä huomattavasti parempaa kuin tavallinen kaurapuuro! Enemmän makua nääs 😉 Maanantain vetelin lounaalla anopin tekemää siskonmakkarasoppaa ja se oli pitkästä aikaa todella hyvää vaikken siitä normaalisti niin kauheasti välitä. Eipähän tarvinnut itse laittaa töihin mitään ruokaa 😀 Nyt onkin taas edessä se ikuisuuskysymys: mitä tänään syötäisiin?

 

2 kommenttia

  1. Päivi kirjoitti:

    Oih, meidän salin PT on teillä siellä salilla ohjaajana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *