Hae
Palasia Arjestani

Mihin minilomalle itsenäisyyspäivänä?

minilomalle

Holiday Club Saimaalla 2016.


Meillä on ongelma ja ongelman nimi on miniloma. Kävi niinkin mukavasti, että mies sai etukupongin Viking Linelle, ja kun katseltiin hyttejä, niin tarjolla oli A- ja B-luokan hyttejä runsaastikin. Päätettiin, että itsenäisyyspäivän seutuun lähdetään laivalle! Pyysin miestä varaamaan reissun heti ettei kaikki hytit mene. Arvaattekos miten kävi? Kyllä, juurikin niin. Hän halusi vielä miettiä asiaa ja mietti pikkusen liian pitkään. Hyttejä ei nimittäin ole enää kuin C-luokkaan, jonne ei haluta ollenkaan. Se siitä ideasta sitten. Tämä reissu olisi siis voitu toteuttaa noin 5e per nassu!
Monen sadan euron reissut ei nyt tule kysymykseen missään nimessä. Talous on tässä kuussa ja vielä ensikin kuussa todella tiukalla, joten hakusessa on halpa miniloma. Pieni irtiotto ja maiseman vaihto normiarjesta. Tyttö ei ole koskaan päässyt laivalle, joten se oli meidän ensimmäinen vaihtoehto. Se on edelleen meidän ensimmäinen vaihtoehto, mutta sopivia reissuja ei vain tunnu löytyvän. Sopivan edullisia toisin sanoen. Haaveiltiin päivä Tukholmassa -risteilystä tai vastaavan voisi toteuttaa ihan hyvin Tallinaankin. Katselin jo kylpylöitäkin, mutta on nekin melkoisissa hinnoissa. Ollaan kerran käyty Holiday Club Saimaalla ja rakastuttiin paikkaan täysin. Siihen reissuun vaan kun ei pikkurahat riitä, sillä pari päivää siellä maksaa yli 300 euroa.
minilomalle

Tallinnaan menossa.


Mä olen jo monta vuotta haaveillut, että pääsisi sen yhden ulkomaanreissun lisäksi tekemään edes yhden tai kaksi pienempää reissua vuodessa. Mulle riittää ihan peruslaivareissu tai matkailu kotimaassa. Toki olisi ihanaa päästä käymään jossain Euroopan maissakin, mutta rahatilanne ei koskaan anna sellaista myöten. Onko teillä heittää vinkkejä edulliseen matkailuun joko laivareissujen muodossa tai täällä kotimaan puolella? Mietin, että koskahan olen viimeksi käynyt minireissussa? Edellisestä kylpylälomasta on useampi vuosi aikaa ja pari vuotta sitten päästiin miehen kanssa Matkapoikien kilpailun kautta testaamaan Tallinnaan escape roomia sekä maistelemaan oluita. Siinäpä ne sitten olikin, jos ei yksittäisiä hotelliöitä Tampereella lasketa yhdistettynä Särkänniemen reissuun.
Jotain olisi nyt keksittävä!

Edellinen postaus: Miten syön tällä hetkellä?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Just tuolla Expressillä vaikka vaan päiväreissu Tallinnaan ,,, nam ruokaa laivalla tai Tallinnassa ym ym .. Tyttö pääsee laivalle 🙂 Ei vie reissu ihan älyttömiä rahoja… Kun ei siellä kannata shoppailla 😉
    Käykää vaikka Tallinnassa Tele Tornissa… mahtava paikka noin 150 m korkea torni , siellä ylhäällä kahvila – ravintola ja mahtavat näköalat. Suosittelen . Ollaan käyty pari kertaa.. Taxilla satamasta n 15 minuutin ajomatka.

  2. Heidi kirjoitti:

    Miten olisi lomaosake-esittelyloma juurikin Saimaalle tai muihin Holiday Clubin kohteisiin? Me harrastamme näitä parikin kertaa vuodessa ja edukasta on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.