Hae
Palasia Arjestani

Melkoinen aktiiviurheilija

Processed with VSCOcam with c1 preset

Pistetääs välillä treenijuttuakin kehiin, vaikka nämä ei tunnu ihmisiä aina hirveästi kiinnostavan. Treenaaminen kuuluu kuitenkin mun elämään ja on lähellä sydäntä niin täytyy välillä siitäkin höpöttää. Kroppa alkaa olla pikku hiljaa sillä tavalla kuosissa ettei esim. olkapää juurikaan vaivaa. Viime viikolla sen sijaan kipeytyi kunnolla toisen takareiden jänne (vanha vaiva) ja alkuviikosta venäytin niskani 😀 En ole muuten kovin tapaturma-altis ihminen, mutta urheilu aiheuttaa mulle jatkuvasti jotain pikkukremppaa. Tietää ainakin olevansa elossa!

Mun treenitahti ei viime viikkoina ole ollut mikään päätä huimaava. Keskimäärin oon treenannut kolme kertaa viikossa. Mä en palaudu treeneistä näinä päivinä enää yhtä nopeasti kuin ennen ja oon ottanut ihan rohkeasti lisää lepopäiviä, jos siihen on ollut tarvetta. Enkä ole jaksanut enää edes stressata asiasta! Elämästä löytyy niin paljon kaikkea muutakin puuhasteltavaa ja on kiva antaa välillä perheellekin extra-aikaa ja vaikka rymytä leikkipuistossa tytön kanssa pidempään treenaamisen sijaan. Muutama kuukausi sitten haaveilin vielä kisaryhmään pääsystä, mutta en oikeastaan enää. Joihinkin salikisoihin aion osallistua, jos vaan paikat pysyy kunnossa, mutta ei mulla ole aikaa alkaa treenaamaan kauheita määriä viikossa ja kisaaminen sen kyllä vaatisi.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Paita saatu Tafferilta. Samanlaisen löydät täältä. Jos tilaat niin muista käyttää koodia JONNA10 niin saat 10% alennusta loppusummasta!

Treenaaminen tuntuu taas pitkästä aikaa hauskalta ja kivalta. Saan puskettua itseni omille äärirajoille ja pientä kehitystä tapahtuu koko ajan. Tempauksen osalta oon päässyt ehkä entisiin treenipainoihin, mutta en uskalla nyt kauheasti vielä painoja lisäilläkään. Pelottaa, että olkapää kipeytyy uudestaan. Tiistaina oli mukava temmata pitkästä aikaa niin ettei mihinkään sattunut. Keskiviikoksi olin suunnitellut aloittavani taas muscle up ja käsilläkävelyn treenauksen, mutta sitten venähti niska enkä saanut nostettua käsiä vaihteeksi pään yläpuolelle. Ens viikolla uusi yritys! Täältä löytyy yksi tempaus emomin video. Joo tiedän loikkivani eteenpäin, mut ei nyt puututa siihen ollenkaan 😀

Mitään kovin suuria tavoitteita mulla ei tällä hetkellä ole treenaamisen osalta. Pääasia kun se on kivaa ja paikat pysyy kunnossa. Uutta haluan oppia koko ajan ja haaveissa siintää se ensimmäinen muscle up sekä tangolla että renkailla. Olin jo niin hyvässä vauhdissa ennen kuin olkapää meni! Yritin muuten googletella josko Gumbetista löytyisi crossfit-salia ja olin yhteydessä crossfit Turkkiinkin, mutta ei siellä mitään salia ole. Lähin on Istanbulissa ja sainkin kutsun sinne treenaamaan. Matka vaan on turhan pitkä, mut ehkä jonain päivänä 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Tänään tiedossa rinnallevetotreeniä ja illalla joutuu ehkä vetäsemään korkkarit jalkaan ja lähteä juhlistamaan loman alkua 😀 Huomenna ei siis todellakaan mitään urheilua tiedossa…

18 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Kyllä sun liikkajutut kiinnostaa. Olen lukenut sun juttuja viime talvesta asti, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Tykkään, kun sun jutut on hyvällä tavalla taviksia, eikä niin korkealentoisia kuin eräiden. Sinun elämä on mielenkiitoista ja elämälähtöisämpää näin tavis lukijalle ja liikkujalle. Tykkään!
  Ja sitä paitsi täällä on nyt menossa tälläinen hää-, vauva- ja kisaepidemia, joten jatka vaan samalla kaavalla.
  Ihanaa lomaa!
  Minttu

  • Jonna kirjoitti:

   No mutta ihana kuulla! Itse asiassa tämä treenipostaus selkeästi kiinnosti montaa muutakin 🙂 Täytyy jatkossakin tehdä näitä ainakin kerran viikossa! Kiva kun kommentoit 🙂

 2. Noora kirjoitti:

  Heippa!

  Mä taas tykkään treenipostauksista ja toivoisin niitä jopa enemmän. Kiva kun jonkun bloggarin treenailu on sellaista ”normaaliin” elämään soveltuvaa, eikä mitään 15 treeniä viikossa meininkiä.

  Mua hirveesti kiinnostais crossfit, mutta opiskelijabudjetilla ei ole varaa, kun täällä päin OnRamp on 160€ ja sen jälkeen kuukausi aina 80€. Omalla salilla jumpat ja sali kuitenkin vaan 30€ kuussa. Oonkin miettinyt, että ois kiva tehä crossfit tyylisiä salitreenejä ite, vaikka siinä se yhteisöllisyys jääkin puuttumaan. Voisitko joskus tehdä vaikka postausta, miten tällästä treeniä kannattais rakentaa? Muutamia metconeja oon tehnyt, mutta haluaisin kuitenkin että treeni olis n. 1h-1,5h.

  Kiitos huippublogista.

  T. Pitkäaikainen hiljainen lukija

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka ja kiva kuulla, että näitä sais olla enemmänkin 🙂 Heh, musta tuskin tulee enää koskaan mitään himotreenaajaa, joka veivaa 15 treeniä viikossa.. ei kestä enää kroppakaan sellaista!

   Minähän aloitin crossfit-treenit ihan yksikseen salilla ennen kuin Vantaalle avattiin boksi. Kannattaa vain valita joku boksi kenen treenejä ja ohjelmointia alat seuraamaan. Aika monet julkaisevat netissä omat treeninsä ja jos liityt wodconnectiin niin sieltä pääsee mukaan minkä tahansa salin treeneihin. Itsekin haen välillä inspistä muiden salien treeneistä jos en tiedä mitä tekisin vapaan harjoittelun vuorolla 🙂

 3. NA kirjoitti:

  Siis ekskusemua vaan, justhan ne on treenijutut mikä eniten kiinnostaa 😀 😀 😀

 4. Lemi kirjoitti:

  Mä taas tykkään vähiten näistä treenipostauksista.

  • Jonna kirjoitti:

   Arvasin, että sanot noin 😀 ja se on ihan ok! Jokaiselle jotakin 🙂

 5. Punttimimmi kirjoitti:

  Pakko puuttua kanssa tohon ekaan lauseeseen siitä ettei treenipostaukset kiinnostaisi, mua ihmetyttää ihan sama homma 😀 Itse voisin kirjoittaa pelkistä treeneistä (niin kuin blogin alkuaikoina tein), mutta harmittaa että ne ovat ne jutut jotka kiinnostavat vähiten, ainakin jos otsikko jo liittyy treenaamiseen. Ainakin lukukerrat kertovat tällaista todellisuutta, vaikka mun mielestä treeniblogien pääjuttu pitäisi olla ne treenijutut 🙁

  • Nimetön kirjoitti:

   Minä ainakin käyn lukemassa juurikin teidän treenijuttuja ihan motivaatio mielessä. Niistä saa ideoita ja tavoitteita. Muita asioita tulee luettua vähemmällä innolla. Kaikkihan tietty kuuluu elämään ja hyvä niin, mutta on eriyhteisöt joista hakisin hääideoita taikka äityisneuvoja. : D
   Terkuin Minttu

   • Jonna kirjoitti:

    Haha, oikeassa oot 😀 Mä yritän jatkossa tehdä enemmän treenijuttuja!

  • Jonna kirjoitti:

   Just noihin lukukertoihin itsekin perustin väitteeni, mut tää postaus oli kyllä poikkeus. Keräsi lukijoita varmasti eniten koskaan! Toisaalta, itse tykkään kans tehdä treenijuttujakin ja aion niitä jatkossakin tehdä enemmän vaikka sitten sillä uhalla ettei niitä kukaan lue 😀

 6. Riikka kirjoitti:

  Kiitos Jonna kivasta blogista! Olen pitkään tätä seuraillut ja lukenut, mutta olen laiska kommentoija 😉
  Minuakin kiinnostaa nimenomaa treenijutut laajalla rintamalla ja sun yleinen höpötyskin on niin elämänläheistä, että sitä on mukava lukea 🙂 Jatka samaan malliin!

  Miten tuo Garminin vivoactive on toiminut käytössä? Saisiko siitä ihan oman postauksensa? Olen harkinnut kyseisen laitteen hankkimista ja kokemukset kiinnostaisivat. Omat lajini ovat golf, hiihto, pyöräily, sali ja juoksu, joten tuo kello olisi melko soppeli 🙂

  Mukavaa kesänjatkoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Moi Riikka ja kiva kuulla, että höpötykset kiinnostaa! Vivoactivesta on tulossa oma postauksensa tällä viikolla 🙂 Huikee peli, täytyy myöntää!

 7. Kaisa kirjoitti:

  Moikka! Alunperinkin aloin seurata blogiasi treenijuttujen vuoksi, pääasiassa tietysti siksi että itsekin harrastan crossfittia 🙂 Niinkuin edellä jo mainittiin, kiva lukea treenijuttuja, joiden takana on tavallinen kuntoilija (?) ja on vähän helpompi samastua. Kaipa nämä blogit aina vähän jakavat lukijoita siten, että jokaiselle jotakin. Ei voi millään miellyttää kaikkia koko ajan 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä lupaan jatkossa kirjoittaa enemmän treeneistä! Ne on jostain syystä jääneet viime aikoina turhan vähälle…

 8. Jenna kirjoitti:

  Heiii reenipostaukset kiinnostaa juurikin eniten, älä ainakaan karsi siis! 😀 Etenkin pohdintasi reeneistä ja rosvitista ylipäätään on itselle mukavimpia.
  PS. Videolinkki ei lähtenyt pyörimään, tuli vain ilmoitus sen olevan yksityinen!?

  • Jonna kirjoitti:

   En karsi missään nimessä! Päinvastoin, yritän lisätä niitä 🙂 hmmm… video on kyllä asetuksissa julkinen. Minäpä yritän selvitellä missä vika!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *