Hae
Palasia Arjestani

5kg kahdeksassa viikossa

Heipparallaa! Mökillä päästiin miehen kanssa pariin otteeseen salille ja juteltiin aika paljon treenaamisesta ja diettaamisesta. Mieshän on taas jonkin aikaa ollut perinteisellä alkuvuoden dieetillään ja homma rullaa totuttuun tapaan paremmin kuin hyvin. On se ihme mies Mäkkaiveri kun ei tarvitse kuin ajatella dieettiä niin paino alkaa tippua ja rasva tiristä. Itse heitin ihan vitsillä, että pitäiskö munkin vähän siistiä kuntoa kesää kohti niin mieshän siitä innostui! Hän olisi valmis tekemään mulle ruokaohjeet joilla lähtisi helposti (hänen mielestään..) kahdeksassa viikossa 5kg pois. Mitään varsinaista dieettiä mä en ole valmis enkä kyllä halukaskaan vetämään, mutta ehkä voisin vähän siistiä ruokavaliota ja katsoa mihin se johtaa? Ajatusasteella on vielä koko juttu, joten katsellaan innostunko 😉 Onkos siellä ruudun toisella puolella kesäkuntoon kiristelijöitä?

OI000001OI000299OI000302OI000136OI000134Loma meni ohi aivan liian nopeasti ja ärsytti todella paljon lähteä töihin. Muut jäivät vielä viikoksi mökille lomailemaan ja rentoutumaan. Olishan se ihanaa olla useammin lomalla ja viettää enemmän aikaa perheen kesken, mutta kyllä mä toisaalta tykkään olla duunissakin. Nyt olen ollut kolme päivää yksin kotona ja oon nauttinut siitäkin todella paljon. Saa olla ja tehdä just mitä huvittaa tai olla tekemättä. Rehellisesti voin myöntää etten ole saanut mitään järkevää kotona aikaiseksi.. Tapetit odottaa vaihtajaa ja kaapit siivoajaa. Ikkuntakin pitäisi pestä ja pölyt pyyhkiä, mut enpähän taida vielä jaksaa! Teen sitten kun innostus iskee.

OI000133OI000180OI000172OI000271OI000132OI000273OI000130OI000185OI000186OI000190Olen päättänyt ottaa tämän viikon vähän rennommin, mutta syömiset oon pitänyt aika hyvässä ruodussa. Mennäänhän tässä kuitenkin jo keskiviikossa, heh heh… Ei vaan, mökillä tuli niin paljon vedettyä kaikenlaista mässyä että ihan hyvä välillä vähän kevennellä. Treeneissä on menossa deload-viikko eli palautellaan kehoa kovista treeneistä. Tekee hyvää mun olkapäälle, joka vaikuttaa jo aavistuksen verran paremmalta! Salilla järjestetään kuun lopussa parikilpailut ja houkuttelin mun treeni/duunikaverin sinne mun pariksi kisaamaan. Ihan hauskanpidon kannalta aion koko kisan ottaa ja meen täysin tuon olkapään ehdoilla. Olis kyllä hauska pistää kunnolla urku auki ja katsoa mihin musta oikeasti on! Jäämme odottamaan jännityksellä 😉

Energistä keskiviikkoa!

12 kommenttia

 1. Maija kirjoitti:

  Julkaise se ruokavalio täällä niin kiristellään yhdessä:)

  • Jonna kirjoitti:

   No eipä siinä mitään ydinfysiikkaa käytettäisi. Pikkasen hiilarien sijoittamista oikeisiin paikkoihin ja ruokavalion putsausta 🙂

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Oi, ihania kuvia taas sulla! <3 Kyllä kisu- ja luontokuvat on parhaita! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jee, kiva jos tykkäsit! Mä ostin just uuden objektiivin kameraan niin pääsen bongaamaan lintuja ja ötököitä 😀

 3. hippaliinu kirjoitti:

  Tänään on Älä laihduta- päivä.

 4. Leenu kirjoitti:

  Tekis mieli kiristellä, mutta tekis mieli kasvattaa lihasvoimaa. Mä oon nyt lisännyt ruokaa (yrittänyt tehdä sen järkevästi..), että voimatasot alkas nousta. Hyvä nousujohteinen kehitys on hiipunut, kun alkuun kehittyi niin huimaa vauhtia. Ja se on alkanut risoa, joten pitäis syödä, mutta ”lihominen” hirvittää. 🙂 Jos haluaa kehittyä paremmaksi crossfittaajaksi ei voi kyllä liian vähän syödä.. Löytäskin vain sen optimaalisen syönti-kehitys-ei läskiä moodin, niin olis hyvä. 😀 Kiitos ihanasta blogista!

  • mikaela kirjoitti:

   Kuin mun kirjoittama kommentti 😀
   Hei Jonna, tuun sit kattoo kisoi Centraliin, en tohdi itse osallistua mutta kotisalille ainakin kannustamaan!

   • Jonna kirjoitti:

    En mä sinne centralin kisoihin kyllä uskalla! Tankomarkkinoille vaan parikisaamaan 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Sepä se, pitäis syödä riittävästi että tulokset nousee mut kuitenkin siististi että kunto kiristyisi. Mahdoton yhtälö? Ei välttämättä!

 5. Tea kirjoitti:

  Arkisin kyllä tulee syötyä suht. puhtaasti ja yritän tällä hetkellä taas panostaa enemmän rentouteen ja siihen, että syön kunnolla ni jaksan treenata täysillä! Eli periaatteessa pientä kiristelyä meneillään, mutta ei hampaat irvessä stressaten vaan sopivan rennolla otteella ja laadukasta ruokaa syömällä 🙂 Sun ruokapäiväkirjaa odottaa kyllä aina innolla ja myös muita postauksia! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Täysin sama ideologia mullakin! Mä vähän luulen ettei musta enää ole mihinkään tiukkiin kiristelyhommiin. Ruoka on liian hyvää ja haluan treenata kovaa ja yrittää kehittyäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.