Hae
Palasia Arjestani

Provenan gluteenittomat kaura&myslisämppärit.

kuvia 007

Fitfashionin bloggaajana sain yhteistyökumppaniltamme Provenalta maisteltavaksi gluteenittomia sämpylöitä. Provenahan on tunnettu Suomessa juurikin gluteenittomista tuotteistaan, joita alkaa olla jo melkoisen kattava valikoima! Muistatteko tämän postauksen, jossa testasin Provenan gluteenittomia täysjyväkaurajauhoja? Mitä tykkäsitte reseptistä? Olettehan käyneet äänestämässä omaa suosikkianne (luonnollisesti siis minua :D) täällä? Voisinpa tässä samalla mainita että viikonloppuna mies keksi tehdä noista samaisista jauhoista pizzapohjan ja siitä tuli maultaan ja koostumukseltaan ehkä paras pizzapohja, jota olen syönyt! Suosittelen testaamaan 🙂

kuvia 006 kuvia 005

No takaisin sämpylöihin. Tai sämppäreihin niin kuin meillä sanotaan. Provenan kaura & myslisämpylät ovat runsaskuituisia (6,2g/100g) ja niissä on kivana lisänä suutuntumaa tuomassa kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä sekä rusinoita. Itse olen sitä mieltä että rusinat rusinana enkä voi sietää rusinoita esimerkiksi simassa tai maksalaatikossa. Näihin sämpylöihin rusinat kuitenkin sopi todella hyvin ja ne toivatkin kivasti makeutta muiden makujen sekaan! Sämpylät löytyvät pakastehyllystä ja mikrossa sulatettuna niistä saa kuin vastaleivottuja 🙂

kuvia 004

Yksi pussi sisältää neljä sämpylää, joista pari maisteltiin tytön kanssa viikonloppuna kahteen pekkaan aamupalaksi ja toiset mokomat hotkaisin omassa parhaassa seurassani tänään töiden jälkeen. Aamupalasämpylöihin paistelin kananmunaa ja sen lisäksi laitoin väliin salaattia, juustoa ja paprikaa. Välipalaversion veistelin voilla, juustolla ja kylmäsavulohella! Tylsää ja mielikuvituksetonta, sanoisi joku, mutta todella hyvää 😉

kuvia 008 kuvia 009 kuvia 010 kuvia 011

Mä olin kieltämättä aika epäluuloinen näitä sämpylöitä kohtaan, koska kokemukseni gluteenittomista sämpylöistä ei ollut kovin hyvä. Ne on poikkeuksetta olleet mauttomia, kuivia ja pieniä lättänöitä. Yllätys oli todellakin positiivinen, koska nämä sämpylät olivat meheviä, kosteita ja maukkaita. Nimenomaan makua niissä riitti! Ja mikä tärkeintä, myös tytölle nämä sämpylät maistuivat. Miehelle ei sitten maisteltavaa jäänytkään 😀

Onko joku teistä maistanut näitä kyseisiä sämpylöitä? Mitä piditte? Itse tykästyin sen verran, että kävin ostamassa jo toisen pussin pakkaseen valmiiksi!

*postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanin sivuille*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *