Hae
Palasia Arjestani

Temptation island – Ensi viikolla se alkaa!

Ensi viikolla päästään taas tirkistelemään toisten elämään ja seuraamaan melkoista parisuhdedraamaa. Mä katsoin Temptation Islandista jo jenkkiversiot silloin kun ne tulivat televisiosta ja olin suunnattoman innoissani kun näin ilmoituksen sarjan suomalaisesta versiosta. Mä en kauhean paljon televisiota nykyään katsele, mutta en voi kieltää etteikö tämänkaltainen reality-sarja kiinnostaisi. Sisäinen tirkistelijä on herännyt! 😀

ttJo pariskuntien kuvaukset enteilee melkoista draamaa. Suurin osa on olleet yhdessä vain vuoden ja ovat iältään noin 20-vuotiaita. Jo näillä kriteereillä voidaan olettaa (huom. olettaa!) ettei pariskunnat tule pysymään yhdessä. Mä mietin jo jenkkiläistä versiota katsoessani, että onkohan kaikki pariskunnat edes oikeasti yhdessä vai olivatko vain kaveruksia, jotka halusivat lähteä hakemaan uusia kokemuksia. Aika vähällä nimittäin heitettiin parisuhde romukoppaan ja unohdettiin kumppani kokonaan. Ohjelman ideanahan on testata parisuhteen kestävyyttä ja deittailla villejä sinkkuja. Lähtisitkö itse mukaan tällaiseen formaattiin?

No seuraavaksi sitten ohjelmaan osallistuneet pariskunnat.

tt2Rita ja Aki, porista. Yhdessa vajaan vuoden. Rita on personal trainer ja moninkertainen aerobickin EM- voittaja ja MM-hopeamitalisti. Aki puolestaan harrastaa kuntosalia ja moottoripyöriä. Pari ei ohjelmaan hakiessaan tiennyt minkälaisesta ohjelmasta on kyse.

tt3Jasmina ja Simo, Eno/Kontiolahti. Yhdessä 3 vuotta, mutta suhde on ollut jo pitkään on/off-tyyppinen. Jasmina on 20-vuotias tarjoilija ja opiskelija, Simo 20-vuotias kivirakentaja. Ohjelma on parille viimeinen keino selvittää ollako yhdessä vai erota.

1424865757126140B8872270Z.1_20150225140230_000GFF923UH.10.iptcstrip

Krista ja Sami, Kajaani. Krista on 25-vuotias lävistyksiä ja baarihommia tekevä parturi-kampaaja ja Sami 29-vuotias palomies. Yhdessä neljä vuotta, kihloissa kolme vuotta. Ohjelmaan osallistuminen on viimeinen testi parisuhteelle ennen hääpäivän päättämistä.

1424865757126140B8872270Z.1_20150225140230_000GFF923UK.10.iptcstrip

Nina ja Jere, Helsinki. Nina on 20-vuotias ravintolatyöntekijä ja Jere saman ikäinen kokki. Pari on ollut yhdessä alle vuoden, mutta ovat seurustelleet vähän aikaa jo teini-iässä. Pariskunta lähti mukaan ohjelmaan, koska halusivat kokea yhdessä hauskan kokemuksen.

Ketkä on potentiaalisia pysymään yhdessä ja ketkä eroavat ihan varmasti? Näiden tietojen perusteella kaksi viimeistä paria veikkaisin pysyvän yhdessä. Jos pohditaan naimisiinmenoa niin suhde on selkeästi jo vahvemmalla pohjalla. Vikalla parilla on ehkä jo yhteisymmärrys siitä, että saarelle lähdetään pitämäön hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Mitä te luulette? Aiotteko seurata koko ohjelmaa?

Kuvat ja tarina täältä.

16 kommenttia

 1. maiju kirjoitti:

  Mä muistan vieläkin sarjan jenkkiversion järkyttävänä kokemuksena 😀

 2. Jonnaajon kirjoitti:

  Hihhiii ;D . Ihanaa kun joku muukin kehtaa myöntää odottavansa innolla tätä 😀 Vähän myöhässähän tää formaatti Suomeen tulee, mutta silti kiinnostaa 😛 Kaikki aina tuntuu haukkuvan (etenkin suomalaisen) tosi-TV:n ihan lyttyyn ja tottahan se on, että monesti kotimainen versio on joltain osin epäonnistunut.

  Mulla oli monta vuotta, etten katsonut TV:stä mitään ja ne harvat mitä katsoin, latasin netistä. Nyt on asiaan tullut pientä muutosta ja syksyllä katsoin hetken jopa BB:tä, Salkkarit on astunut mukaan kuvioihin, joiden lisäksi olen katsellut myös Juttaa ja superdieettejä, mutta se on kyllä niin tylsä ja tavallaan ärsyttävä, että pompin onnesta huomatessani eilen unohtaneeni koko sarjan olemassaolon, kunnes Faceen pomppasi kuvia jaksosta 😀 Heh! On se silti aina mukava rentoutushetki illalla kun saa ruoan yhteydessä laittaa uusimmat Salkkarit tmv. pyöriin ja vaan olla 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon kans alkanut salkkareita katsomaan uudestaan ja oon jopa joten kuten kärryillä juonesta 😀 Hyvää aivot narikkaan katseltavaa sekin.

