Hae
Palasia Arjestani

Kun kaikkea ei voi saada

Ylimääräinen vapaapäivä teki todellakin hyvää tähän väliin. Samalla pidin treeneistäkin pari päivää väliä ja annoin kropan levätä ja palautua kunnolla. Täytyy sanoa, että olin jo parista peräkkäisestä treenipäivästä ihan rikki. Varsinkin yläkroppa oli, ja on vieläkin osittain, ihan hajalla. Sairastelun takia treenitaukoa tuli jokin aika sitten muutama viikko ja sen ansiosta lihaskivut on jonkin aikaa melkoiset. Oon yrittänyt ahkerasti putkirullailla kotona, mutta eilen unohdin koko touhun ihan kokonaan, vaikka rulla pötköttää keskellä lattiaa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen vakaasti päättänyt olla hötkyilemättä treenimäärien kanssa. Mulla on todella huono tapa alkaa haalimaan viikolle kauhea määrä treenejä. Olevinaan vähemmällä ei kehity, mutta homma taitaa olla just toisinpäin. Vähemmän on enemmän, kun sen tekee laadukkaasti. Totta kai tahtoisin kehittyä vähän joka osa-alueella, mutta sekään ei ole mahdollista. Täytyy keskittyä yhteen tai max kahteen asiaan kerrallaan. Kun vaan saisin päätettyä mitkä ne asiat on 😀 Ehkä tempaus ja käsilläseisonta? Tai rinnallevedot ja leuat? Vaikeaa päättää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPicsArt_1420130484258Maanantaina tehtiin voimaosiossa etukyykkyä ja vikassa sarjassa mulla taisi olla 67,5kg. Etukyykky on yksi niistä liikkeistä johon täytyisi saada lisää voimaa. Tuntuu, että oon junnannut samoissa painoissa jo vaikka kuinka pitkään. Wodissa tehtiin tasan kahta liikettä: rinnallevetoja kyykyn kautta ja push jerkiä. Ensin kumpaakin liikettä minuutti, sitten kaksi ja vikassa setissä kolme minuuttia. Kohtuullisen pitkä aika tehdä jerkkejäkin joku kolme minsaa putkeen 😀 Tulipahan hyvää tekniikkaharjoitusta samalla! Rinnallevedotkin tuntuu paranevan koko ajan.

PicsArt_1420130036660Tiistaina voimaosiossa tehtiin floor pressiä ja vikassa setissä otin ykkösen 55 kilolla. Toinen toisto jäikin sit puolitiehen. Wodissa tehtiin minuutin ajan yhtä liikettä ja siirryttiin suoraan toiseen, liikkeinä: burbee push up, tulpanaruhypyt ja viivajuoksu. Kierroksia tehtiin neljä. Kohtuullisen hengästyttävä treeni ja varsinkin tuplanaruhypyt kärsii mulla todella paljon kun hengästyn. Eihän niistä sit juuri mitään tullutkaan.. Ehkä voisin alkaa hyppelyihinkin panostaa enemmän!

Tälle viikolle vielä tiedossa kaksi treeniä ja sunnuntaina ansaittu lepo. Ihanaa olis päästä pienelle kävelylenkillekin joku päivä, mutta olevinaan ei ole koskaan aikaa!? Näköjään kaikelle muulle paitsi kropan huollolle löytyy päivästä tunteja.. Ei näin!

2 kommenttia

 1. Jonneli kirjoitti:

  Tuossa kropan huollossa täytyisi todellakin itsekin panostaa kovasti. Helpottaisi kummasti kaikkea muuta tekemistä kun kroppa olisi vetreä ja huollettu.
  Tiedän tunteen kun haluaisi kehittyä monessa asiassa, mutta kaikkea on vaikea kehittää yhtaikaa. Itse keskityn tällä hetkellä leuanvetoon, ja toinen tavoitteeni tälle vuodelle olisi oppia käsilläseisontaa ilman tukea ja käsilläkävelyä. Pitäisi vain harjoitella, harjoitella ja harjoitella. En tajua miten sen painopisteen pitäisi olla että pysyisi kunnolla käsilläseisonnassa ilman tukea…:D

  Tsemiä tähän alkaneeseen vuoteen!!=)

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on yläkroppa niin jumissa, että tänään on oikeasti pakko tehdä asialle jotain jos haluun treenata ens viikolla.

   Mä treenasin eilen käsilläkävelyä ha kyllä se sujui taas paremmin kuin edellisellä viikolla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *