Hae
Palasia Arjestani

Ja taas jalkapäivä!

Huh, nyt on taas viikon pahin reeni ohi seuraavaks viikoks 😉 Sain taas väännettyä jalat niin jäkkiin ettei mitään rajaa. Tarttee ehken kohta heittäytyä kontilleen lattialla ja venyäkin johonkin suuntaan. Jos niinku meinaa huomenna päästä näillä tohveleilla eteen päinkin.. Huomenna tosin ei tartte ainakaan päivästä hirveesti tallustella, kun menen yhteen labraan tekemään sairasloman paikkausta. Mukavaa vaihtelua koulun käynnille ja saahan siitä vielä rahaakin! Kelpaa mulle.

Treenin alkuun vajaat kymmenen minsaa matolla hölkyttelyä. Paremmin saa koivet lämpimiks pienellä hölkällä kuin pelkällä kävelyllä. Yllättävää sinänsä 😀 Reidet veivasin taas minsan palautuksilla ja pohkeet puolen minsan palautuksilla. Olihan tuossa taas tekemistä..

1. Reidenojennus
14*55kg
12*45kg
13*40kg
13*35kg

2. Smithkyykky
15*72,5kg lisäsin ihan pikkusen painoja sitten viime kerran.
14*62,5kg
15, 13*55kg

3. Prässi
16*205kg
13*195kg
13*185kg
12*175kg

4. Pohkeet seisten
45, 26, 22, 19, 17*BW

Reenin päälle 15 minsaa matola hölkyttelyä. Hikkee pukkas. Reenin jälkeen sit taas viikon ruokaostosten tekoon. Nyt on sekin hoidettu tältä viikolta pois alta. Herra siunaa sitä eväksen määrää mikä me kannetaan himaan joka viikkon. Niin ja pistetään poskeen 😀

Eksyin päivällä taas GeeWoimaan ihan vaan vahingossa. Kävin sitä ennen kirpparilla ja kun ei sieltä löytyny taaskaan yhtään mitään paria kirjaa lukuun ottamatta niin päätin käydä noutamassa kaappiini uudet treenipökät. Oon jo pitkään halunnut semmoset polven alapuolelle ylettyvät treenihousut ja nyt mä ne sit ostin. Hintakaan ei ollut paha Betterin pöksyille, 25€.

Vähän himottaa taas ottaa tatska. Edellisen otin joskus seitsemän tai kahdeksan vuotta sitten. Tiedän jo minkälaisen haluan ja mihin (pohkeeseen). Nyt on tiedossa hintakin, 120€.. Pitää katsoa sopiva ajankohta tatskan ottoon, koska ei tuota rahaa tällä hetkellä ainakaan liika ole. Se kuva olis tommonen kolibri, mut vähän eri väreillä ja se liitettäis mun nilkassa olevaan perhoseen silleen jännästi. En osaa selittää.

Jep jep, huomenna sit vuorossa jalkojen takapuole, pohkeet ja vattat.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Hei! Tuli tossa mieleen et miten treenaat vatsat? millä painoilla? liikkeet? toistot ja miten usein :)kiva jos jaksat vastailla.. :)-milla-

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tänä päivänä tulee vatsatreeneistä sit päivitys 😉 tai viimestään huomenna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.