 3. Petra kirjoitti:

  Varmasti aion!!! 🙂 Ainakin ekan jakson…jos se on ihan kamala niin sit en kato enempää 😀

  Ihanaa, et joku uskaltaa myöntää et aikoo kattoa 😉

  http://lungelady.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Saattaa se mullakin jäädä vain yhteen jaksoon jos on täyttä paskaa. Aika kovat odotukset jenkkiversion jälkeen!

 4. fityoutoo kirjoitti:

  Täytyy kyllä sanoa, etten yhytään tajua tätä formaatin ideaa!?
  Itse en kyllä lähtis tähän mistään hinnasta, mut toisaalta on aika 100% varmaa, et noi ihmiset on hakemassa tuolla vain julkisuutta. Tuskin toi ohjelmaan osallistuminen silti mikään meriitti kellekkään on… Mutta seiskaan toki pääsee!
  Ja sit noi sinkut… Kun Iltalehdessä oli esitelty ne, niin muistin taas kuinka hyvin mulla asiat omassa parisuhteessa on!

  • Jonna kirjoitti:

   No en mäkään kyllä tuollaiseen mukaan lähtis. Niissä sinkuissa ei ollut yhtäkään josta olisin kiinnostunut millään tavalla…

 5. K kirjoitti:

  Aki ja Rita ainakin ovat edelleen yhdessä ja menossa kesällä naimisiin

 6. Aada kirjoitti:

  En aio katsoa.. Muistan kyllä kun jenkkiversio joskus muinoin näkyi. Toki helppoa analysoida täältä ruudun toiselta puolelta mutta mun käsitys on myös sellainen että tällaiseen ohjelmaan mukaan lähtevät hakevat ennen kaikkea julkisuutta. Ohjelman idea on mielestäni absurdi vaikka monista tosi-tv-ohjelmista pidänkin. Mutta tähän on tultu, mitä shokeeraavampaa sen parempi vrt. esim. Ensitreffit alttarilla. Vaikka suunta on tv-ohjelmissa tämä niin itse katson nykyään huomattavasti mieluummin sellaisia ohjelmia joista tulee itsekin hyvälle mielelle.

  • Jonna kirjoitti:

   Koko ajan villimäksihän nuo tosi-tv sarjat menee. Itse en ainakaan moiseen sarjaan mukaan lähtisi, mutta tämmönen tirkistelijä kun olen niin hauska nähdä mitä tuleman pitää;)

   Mitä sarjoja sä seuraat?

   • Aada kirjoitti:

    Joo tämä(kin) on kyllä sellainen formaatti mihin en itse lähtisi mistään hinnasta..

    Tällä hetkellä sellaisia mitkä tulee aina katsottua on Suomen surkein kuski ja Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Niin ja Kingiä vaikka sekin kohta loppuu. Maanantaina alkoi myös jo kiihkeästi odottamani Satuhäiden uusi kausi niin sitä totta kai! Maajussille morsian kuuluu myös suosikkeihin, samoin Tanssii tähtien kanssa ja Vain elämää. Tähdet tähdet oli aika pettymys ekalla kaudella mutta kai sitäkin pitää sunnuntaina vilkaista kun se alkaa.. Ylipäätään telkkaritarjonta on varsinkin viikonloppuisin välillä luokattoman huonoa, kuinkahan monta kertaa kaikki Uunot ja Bondit on näytetty jo ihan viimeisen viiden vuoden sisällä..

    • Jonna kirjoitti:

     Viikonloppuna töllöstä ei kyllä tule mitään järkevää! Satuhäitä en oo muistanutkaan. Katsoin sitä ennen mut näitä uusia en ole katsonut yhtään.

 7. Heidi kirjoitti:

  En ole nähnyt jenkkiversiota enkä aio katsoa suomalaistakaan teeskentelykopiota. Siis eihän näitä kai tosissaan ole tehty, eihän? Eli lähdetään ”vieteltäväksi” kiusauksien keskelle – sitäkö se ohjelman formaatti tarkoittaa vai mitä (nimestä päätellen)? 🙂 Olen varmaan todella yksinkertainen ja totinen torvensoittaja, mutta jos minä tieten tahtoen lähtisin tuollaiseen mukaan, niin en hitosti yrittämälläkään pystyisi kuvittelemaan jonkun yrittävän tosissaan saada minua houkutuksiin mukaan 🙂 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ei tämmösiin ohjelmiin oikeesti voi lähteä kuin julkisuuden tavoittelun vuoksi. Varmasti parisuhteen saa testattua ihan riittävän hyvin jo tavallisessakin elämässä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *