Hae
Palasia Arjestani

Tuut tuut tuut…

Varattua tuuttaa Jonnan pää ja koko tyttö. Aamuisin olen virkeänä aamulenkillä jo ennen neljää, mut iltapäivällä iskee kaamea väsy ja velttous. Päässä ei liiku kerrassaan mitään ja katse jumittuu millon minnekin. Hyvä kun eilisestä päivästä muistaa jotain..

Tiistaina otin taas töiden jälkeen hyvät päikkärit, tosin liian pitkät. Melkein tunnin nukkua posotin ja sen jälkeen olinkin ihan tokkurassa hyvän aikaa. Salille oli siitä huolimatta lähettävä ja kyllä sitä aina virkistyy ja palaa planeetalle Maa, kun saa rokin korviin huutamaan 🙂 Salilla rintaa ja ojentajaa, kiertoharjotteluhässäkää yhävieläedelleenjataas.

1a. Vinopena kone 3x
1b. Peckdeck 3x
1c. Vipunostoto tasapenalla kp 3x
2a. Ranskalainen mutkatangolla 3x
2b. Punnerrukset kapealla 3x
2c. Pushdown köysi 3x

Olis mieli tehnyt jumpata enemmänkin, mut valmentajan ohjeita noudatetaan orjallisesti 😀 Treenin päälle 30 minsan intervalli soutulaitteella. Meinaa hanuri krampata aina soudellessa…

Keskiviikkona aamulla tein ihan perinteisen tunnin sauvakävelylenkin. Ei mitään kummempia hifistelyitä. Jätin koirankin kotiin ettei vanhus joudu liian lujille. Jouduin osan matkasta kävelemään niin pimeillä teillä, et tuli koiraa kyl ikävä. Olin aivan varma, että joku metsän peikko metrisine kulleineen hyppää nenän eteen hetkellä millä hyvänsä. Tällä kertaa säästyin peikoilta ja metrisiltä vehkeiltä 😀

Niin se uus juttu, jossa viime postauksessa kerroin. Minä, maailman kankein ja jäykkäjäsenisin ihminen, olin kuulkaa joogassa! Jo on maailman kirjat ja vähän muutkin sekaisin.. Oon jo monta vuotta suunnitellut joogaan lähtöä ja vihdoin ja viimein sain sen aikasiks. Olin alkuun ihan pihalla, kun jengillä oli matoilla jotain ihme tiiliä ja vöitä, mut kyl se siitä kun alkujärkytykseltä selvittiin. Oli oikeesti tosi mukavaa ja varsinkin lonkankoukistajat ja takareidet sai venyä ihanasti. Nauratti vähän, kun mummot vieressä veny vaikka minkälaisille mutkille ja mulla hyvä kun sormet yltää maahan suorilta jaloin taivutettuna 😀 Sama setti ens viikolla! Sunnuntaina olis kolmen tunnin intensiivikurssi erilaisista asanoista, mut ei taida jaksaa joogata kolmea tuntia päivässä aamuaerobisen ja jalkareenin lisäks 🙂 Menis jo turhan hooceeks reenailut. Kyl musta vielä joogi tulee 😀 Tulee tulee!

Yks parhaista harrastuksista on kirpparien kiertäminen ja keskiviikkona ennen joogaa kävin taas koluamassa Citypörssissä. Viime viikolla löysin sieltä kivan tunikan, villatakin ja treenipaidan 5 egellä (fashionpostaus tulossa, juujuu ) ja tällä kertaa mukaan tarttui pari kirjaa, ihku kaulahuivi ja kivat pikku sortsiloiset 6 egellä. Vaan housuja en löytänyt vieläkään. Aina kun löydän hyvät ja sopivan hintaiset niin joko ne mahtuu vyötäröstä muttei reisistä, mahtuu reisistä mut lököttää vyötäröstä tai sit on aivan jumalattoman pitkät lahkeet. Mitä ihme kirahveja nykyajan naiset on!? Kysynpä vaan. Lökäpöksyily jatkuu siis edelleen 🙁

Eilenaamuna peilistä katsoi melkoisen laiheliini tyttö. Pääsispä jo syömään ja reenaamaan kunnolla! Mut hei, bongasin ensimmäistä kertaa elämässäni eilen alavatsasta suonen! Se tosin kävi vain pikaiseen näyttäytymässä ja katosia saman tien.. Olisin kiljunut riemusta jos olisin viiden aikaan aamulla ilennyt. Alakerran huilunsoittaja mamma olis varmaan saanu sydärin..

Torstaina iltapäivällä suoraan töistä salille. Olin aivan loppu jo ennen treenin alottamista. Ei olis huvittanut pätkääkään. Ajatus siitä, että muutkin kilpasisareni tekevät tällä hetkellä hulluna duunia kuntonsa eteen sai kropan virkoamaan ja kinttuihin vipinää 🙂 Vuorossa takareisiä ja vatsoja ja kiertosysteemillä. Toistot 15-20.

1a. Takareidet maaten 3x
1b. Takareidet istuen 3x
1c. Hack väärinpäin 3x
2a. Vatsat köydellä taljassa 2x
2b. Jalannostot penkillä 2x
2c. Kierrot levypainolla 2x

Päälle 30 minsan intervalli crossarilla. Olin varma, että kuolen jo ensimmäisen spurtin aikana. Jalat oli aivan loppu!!

Heh, eilen tapahtui jotain mitä ei ole tällä dieetillä vielä kertaakaan tapahtunut. Olin nimittäin aamulla siirtänyt herätystä eteen päin ja jatkanut unia 🙂 Ei siis aamulenkkiä eilen. Tuskin teki yhtään huonoa välipäivä aamulenkeistä..Tein sit illalla pienen kävelylenkin kaupan kautta. Sitä ennen oli kuitenkin hoidettava normi salitreenit pois alta. Vuorossa olkapäitä ja hauista, pieniä sellaisia 🙁

1a. Sivuviparit kp 3x
1b. Arnold kp istuen 3x

1c. Takaolkapäät vipuvarsikoneessa 3x
2a. Hk scott mutkatangolla 2x
2b. Hk taljassa tangolla 2x
2c. Hk kp seisten 2x ja vikan sarjan perään vielä hammer kahvakuulalla 1x

Kyllä sieltä treenin aikana melkoiset suonet aina pullistuu pintaan ja jopa jo olkapäihinkin. Mä nyt en koskaan ole ollut kovin suonikas, mut kyllähän ne ihan mukavilta näyttää 🙂 Ainakin tän pienen hetkeen saan niistä nauttia. Treenin päälle intervallia again. 15 minsaa crossarilla ja 15 minsaa pyörällä, kun soutulaitteesta oli näyttö sökö. Menihän tuo noinkin.

Tanskan mestaruuskisat bodylajien saralla pidettiin ilmeisesti myös viime viikonloppuna ja vilkaisin naisten classicia. Vain kaksi kisaajaa lavalla, mutta sitäkin kireämpiä. Nimet jäi vielä vähän epäselväksi, mut kuvia voi käydä katsomassa täältä. Sivulta löytyy myös BF:t ja kehonrakennus.

Kävin muuten eilen pitkästä aikaa Inbodyssä, ihan vaan oman mielenkiinnon vuoksi. Ja kannattaahan sitä käyttää hyväksi, kun kerta Gym99:ltä tuollainen laite löytyy. Muistan edelleen mitä inbody näytti viikko ennen edellisiä kisoja kolme vuotta sitten ja yllätys tuloksista oli tällä kertaa melko positiivinen. Mulla on paino nyt sama kuin viimeks kisoissa lavalla. Rasvaprosentti silloin oli 11,3 ja nyt 9,9. Rasvaa kropassa on ihan pikkusen yli 5 kiloa kun se viimeks oli melkein 7 kiloa. Eli on tuolla lihasrintamallakin jotain tapahtunut ja kunto ainakin tulee olemaan nyt huomattavasti kireämpi kuin viimeksi! Mission 1 completed!

Kroppa tuntuu toimivan nyt paremmin kuin hyvin. Melkein liian hyvin, paino oli nimittäin tippunut 1,2 kiloa viime viikosta. Alkaa vähän pelottaa, että viimesetkin lihat palaa. Rasvaa on edelleen tiristettäväksi, varsinkin käsistä. Estrogeeni jyllää siis edelleen 🙂 Nappasin tänään aamulla ennen tankkausta parit kuvat.

Tässäpä teille pienen pieni Jonna, 53,8 kiloa 🙂 Ei musta paljon jää jälelle, mut onpahan sit dieetin jälkeen ainakin taas intoa treenata lisää lihasmassaa! Melkoisen siro ja linnunluinen tyttö sieltä karsean offipossu-kunnon alta on kuoriutunut. Kolmessa vuodessa ei mitään äärettömän suurta lihasmassan lisäystä ole tullut eli tästä voidaan päätellä, et a) en ole geneettisesti kovin lahjakas, b) en ole vielä löytänyt täysin oikeaa tapaa treenata, c) syömiset ovat viturallaan tai d) noi kaikki yhdessä.

Ja sit ne kuvat 🙂 Kuvat on siis otettu ihan tyhjänä ennen tankkausta. Ei ole paljon painetta lihaksissa. Vois melkein huomenna ottaa uudet kuvat ja vähän verrata et miltä näyttää..

Kylläpä tuossa on vielä työmaata, mut tyytyväinen olen jo tähänkin saavutukseen! Nyt vaan rähinällä loppuun asti. Tää lähtee nyt ostamaan itselleen uuden puhelimen. Eihän toi nykyinen olekaan kuin melkein neljä vuotta vanha. Kaikki aina kiroo, kun en voi ees kuvaviestejä ottaa vastaan 😀 Kai sitä pitäis etsiä tekoripsiä ja kynsiäkin niin olis nekin sit pois alta.

Siellä ne Maarit, Emma ja Vennon Minna odottelee kohta puoliin lavalle pääsyä! Täytyy seurata silmä tiukkana Pakkiksen livegalleriaa. Mua niin jänskättää tyttöjen puolesta. Kaikki on tosi hyvässä kunnossa ja tulee varmasti kova kisa!

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Kuka sinua valmentaa?T:Katja

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kuka sinua valmentaa?T:Katja

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka Katja!Mä olen nyt parisen vuotta ollut BG-teamin eli Jari Mentulan ja Matti Halosen valmennuksessa ja olen ollut varsin tyytyväinen 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  wow, great sexy muscled legs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *