Hae
Palasia Arjestani

Videopostaus, olkaapa hyvät!

kuvia 024

Pitkästä aikaa tein teille videopostausta, how cool is that!? Vietettiin viikonloppua mökillä ja kerättiin monta kiloa marjoja! Mökillä on monta puskaa puna- ja mustaviinimarjoja ja ne alkaa olla nyt pullollaan marjoja 🙂 Tyrniä ei tänä kesänä tullut ollenkaan, buu! Omenoita saadaan myös syksymmällä, mansikat on jo syöty, mut mustikoita tulee aika hintsusti. Niitä mä olisin just kaivannut eniten. Vadelmasaaliskin jää aika onnettomaksi tänä vuonna, mutta ollaan tyytyväisiä näihin mitä nyt on. Marjat on talvisaikaan sen verran kalliita, että jokainen ilmaiseksi saatu litra ja kilo on kuin rahaa laittais pankkiin, arvostan! Mikäs sen parempaa kuin ilmaiset superfoodit ja vitamiinipommit mökin puskista?

Tässä muutamia fiiliskuvia viikonlopulta. Kuten kuvista näkyy niin aika paljon vietettiin aikaa ulkosalla. Nautitaan nyt vielä kesästä kun sitä on pikkusen jäljellä! Jopa yksi mun kesäkurpitsoistakin oli elolla ja tehnyt useamman kukan. Saas nähdä ehtiikö tulla yhtään kesäkurpitsaa….

Kuudesta kesäkurpitsan taimenesta yksi selvisi tänne asti!

Kuudesta kesäkurpitsan taimenesta yksi selvisi tänne asti!

Basilikaa.

Basilikaa.

Rakastan tätä näkymää <3

Rakastan tätä näkymää <3 En siis noita halpiscrocseja vaan tuota mökkitietä 😀

kuvia 041

Suuri taidonnäyte kampausten saralla.

Suuri taidonnäyte kampausten saralla.

kuvia 043

kuvia 044

Marjapuskissa ja herneiden kimpussa tuli vietettyäkin aikaa aamusta iltaa. Tuo meidän tyttö on aika kova poimimaan marjoja. Ensimmäisenä kun silmät aukeni niin tyttö ehdotti josko lähdettäisiin poimimaan helukoita. Tai koottaisiin palapeliä. Mistä noilla lapsukaisilla riittää energiaa heti aamusta!?

IMG_20140810_085719

kuvia 021

kuvia 016

kuvia 017

kuvia 018

kuvia 020

kuvia 008

kuvia 011

kuvia 013

kuvia 005

kuvia 004

Ruokailupuoli sujui möksällä niin kuin ennenkin. Syötiin ihan normaalia perusruokaa, kuten siskonmakkarakeittoa sekä uusia perunoita & jauhelihakastiketta, nam! Mä tein perjantai-iltana jo valmiiksi miehen pyytämän päärynä-kinuskikakun ja sitä maisteltiin lauantaina päiväkahvilla. Perinteinen kirjan lukeminen kera irtaripussin kuuluu tietysti myös mökkiviikonloppuun 😀 Ja saunamakkara!

kuvia 036

kuvia 037

kuvia 039

kuvia 026

kuvia 028

20140809_133121

Kisutkin nauttii kovasti mökillä köllöttelystä :)

Kisutkin nauttii kovasti mökillä köllöttelystä 🙂

Tällaista tälle suunnalle. Ensi viikonloppu ollaankin sit kotosalla ja varmaan taas kolutaan kaappeja tai jotain. Mä en pääse lähtemään Lappeenrantaan Karjalan kovinta katsomaan, mutta olen täällä kotona sit hengessä mukana! Parin viikon päästä lähdetäänkin siskon ja hänen tyttöjensä kanssa Peurungan kylpylään polskimaan ja tyttöjen laulukisoja seuraamaan. Mukavia reissuja siis tulossa! Olisko noille videopostauksille tilausta? Niitä olis kiva tehdä useamminkin kun vaan tuo neitkokainen antais hetken rauhaa. Tänään sain sen hetkeks huijattua olkkariin tabletin ja Muumi-välipalakeksin voimin 😀

Ps. Blogikirppis vol 1:ssä vielä joitakin tuotteita vapaana! Siirrän loppuviikosta tuotteet myyntiin myös muualle, joten nyt kannattaa ostaa jos on jotain kiinnostavaa 🙂 Myös nämä uudet boyfriend-farkut ovat vielä vapaana.

 

 

 

 

11 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Tuohan oli kiva postaus, tee vaan jatkossakin, on mukavaa vaihtelua meinaan! 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Samaa mieltä kuin edellinen – kiva oli kuulla ja nähdä postaus.
  Varsinkin kun olet niin normaali – kaikessa positiviisessa mielessä.

  • Jonna kirjoitti:

   HAha, normaali on melko laaja käsite 😀 Ehdottomasti lisää tulossa!

 3. Mimmukka kirjoitti:

  Ihania kuvia tässä postauksessa sulla! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jee, kiva kuulla 🙂 Kattelin itekin että ompas hyvin onnistuneita fiilisotoksia 🙂

 4. outi kirjoitti:

  Ihana postaus, sulta sujuu hyvin tuo videopostauskin ja hauskojakin kohtia 🙂
  Paranemistia sinne, enterorokko on kurja….

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Ihmeen luonteva pystyn olemaan videollakin 😀 Epäilin alkuun koko touhua… mut hauskaa puuhaa! Ainoo vaan että tää kone hajoo kohta käsiin ja yhen videon lataus kestää jo kolme tuntia! Tarttee testata miten kännykällä onnistuu 😉

 5. mikaela kirjoitti:

  Kiva postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *