Hae
Palasia Arjestani

Itse tehty vaniljaraakajäätelö & raakasuklaakastike (videopostaus)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Eilen herkuteltiin jätskillä, itse tehdyllä sellaisella! Ja tämä ei ole mikään banskujäde vaan ihanan pehmeä ja vaniljainen raakajäde. Tein ekaa kertaa itse raakajädeä, mutta näitähän vois alkaa harrastamaan enemmänkin! Tämä jätski on maidoton, gluteeniton, vegaani ja raaka. Koska tässä jädessä kaikki on pelkkää hyvyyttä niin sitähän voi syödä ihan rajattomasti!?

Tällä kertaa ohje ja jätskin ensimaistelu tapahtuu videolla. Höpöttäessäni unohdin mainita, että jätskiin tulee myös 3 rkl sulaa kookosöljyä, mutta videon ainesosissa se lukee kyllä! Mulle hän sattui sellainen pikku moka, että laitoin vain puolet ohjeen kookosmaidon määrästä, mutta toimi varsin hyvin näinkin 🙂

Mä rakastan suuresti jätskiä (kukapa ei!?) ja näistä raakajätskeistä saattaa helposti tulla mulle uusi harrastus…Ainakin tämä ensimmäinen kokeilu oli erittäin onnistunut! Resepti on alunperin Uusia tuulia-blogista, kannattaa tsekata!

Makoisia jätskihetkiä  <3

Ps. Luontaistukusta saa tämän viikonlopun ajan -20% tilauksesta koodilla ELOKUU20 (ei koske tarjoustuotteita) eli jos on pähkinöille, raakakaakaolle tai kookosöljylle tarvetta niin kannattaa käyttää hyödyksi. Banneri tuossa oikealla, josta pääset suoraan nettikauppaan. Saat alennuksen myös Ideaparkin myymälässä mainitsemalla koodin.

3 kommenttia

  1. sara kirjoitti:

    Heiiii kiitos! Täällä ollaan ihan ihmeellisissä jätskihurmioissa eikä paljoa naurata kun litran Ainot tulevat vierailulle (MIKS NIIDEN PITÄÄ OLLA TARJOUKSESSA?) vähän turhan usein eikä tässä vaiheessa ainakaan enää mitkään pakkasbanaanisörsselit auta..

    • Jonna kirjoitti:

      No mä voin kans helposti vetää litran paketin kerralla ja varsinkin Ainot on todella hyviä! Täytyy testailla näitä jätskireseptejä enemmänkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.