Hae
Palasia Arjestani

Mitä minä oikeasti haluan?

Processed with VSCO with a6 preset

Mun treenaaminen on ollut viime aikoina vähän sitä sun tätä. Ei mitään kummempia tavoitteita. Olen tehnyt se mikä on sattunut minäkin päivänä huvittamaan. Kuukauden olen seilannut kahden salin väliä ja pohdiskellut mitä oikeastaan haluankaan tehdä. Olkapää asettaa rajoituksia crossfittiin, mutta samalla tavalla se rajoittaa myös salitreenejä. Mun on pakko päästä treenaamaan säännöllisesti ettei pää hajoa. Rakastan sitä ilmapiiriä, joka salilla vallitsee.

En ole vielä oikein kotiutunut Powerfitille, mutta tykkään paikasta kovasti. Sen sijaan Crossfit Vantaa tuntuu kodilta. Siellä on tutut ihmiset, parhaat läpät ja huiput valmentajat. Ihmiset, jotka tsemppaavat joka kerta parempiin ja parempiin suorituksiin. Siellä voin vapaasti olla oma hölmö itseni ja heittää paskaläppää kelle vaan. Mua on harmittanut todella paljon ajatus, että täytyisi valita vain toinen näistä saleista. Rahaa ei ole kuin kroisoksella, joten olisi vain järkevää käydä yhdessä paikassa. Meinasin jo irtisanoa mun jäsenyyden cf-salille, mutta jokin esti. En vain pysty siihen, enkä kyllä haluakaan. Mietin, että on pakko olla jokin ratkaisu tähän hommaan ja eilen se ratkaisu taisi löytyä. Jos jotain oikein haluaa niin siihen kyllä löytää ratkaisun. Täytyy vain istua alas ja miettiä.

Processed with VSCO with a6 preset

Meillä alkaa ensi viikolla uusi treenijakso, joka on hyvin painonnosto painotteinen. Ajattelin jo etten pääse koskaan treenaamaan, koska juuri painonnosto multa on nyt kielletty. Istuin alas valmentajan kanssa ja pähkäiltiin asiaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Vaikka mä en pysty painonnostoa nyt tekemään niin ei se tarkoita etten pysty tekemään mitään. Voin edelleen kyykätä, penkata, vetää leukoja, harjoitella skilssejä ja tehdä shoulder pressiä. Voin tehdä näitä kun muut tempaa. En halua bodata, haluan kehittää voimaa ja crossfitille ominaisia piirteitä. Pää on ollut niin sumua täynnä etten edes ole tajunnut tätä. Ei mun tarvitse tehdä samoja kuin muut. Pääsen silti 2-3 kertaa viikossa tekemään treeniä muiden kanssa. Siihen päälle loikkatreenit, avustavat liikkeet ja kuntoutusliikkeet (alla video yhdestä). Ehkä juoksuakin.Tekemistä riittää kyllä!

Mitäs sitten salikortille tapahtuu? Pidän sen toistaiseksi ja kuukauden päästä tarkistan tilanteen uudestaan. Powerfitillä voin käydä ainakin iltavuoropäivinä ja joskus miehen kanssa yhdessä viikonloppuna. Vaihtelu virkistää ja Powerfitillä on todella hyvät tilat ja edellytykset voimatreeniin ja oikeastaan kaikkeen mitä omassa ohjelmassani teenkään. Kyllä tästä kuulkaa hyvä tulee vielä!

Ja eikös se kuuluisa lausahdus mene, että vahvista vahvuuksiasi eli ei muuta kuin lisää kyykkyä 😉

Paita: Taffer (saatu)

Housut: Adidas

Kengät: Reebok

2 kommenttia

  1. Piia kirjoitti:

    Hyvä, kun olet löytänyt mielekkään polun treenaamiseen loukkaantumisista huolimatta. Minä odotan kans jo on-Rampin alkua ja sehän alkaakin jo maanantaina ?viimein pääsen kokeilemaan tuotakin lajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *