Hae
Palasia Arjestani

Cut the crap!

Myöhäinen pikamoi teille kaikille! Palasin tänään takas Helsinkiin ja onpahan ollut kiireinen päivä! Pakettia postiin, kauppareissu, pikaiset siivoilut, treenit, ruuanlaittoa, pyykinpesua, huomisten kamojen laittoa…. ja kohta nukkumaan! Huomenna nimittäin tarvitaan energiaa 😉

cut the crap

 

Suurin syy mun aikaisempaan paluuseen oli huomenna järjestettävät Crossfit Vantaan ensimmäiset skabat! Eka laji starttaa aamulla klo 8 eli jos sulla ei ole suunnitelmia huomiselle päivälle niin otappa suunnaksi Vantaan Tammisto 😉 Luvassa on yhteensä 4 lajia taattua crosffit-tykitystä. Kisaan on ilmoittautunut kovakuntoista 20 naista ja 16 miestä. Itse olen avustamassa kisoissa ja samalla totta kai kannustan oman salin väkeä voittoon! No ehkä vähän muitakin 😉 Tulkaa nykimään hihasta jos saavutte paikalle!

Nyt kynsiin kisalakat ja peiton alle sillä kello soi aamulla luvattoman aikaisin….

Ps. Jos crossfitin aloittaminen kiinnostaa niin Crossfit Vantaa on saanut sisaruksen eli Crossfit Sataman. Sataman OnRampille on tilaa toukokuun lopussa eli jos treenaaminen siellä kiinnostaa niin aikatauluja pääset katsomaan tästä. Crossfit Satama on aukaissut ovensa huhtikuussa eli tangot kiiltää puhtauttaan ja raudat odottavat kesyttäjäänsä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.