Hae
Palasia Arjestani

Bo-bo-bo-boobs

Ihan hyvin toimi selkätreeni höystettynä Flexin opeilla 😉 On meinaan noi alalatsit aika maukkaan kipeet. Alaselkäkään ei ole ihan äskettäin näin murjottu ollut. Näköjään auttaa aika paljon kun vähän muuttelee systeemejä treeneissä.

Flexiin oli väsätty tämmönen selkätreeni, jonka tarkotuksena on antaa hittiä nimen omaan tuonne alalatseille.
– kulmasoutu vastaotteella, sarjoja 4 ja toistot 8-10
-ylätalja vastaotteella, sarjoja 4 ja toistot 8-10
-ylätalja eteen leveällä (ottaa kyllä ylemmäskin), sarjoja 4 ja toistoja 10-12
-Alatalja, sarjoja 4 ja toistot 10-12. Ei ollut mainintaa otteesta, mut tuossa vaiheessa varmasti mikä tahansa toimii 😀

Ite poimin tuosta esimerkistä omaan treeniini muutamia jippoja, kuten kulmasoutu vastaotteella, leuat leveällä vastaotteella.. Pienellä fiksauksella noista saa itelleen aika toimivia settejä! Ihan kiva saada välillä uusia ideoita treeniin. Tartteekin alkaa selata noita kahta miljoona Flexiä mitkä lojuu vaatekaapin pohjalla.. Tiedä mitä sieltä vielä löytyy! Ja uusikin lehti oli ilmestyny kauppaan 😀

Hyvin huomas eilisessä treenissä, et viikonloppuna ei ehkä ole tullut syötyä niin paljon kuin normaalisti. Pieni energiakato oli iskeny Jompesteriin, mut veivasin kuitenkin niin kovaa kuin pystyin. Sehän se tärkeintä on, että ees yrittää, eiks jeh? Eilen vuorossa boobsei ja hauista.

1a. Vinopenkki kp
9, 5+1*23,5kg
8*21kg

1b. Ristitalja
12, 9*40 lbs
16*30 lbs

2. Pena
5+1*55kg
7, 5+1*50kg

3. Vipunostot tasapenkillä kp
11*10kg
10*8,5kg
13, 10*7kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Hk kp vinopenkillä
8, 6*13,5kg Ei mitään kovin tyylipuhtaita ollu sarjojen viimeset toistot 😀

5. Hk scott suoralla tangolla
4*27,5kg Tää meni vähän vituiks. Scottin tuki oli liian alhaalla ja otekin tangosta oli ihan liian leveä ja epätasainen.. Näin tällä kertaa.
6*25kg Tää meni jo vähän paremmin.

6a. Hk scott mutkatangolla
10*30kg
10*27,5kg
12*25kg

6b. Keskitetty hk kp
13, 10*7kg
11*6kg

7. Pushdown tangolla
18, 13*80 lbs
12*70 lbs
14*60 lbs
Palautukset 30 sekkaa.

8. Päänyli ranskalainen tangolla
18, 14*50 lbs
20, 18*40 lbs Tuskaisen pitkiä sarjoja. Samat palautukset tässäkin.

On muuten tänään ollu pitkästä aikaa noi nirunaruhauiksetkin kipeenä! Mitähän mä oon tehny muka eri tavalla? Varmaan toi scottin paska nelonen veti ne kipeiks.. Eilen tuli iltaruualla vetästyä perinteiset kana ja riisi. Kauppaan oli tullut jotain uutta 4% ruokakermaa ja testattiin sitä kastikkeena. Ei ollu kovin erikoista. Tänään eväslistalla perunoita ja jauhelihakastiketta ja Jonnan tekemää maailman parasta salaattia. Nam. Tää menee syömään!

Oli muuten tänä aamuna kello herättämässä 4.30 aamulenkille. Arvatkaa heräsinkö? NOT! Hyvä yritys kuitenkin.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  No eipä noi selälle tehtävät liikkeet mitään uusia keksintöjä ole, peruskauraa treenien yhteydessä, tekee vaan puhtaasti ne liikkeet niin tunnekkin tulee että olisi treenannut eikä vaan riehunut;)Sama homma koskee hauiksia, kyllä ne kipeäksi saa jos vaan tekee niillä hauiksilla sen työn eikä selällä ja turhan isoilla romuilla.

 2. guarana kirjoitti:

  Kyl meitä on moneen junaan, mä en vois kuvitellakaan jättäväni aamulenkkiä välistä.. 😀 mut sullahan oli aika hyvä yritys jo, koitas toteuttaa ens kerralla kans 😀

 3. Ninnu kirjoitti:

  Taidat olla samaa maata kuin minä….aamulenkeille on niin vaikee nousta! 😀 Vähänkö repesin, kun luin ton sun aamulenkki-juttus..melkein kuin ois ite kirjottanut! 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Anonyyymi: Juu, ei noissa mitään erikoista ollut. Sai vaan hyvän tuntuman vähän eri paikkaan, kun vaihtelin otteita yms. Hauiksiin saan kyllä aina tosi hyvän tuntuman, mutta ei ne kipeiks mene käytännössä koskaan. Yritän aina tehdä kaikki liikkeet mahdollisimman puhtaasti ja nimenomaan sillä treenattavalla lihaksella. Ei oo tarvista rykiä liian isoilla painoilla! Joskut toki pitää kokeilla rajojaan, mut ne kerran on nykyään aika harvassa.Guarana: mun taas on helpompi jättää ne aamulenkit välistä 😀 No,ens keväänä saan taas ravata niillä ihan kyllästymiseen asti..Ninnu: Kyllähän niille nousis, jos ei tarttis neljän pintaan nousta. Tosin aika usein tulee skipattua vaikka tarttis nousta vasta kympiltä 😀 Laiska mikä laiska.

 5. Riinu kirjoitti:

  Mä komppaan kans Jonnaa siinä et innostuttiin noihin fleksin ohjeisiin siks et saa vähän jotain uutta taas treeneihin… en odottanukkaan mitään uusia mullistavia otteita mihinkään liikkeeseen vaan ihan hyviä ideoita milloin mihinkin, pikku jutut piristää päivää!Tekstiä voi aina ymmärtää väärin kun ei kuule äänenpainoja sun muita spesiaalijuttuja ironiasta lähtien, tää on opittu jo tekstareitten tulkitsemisessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.