Hae
Palasia Arjestani

Totuus löytyi kirppikseltä..

Mitäpä tuohon vastaankaan sanomaan? 😀

Oli tänään melkosen masentava maanantai. Tai niinhän ne aina on, mutta tää oli kyllä poikkeuksellisen masentava. Kiinnosti kuin kilo paskaa lähteä puoli viiden aikaan aamuyöllä tarpomaan ulos vesisateeseen, mut ei auttanu ei..Se on vaan noustava! Päätin lenkin aikana, että tänään saan loppu päivän tehdä vain ja ainoastaan kivoja juttuja. Töissä mieliala alkoi jo paranemaan huippujen duunikavereiden ansiosta. Iltapäivällä olin jo oma itseni ja päätin lähteä keskustan suuntaan asioille ja pyörähtämään kirpparille. Täällä ei ole läheskään niin hyviä kirppiksiä kuin Kuopijjossa, mut näihin on nyt tyytyminen. Löysin kirpparilta ton kyltin (kiltti setä möi sen kauniille tytölle egellä :D) ja lisäksi…..

Jumankauta! Sims tarttui mukaan 5 egellä. Melekin kun rahaa laittais pankkiin. Tossa boksissa on kaikki mahdolliset lisäosat. Aim in hevöööön!! En oo vielä uskaltanut laittaa sitä koneelle ja pahoin pelkään ettei tässä masiinassa riitä kapasiteetit pelin pyörittämiseen. Sittenhän se on lähdettävä pelikoneen ostoon 😀 Juu ei. Semmoseen en kyllä rahojani tuhlaa. Noiden lisäks mukaan lähti vielä yksi keittokirja, niitä on niiiiin kiva katella. Pari uutta ideaa sain siitä dieettisapuskoihinkin. Tänään natustelin kauheen annoksen bataattia ja paistijauhelihaa. Omnom! Huomenna kituutetaankin vähän pienemmillä eväillä, mut ei se mitn.

Eilen sunnuntaina oli aamulenkkipäivä ja iltapäivällä viimenen kevyt reeni eli olkapäitä ja ojentajia. Olkapäille pumppailin vipareita kumarassa, pystypunnerrusta kässäreillä ja sivuvipareita istuen ja seisten. Ojentajille pushdownia köydellä ja tangolla. Ihanaa päästä huomenna taas treenaamaan kunnolla! Etukyykkyä tahdon kyykkiä ma!

Yritin ottaa tänään pari kuvaakin, mut ajastimella kuvien napsiminen ja ADHD-kissa ei oo kauheen hyvä yhdistelmä. Vissiin pari kuvaa sain onnistumaan noin kahdestakymmenestä..
Tästä on hyvä jatkaa. Vain 19 viikkoa jäljellä.Ei oo pahakaan rasti.

8 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Aivan ihana kuva taas selästä! Niin sievä!!! <3

 2. jutta vento kirjoitti:

  Viikkoja on vielä paljon jäljellä 🙂 Onkohan teillä muuten karsinta classikissa? Pistä mun uusi blogiosoite luetteloon http://juttafitness.blogspot.com/😉

 3. Sampe kirjoitti:

  Heh, NIIIN totta toi kyltti :DKirpparilta tekee yllättävän hyviä löytöjä ku sinne vaan joskus kerkeis mennä :)Hyvin tyttö kiristyy sielä! Tsemppii..

 4. Erika kirjoitti:

  Hyvin on muhkua näkyvissä!Muhku= lihas :-).

 5. "Pröbäbly tha most händsöm guy in kuopio" kirjoitti:

  Ootko muute huomannu että sulla on jotain töherryksiä selässä?

 6. map kirjoitti:

  Hyvä Jonna!!!!:) Eteenpäin oot menny kunnossa

 7. Tiina kirjoitti:

  Kaunis selkä.<3 Tsemppiä dieetille!

 8. Parsifal kirjoitti:

  Jummijammi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *