Hae
Palasia Arjestani

Jäykkää on..

Mietin eilen muutamaan kertaan, et onko mitään järkee ton selän kanssa lähtee ees salille asti yrittämään ja tulin siihen päätkökseen, et yritän tehdä edes jotain. Rintareeni meni melekoseks gaypumppailuks, kun ei penkkiin eikä mihkään saanu kunnon kaarta tai yhtään tukea selästä. On se vaan jäykkä!! Ei itse asiassa ees enää oo niin kipee ja jäykkä kuin eilen, mut on kuitenkin. Tänään olis vielä kaikenlisäks illalla vuorossa etukyykkyä. Saahan nähdä mitä siitäkin tulee..

Rintasetistä en oikeesti ees viitti kirjottaa mitään painoja ylös. Tein minkä pystyin mikä ei tosiaan ollut paljon. Kunhan kikkailin tekniikoiden kanssa ja yritin saada kässäri vinopenkkiin aikasiks parempaa tekniikkaa siinä kuitenkaan onnistumatta kovin hyvin. Pitäs vissiin sanoo jollekin, et katsois ja korjais mun tekniikkaa sen osalta. Siinä vaan on paljon parantamisen varaa…

Alkuun otin muutaman sarjan penkkiä 55 kilolla, sit vinopenkkiä kässäreillä kaksykkösillä, vinopenkkiä tangolla ihan lelupainoilla ja vielä pari sarjaa vipunostoja tasapenkillä.

Hauistreeni sen sijaan kulki suhteellisen hyvin, kun ei toi selkä vaikuttanut siihen juuri ollenkaan.

1. Hk kp seisten
6+2*16kg On ne vaan painavat!
9*13,5kg Oikein hitaasti ja puristellen.

2. Hk scott mutkatangolla
6+3*32,5kg
8*30kg

3. Hk mutkatangolla seisten
8+4, 8*25kg Kapealla otteella. Flexissä sanottiin (ja Flexihän on mun raamattu!), et kapea ote ottaa hyvin tonne hauisten ”huippuun”. Mullahan sitä huippua ei juuri ole. Tommoset tasapaksut mötikät noi on. Jospa sitä nyt alkais sit tulla 😀

Ilta meni, mites muutenkaan, kuin köllötellessä ja syödessä. Ihan vaan pikkusen herkuttelin anopin tekemällä omenahyveellä ja vaniljakastikkeella… kuola.. Tää päivä meneekin sit opinnäytetyön kimpussa. Illalla vielä ne etureiskat.

Ai niin, pistin treenipäiviksen pystyyn Musklefoorumille. Käykää tsekkaamassa! Hauskoja tyyppejä siellä, vaikka alkuun ihmetytti muutamat jutut. Asiallinen paikka ja naisia siellä kaivattais.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Mikä toi foorum oikein on? Joku ex-UFS:iakin paskempi? Suositteletko oikeasti foorumia ja seisot sanojesi takana vai onko kyseessä nyt (maksettu) mainos ja puffi?- Sarianne

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Samoja kavereita sielläkin pyörii kuin UFSilla, Pakkiksella ja Fastilla. Itsekin alkuun ihmettelin, et mikäs tää on, mut nyt kun olen juttuja lueskellut enemmän ja saanut palautetta omiin kirjoituksiini niin kyllä siellä ihan fiksua porukkaa on. Jokaiselle foorumillehan mahtuu myös niitä urpoja, myös Pakkikselle ja Fastillekin.Ei ole mikään maksettu mainos. Ihan itse sinne pystytin treenipäiviksen ja ihan itse sinne olen halunnut kommentoida, ihan samalla tavalla kuin Pakkikselle ja Fastillekin. Ite tykkään lueskella erilaisia foorumeita, koska niillä liikkuu erilaista jengiä. Musklefoorumi poikkeaa muista sillä, että sana on melko lailla vapaa eli sopii kärkkäämmällekin kommentoijalle ja roisimman huumorin ystävälle :DKäy ihmeessä jättämässä edes mielipiteesi foorumista. Varmasti sekä negatiivinen että positiivinen otetaan ilolla vastaan! Ilman kommentointia foorumeiden toimintaa on melko hankalaa kehittää ja musklefoorumihan on ihan alkutekijöissään vielä.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Näytti olevan 2viikkoa sitten perustettu foorumi. Siihen nähden se on kyllä jo melkoisen suuri. Ihan mielenkiintoinen foorumi.Kiitos linkistä!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, aika hyvin on alkanut jengi löytää sinne ja juttujen/aiheiden taso vaan paranee koko ajan. Varsin mielenkiintoisia keskusteluita siellä käydään. Eikun mukaan vaan!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Ok, kiitos vastauksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.