Hae
Palasia Arjestani

Le Petit Kammar

Processed with VSCO with a6 presetVietin kivan viikonlopun siskon luona Kuopion kupeessa. Meillä on näin joulun alla tapana viettää yhteinen viikonloppu ja jakaa samalla kätevästi joululahjat ja kaikki kuulumiset. Samalla reissulla käyn aina myös molempien vanhempien luona. Lueskelin viime viikolla uutta Unelmien Talo&Koti-lehteä, jossa oli juttu eräästä todella ihanasta koulurakennuksesta perheen kodiksi muutetusta talosta Karttulassa. Olen itse Karttulasta kotoisin ja mietin pitkään missä tämä talo oikein on, mutta en vain keksinyt. Sisko ilmoitti perjantaina että vie minut erääseen uuteen sisustusliikkeeseen Karttulassa ja kaarsimme sitten juuri tämän kyseisen lehtijutussa olleen talon pihaan. Tiesin jutun perusteella, että ulkorakennuksessa sijaitsee sisustusliike, mutta en arvannut minkälainen! Voi veljet, olisin voinut vielä koko liikkeen mennessäni. Siis aivan ihana pieni puoti täynnä kaikkea kivaa kotiin ja lahjaksi. Liike on nimeltään Le Petit Kammar ja sen omistaja Anna-Riikka myös leipoo liikkeeseen myyntin ihania herkkuja (maidottomat korvapuustit <3) ja häneltä voi tilata myös leivonnaisia omiin juhliin.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetMelkoisen kasan sain haalittua tavaraa ostoskoriini, mutta suurin osa niistä menee lahjaksi. Itselleni hankin vain uusia pillejä sekä kätevästi irtotavarana myytäviä palloja mun pallovaloihin. Joskus on todella hankalaa hahmottaa kaiken tuon ihanan sisustustavaran keskellä, että mitä oikeastaan haluan itselleni ja mitä voisi antaa lahjaksi. Sitä suorastaan sekoaa! Mulla menikin todella kauan miettiä ostoksiani ja moni asia jäi vielä kaivelemaan. Ollaan tytön kanssa molemmat melkoisia harakoita ja kaikki kiiltävä ja kimmeltävä kiinnostaa 😀 Le Petit Kammarilla on myös verkkokauppa, josta tilata jos ei tuonne Karttulan perukoille satu eksymään 😉 Verkkokauppaan pääset tästä.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetPaljon olisi sisustusjuttuja kotona laitettavaksi ja tälle illalle odottaakin koko kodin siivous ja ehkä joulukoristeitakin voisi laitella taas enemmän esille. Mä olen tällä hetkellä ärsyttävässä flunssassa, joka ei ota hellittääkseen. Mulla ei ole kuumetta, mutta kurkku on välillä kipeä ja välillä todella karhea – ihan kuin kaktuksen olisin niellyt! Semmonen ärsyttävä flunssainen olo koko ajan. Tarpeeksi terve työntekoon, mutta liian sairas treenaamaan. Käytetään tämä aika hyödyksi ja laitellaan kotia ja leivotaan 😉

Le Petit Kammar:  Lamperilantie 562, 72100 Karttula. Facebook-sivut löydät täältä.

 

4 kommenttia

 1. Mystikki kirjoitti:

  Apua, oon lukenut sun blogia jo piiiiitkään ja en tiennyt että oot Karttulasta! Mukava ylläri. Ja toi liike on tosi ihana, niin tunnelmallinen ja kiva!

  T: Vesantolainen 😀

 2. Anneli kirjoitti:

  Haha sama täällä! Olen lukenut sun blogia crossfitin vuoksi, pieni on maailma! 😀
  T:Tervolainen

  • Jonna kirjoitti:

   Maailma on todellakin pieni! Tervossa oon jonkun verran nuorempana heilunut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *