Hae
Palasia Arjestani

Koukussa kännykkäpeliin

koukussa kännykkäpeliin

En ikinä uskonut myöntäväni tätä kellekään, mutta kyllä, minä olen koukussa kännykkäpeliin. En edes uskonut, että tällainen on 36-vuotiaalle mahdollista. Teineille ja lapsille ehkä, mutta että aikuisellekin? Olen kuullut ihmisistä, jotka ovat niin koukussa Facebookiin, että ottavat puhelimen saunaankin mukaan. Se on jo melkoista addiktiota! Koukuttavia kännykkäsovelluksia on vaikka kuinka paljon ja puhelimen parissa vierähtää helposti ja huomaamatta pari kolmekin tuntia. Aina löytyy joku uusi juttu, joka piti katsoa.

Koukussa kännykkäpeliin

Minä olen koukussa kännykkäpeliin nimelt Hayday. Olen siitä joskus aiemminkin maininnut ja totta se on. Nyt kun olen ollut ranteen takia sairaslomalla kotona, on pelaaminen yltänyt ihan uudenlaisiin sfääreihin. Saatan heittämällä pelata päivän aikana pari kolme tuntia, varsinkin jos on tiimikisat menossa! Mikä tästä pelistä sitten tekee koukuttavan? Siinä rakennetaan omaa farmia ja tekemällä kaikenlaisia tehtäviä tienaa kokemusta sekä rahaa. Kokemusta keräämällä yllät aina vain korkeammille tasoille ja pääset käsiksi uudenlaisiin tehtäviin ja tuotettaviin asioihin. Pelissä on eläinten ruokintaa, viljelykasvien viljelyä, jäätelön tekoa, kakkujen ja piirakoiden valmistamista, meijerituotteiden valmistamista…Mitä pidemmällä olet sitä enemmän farmilla on hommaa ja aika hurahtaa pelin parissa ihan huomaamatta!

koukussa kännykkäpeliin

Olen tehnyt itseni kanssa sopimuksen pelin kanssa. Ensin tehdään kotihommat ja sitten vasta pelataan. Jos tyttö on kotona, niin silloin puuhastellaan hänen kanssaan. Pelaaminen on rentouttavaa ja mukavaa puuhaa, kunhan sen ei anna karata käsistä. Tuostakin pelistä löytyy aina jotakin tehtävää, joten sen kanssa voisi mennä helposti monta tuntia kerralla. Tiedostan itse asian, joten sitä on helppoa säädellä ja pidän välillä päiviä, jolloin en pelaa juuri ollenkaan. Sain eilen omat tiimikisan tehtävät valmiiksi, joten tänään olen huilannut, ja huilaan vielä huomisenkin. Joku voisi ajatella, että eikö peliin kyllästy? No ei! Päinvastoin, mutta älä ala pelaamaan Haydayta, sillä siihen jää koukkuun! Minä sitten varoitin.

Onko pelaamisessa mitään hyvää?

On, pelaamisessa on paljonkin hyvää. Siinä saa hyvin ajatukset nollattua päivän stressistä. On kiva, kun saa välillä uppoutua ihan toisenlaiseen maailmaan ja on mahtavaa, kun pääsee ylemmälle tasolle. Mitä korkeammalla tasolla pelaat sitä vaikeampaa on päästä taas ylemmälle tasolla. Se vie aina vain enemmän ja enemmän aikaa. Eteneminen vaatii suunnitelmallisuutta ja päättäväisyyttä. Koko ajan saa miettiä mistä pelissä saa lisää rahaa, että voi ostaa taas jonkin uuden tuotantovälineen, kuten soppakeittiön tai kukkakaupan. Ette ehkä usko, mutta pelissä asioiden ostaminen hillitsee aika hyvin omia shoppailuhaluja! Se on ollut aika jännä huomata. Pelissä voi siis ostaa toisilta pelaajilta asioita, joita ei itsellä ole.

Ehkä parasta tässä pelissä on ollut uusien kavereiden löytäminen. Pelissä voi liittyä eri naapurustoihin ja naapurustojen ihmisten kanssa voi keskustella ja vaihdella tavaroita ja auttaa tehtävissä. Meillä on mun oman naapuruston kanssa fb-ryhmä, jonka välityksellä jutellaan päivittäin kaikkea peliin liittyvää sekä ihan niitä näitä. Jos tällaisiin ryhmiin liittyy, niin kannattaa aina muistaa ettei toisella puolella välttämättä ole luotettava ihminen, joten mitään arkaluontoisia asioita ei saa jakaa! En siis ole koskaan tavannut oman ryhmäni ihmisiä, mutta mukavia ihmisiä he ovat ja asuvat eri puolella Suomea kuin minä. Meidän ryhmässä on muuten vain ja ainoastaan naisia 😀 Pelaaminen heidän kanssaan on ollut hauskaa ja kyllä me vaan on rokattu kisoissa joka kerta! Haydayn pelaajia on ihan maailman laajuisesti huima määrä ja kisoissa kisataan heitäkin vastaan.

Oletko sinä koukussa kännykkäpeliin tai pelaatko Haydayta? 

Edellinen postaus: Helppo ketoleipä mikrossa

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.