Hae
Palasia Arjestani

Pikku jumppia.

Syyskuu 2010.

Viime viikon treenisaldoksi tais tulla kolme salitreeniä, lukuisia koiran kusetuslenkkejä sekä järjetön määrä siivoamista. Koirankaan kanssa en kykene tekemään kerralla kovin pitkiä lenkkejä niin yritän viedä sen mahdollisimman monta kertaa päivän aikana ulos ja köpötellä sen 15-20 minsaa kerralla. Kertyyhän siitä jo pieni määrä sitä kuuluisaa hyötyliikuntaa, joka on mulle tällä hetkellä elintärkeää.

Salitreenit oon pitänyt mahdollisimman lyhkäsinä ja yleensä mun treenit kestää 30-40 minsaa. Alle tunnin setteihin pitäis pyrkiä sit raskauden jälkeenkin. Sillon tuskin sitä turhaa vapaa aikaa on muutenkaan….

Perjantaina olkapäitä ja ojentajia.

1a. Sivuviparit kp istuen 3x
1b. Viparit eteen kp istuen 3x
1c. Pystypunnerrus kp istuen 3x
2. Ojentajakone 3x
3. Ranskalainen kp 3x
4. Pushdown köydellä 2x

Marraskuu 2010

Oli tällä erää vähän enemmän energiaa ja jaksuja niin otin olkapäille triplasettiä. En saanut ennen istuen sivuvipareissa mitään tuntumaa muaalle kuin epäkkäisiin, mut nyt oon oppinut tämänkin tekemään olkapäillä 🙂 Painoilla on turha egoilla tässäkään liikkeessä. Ekaa kertaa testasin tota ojentajakonetta ja sehän olikin todella hyvä kone! Raskauden aikana oon muutenkin käyttänyt entistä enemmän koneita ja todennut ne erittäin toimiviksi. Edelleen toki olen suuresti vapaiden painojen kannalla, mutta kyllä noilla hyvää vaihtelua saa!

Sunnuntaina (eli eilen) oli seuraava treenipäivä ja eilen pumppailin selkää ja takaolkapäitä.

1. Ylätalja hammerotteella, eri leveyksillä 4x
2. Soutukone 4x
3. Avustetut leuat 3x
4. Takaolat koneessa 2x
5. Facepull seisten 3x

Mulla taitaa tosissaan olla jokin hermo juntturassa tuolla vasemmalla puolen kun ekoissa ylätaljan sarjoissa alkoi jokin kovasti ”vetää” ja koskea vasempaan olkapäähän. Ihmeellinen tunne. Sitä on viime aikoina esiintynyt aina sillon tällön. Olkapään venyttelyllä se sit menee aina ohi. Hah, facepulliakin oon oppinut tekemään seisten niin, että liike tosiaan tuntuu takaolkapäissä eikä epäkkäissä. Kun vaan jaksaa oikein kovasti yrittää niin näköjään sitä oppii melkein mitä vaan 😀

Marraskuu 2010.

Mun piti vielä tehdä selän päälle hauikset, mut halusin samalla reissulla kävästä vielä kirppiksellä niin jätin ne toiseen päivään. Kirpparireissu tosin oli hukkareissu, yhden paidan löysin jota voin nyt pitää, semmonen ylisuuri vero modan t-paita. Oli sen verran halpa, että voin sen sit vaikka leikellä tiskiräteiks keväällä jos en muuta käyttöä keksi. Aika vaisuja on ollu kirppisreissutkin viime aikoina. Ei oikein mitään kiinnostavaa ole löytynyt. Täytynee taas sukeltaa huuto.netin ihmeellisen maailmaan. Siellä sitä kamaa on vähän turhankin paljon…

Nyt mä lähden testailemaan taas uusia reseptejä ja illalla salille!

4 kommenttia

 1. eräs vain kirjoitti:

  Oho ei kuvista uskois että olet raskaana!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Tän hetkinen tilanne ulkomuodon suhteen on vähän erilainen kuin kuvissa 😀 Kuvat otettu loppuvuodesta 2010 niin kuin kuvatekstit kertoo :)Voi kun oliskin tommosessa kondiksessa!

 3. Momin kirjoitti:

  Mut hei, sä olet ollut tuossa kunnossa joten tulet vielä olemaankin 🙂 Kunpa itekin…vielä joskus…joku päivä… huoh…

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Kadotetun lihasmassan hankintaan menee ehkä joku hetki, mut aikaahan tässä on! Naureskelin just eilen et ei ole tällä hetkellä kuin n. 25kg enemmän painoa kuin noissa kuvissa 😀 Noi on tosin dieetin ihan loppupuolella sekä heti dieetin jälkeen otettuja kuvia. Raskauskiloja on tainnut nyt tulla n.14 ja tahti tuntuu vaan kiihtyvän. Kivasti pukkaa nestettä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.