Hae
Palasia Arjestani

Ostetaan rantakunto.

Joo-o, kesä tosiaan tulee kovaa vauhtia, mut mä en todellakaan ole valmis vielä siihen. Ainakaan mihinkään rantakuntoon. En lähelläkään. Siitä huolimatta aion hankkia uusia biksuja ja köllöttää rannalla ihan just sen verran kuin mieli tekee. Jos jonkun silmiä särkee katsella niin laittakoot silmät kiinni 😀 Mä olen kohta kaksi viikkoa ollut poissa treeneistä ja se alkaa näkyä ja tuntua. Ihan löysä olo on. Niistä vähäisistä vatsapaloista ei ole enää tietoakaan, jotka joskus tuolta alta pilkisti. Joka paikka tursuilee eikä tee mieli katsoa peiliin.Toivon hartaasti, että tämä allergiatukko tästä hellittäisi ja pääsisin hikoilemaan flunssapöhöt pois. Ruokavalio on onneksi pysynyt suht siistinä, mutta kaipaan niin kunnon treeniä! Uskon, että heti kun pääsen taas treenin makuun niin fiilis omasta kropastakin muuttuu täysin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nahkarotsi & tähtipaita: H&M // housut: Zara // kengät: Reebok // laukku: kirppis // arskat: Glitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä varasin meille elokuulle matkan Turkin Gümbetiin. Sinne samaan paikkaan, jossa oltiin viime syksynä, mutta nyt on vain eri hotelli kyseessä. Viime reissulla harmitti suunnattomasti, koska mulla oli tasan kahdet biksut matkalla mukana ja nekin vanhoja kuin mitkä. Nyt olen kuolannut uusia biksuja mm. Lindexiltä ja Ellokselta. Valikoima vaan on niin suuri etten teidä mistä edes aloittaa! Ajattelin marssia viikonloppuna Jumboon ja ahdistua sovituskopissa 😀 Tässä ”tilassa” ei koskaan kannattaisi ahtaa itseään pieniin biksuihin sovituskopin armottomassa valossa, mutta kait se on pakko. Haluan seuraavalle matkalle ja mökille kesäksi jotkut kivat uudet bikinit! Aiotteko te hankkia kesää varten uusia auringonottovermeitä vai menettekö vanhoilla? Mistä saa parhaat bikinit? Ellokselta kattelin tällaisia:

Valkoiset biksut täältä // Pinkit täältä // vaaleanpunaiset täältä // kuviolliset täältä // pinkit täältä // kuviolliset täältä.

Valkoiset biksut täältä // Pinkit täältä // vaaleanpunaiset täältä // kuviolliset täältä // pinkit täältä // kuviolliset täältä.

Mites siellä, joko olette rantakunnossa vai ei lähelläkään? Vai onko edes väliä? Kohta päästään jo biitsille köllimään lämpöiseen, jei!

 *postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

6 kommenttia

 1. Sari kirjoitti:

  H&m:lläkin on tällä hetkellä tosi monipuolinen valikoima ihania bikinejä! 🙂 ite just hetki sitten sellaiset ostin kreetan reissulle. Bikinit oli ihanat siinä vaiheessa kun reissuun lähti, mutta viikon päästä tuntui että kaiken herkuttelun jälkeen tursuili ulos niistä kesäisistä biksuista. Onneks loppu lipsumiset siihen viikkoon ja nyt on hyvin aikaa vielä sulaa juhannukseen mennessä 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyy varmaan sielläkin huomenna pyörähtää 😉 Kääk, ahdistaa koko ajatus!

 2. Rakkaudella, Hannele kirjoitti:

  Hyvältähän sä näytät! Se hetken treenaamattomuus tuntuu aina siinä omassa peilissä, ei sitä muut näe <3.

  Suosittelen muuten lämpimästi Stockan alusvaateostastoa bikiniostoksille (Helsingin keskustan Stockaa siis), mikäli sulla vain on mahdollisuus päästä sinne. Siellä oli aivan ihana myyjä, joka teki rintsikoiden ostamisesta täydellistä, vaikka olin just synnyttänyt ja koin oloni aika… EN NIIN KAUNIIKSI 😀 Ja se että joku käy hakemassa sulle just sopivia rintaliivejä, auttaa ne päälle jne. on todella ihanaa, kun on tottunut tappelemaan ja hikoilemaan yksin siellä kopissa.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Hyvä vinkki, kiitos! Voiskin joku päivä tehdä ristiretken ytimeen ja käydä samalla Stockalla. Jumbossa on myös yksi alusvaateliike, jossa saa todella hyvää palvelua 🙂 Kaikki mitataan ja sopivat vaatteet kannetaan sovituskoppiin.

 3. Jaana kirjoitti:

  Mä kävin just sovituskoppien armottomien valojen alla biksu-ostoksilla eilen… Kääk. Rantakuntoon on vielä matkaa, mutta näillä mennään!
  Lindeksiltä olin ajatellut ostavani ( siellä oli sairaan makeita!), mutta loppujen lopuks Stadiumilta lähti iiiihanat bikinit ja rantamekko matkaan
  Joten, pyörähdäppä myös siellä, jos jumboilemaan oot menossa

  Täällä ”rantakausi” on jo alkanut, kun oman kylän maauimala aukas ovet maanantaina.
  Ihana, ihana kesä!!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä kävin eilen katselemassa biksuja Seppälässä, Lindexillä, Stadiumissa ja Hennesillä. Mielettömän mageita ja paljon! Iskee valinnan vaikeus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.