Hae
Palasia Arjestani

Mave day

Ämppärin kuulokkeet haluaa sit tosiaan eläkkeelle hommistaan. Meinas mennä reenit alkuun vituiks, kun ne ei toimineet ollenkaan. Muistin sit, et mullahan on reenikassin taskussa yhdet isännä ostamat halpiskuulottimet varalla. Halvalla ei tosiaan saa hyvää, ne oli niin susipaskat kun vaan olla voi. Toisesta kuulokkeesta kuulu just ja just, jos oikein tarkkaan kuunteli ja toinen vääristi musiikin ihan ihmeelliseks. Sama hyöty olis ollut, jos olis laittanut toiseen huoneeseen radion soimaan hiljaselle.. Salilla oli taas joku ihan paska kanava päällä ja sekin soi tosi hiljaa. Aikani siinä sit vääntelin ja kääntelin vanhoja kuulottimia ja johan en alko pelittää joten kuten. Aina välillä toinen kuuloke hiljeni kokonaan, mut pienellä fiksillä sen sai sit kuulumaan kunnolla. Huomenna on vissiin käytävä Anttilan puodissa ostamassa uudet kuulokkeet ennen treeniä ettei mene penkki vituiks 😀 Niinku se muka yhtään auttais..

Ihan välihuomautuksena semmone juttu, et tän uuden ruokavalion myötä saan ravata vessassa enemmän kuin siihen olis aikaa. Sitä keltasta juttua nimittäin tulee ihan solkenaan. Puol tuntia taitaa olla maksimi, jonka pystyy olemaan veeceen ulottumattomissa. Mielenkiintoista elämää. Tarttee hankkia sorsa. Toiskohan joulupukki? Semmonen lila olis ihan kiva. Sit jos siihen vois vielä kirjailla semmosilla ihkuilla glittereillä mun nimikirjaimet ja kristalleja pitää olla myös.

Joopa joo. Menin tänään heti töiden jälkeen salille, et kerkeisin vääntää sen hemmetin intervallin, joka jäi toissa päivänä tekemättä. Mut sitä ennen vielä kunnon hoocee treeniä.

Alkuun 5 minsaa crossaria ja venkoilua soittimen kuulokkeiden kanssa.

1. Mave
8*90kg
8*92,5kg
Toi alla oleva video on siis ekasta sarjasta. Huomatkaa erittäin taiteellinen kuvakulma 😀 Kannattaa seurata neitiä peilin kautta ni ei tartte tuijottaa mun ahteria koko aikaa..

Hah, löysin koneen kätköistä mavevideon heinäkuulta, jossa ekassa sarjassa tein 92,5 kilolla vitosen! Nyt otin kuitenkin tokassa sarjassa kasin. Hyvä minä! Ens kerralla saa taas nostaa vähän painoja, mut ei aleta ahneiks niin ei tule pipiä.

2. Leuat levee mo
9, 7*BW

3. Kulmasoutu vo
8, 7*55kg kuvat otettu lämppärisarjoista. Vinojakin ovat penteleet..ja pimeitä. Varsinaiset sarjat tein kyllä selkä melkein vaakatasossa.

4. Pullover köydellä
13, 12*40kg

5. Kapee alatalja
8*60kg Jei, taas kutosella alkavat painot mut paljon parempi tekniikka kuin ennen! Jospa sitä lihaakin olis sit tullu ees vähän lapojen väliin… ja muuallekin tietty.
8*55kg

6. Ylätalja lapiokahvalla
13, 12*50kg

7. Sivuviparit kp
15*6kg+12*4kg
12*5kg+12*3,5kg
12*4kg+10*3kg
12*3,5kg+12*2kg
12*3kg+10*2kg
30 sekan palautuksilla otin nää sarjat. Hapotti taas aika huolella.. Olkapäät oli vielä toissa päiväsestä treenistä kipeet, mut kyllä niillä silti jakso tehdä tosi hyvin!

Kaikissa liikkeissä nostelin tällä kertaa painoja ja silti sain vaadittavat toistomäärät. Aika bueno juttu. Luulen, et mavessa alkaa junnata viimestään satasessa. Nii, treenin loppuun se 30 minsan intervallihässäkkä crossarilla. Voin sanoo, et hikkee pukkas!

Tänään vielä yöks duuniin. Yritin äsken ottaa pienet unet tosi huonolla menestyksellä. Ei auta muu kuin nakata kofeiinia nassuun työvuoron alussa. Onneks ei oo pitkä vuoro ja pääsen kotia kohti jo kahden aikaan. Positiivista sekin. Nyt tarttis lähtee paistelemaan seitä. Alkaa tonnfisk jo vähän kyllästyttää niin päätin siirtyä seihin. Siitä kuitenkin saa tosi hyvää, kun vaan maustaa sen kunnolla!

Ei kait tässä muuta kuin mummolle suuta ja sillain. Huomenna sit rintaa, haubereita ja ojentajien pumppi. Toivottavasti saisin ees nukuttua kunnolla tällä kertaa.. Se on varmaan toi penkki mikä jänskättää niin paljon, et yöunetkin menee 😀

2 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Me ollaa suunniteltu töissä kiireisinä päivinä katetroimista 😀 Pussi teipattais reiteen ja hommat jatkuis!!! :DAlkaa se 100kg mave lähestymään, jeij!!!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Se vois muuten olla ihan jees keksintö! Eipä käynyt itellä ees mielessä ;)Jos ens viikolla on se 95kg kevyttä niin sit latasen saman tien satasen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.