Hae
Palasia Arjestani

Elektroniikkafriikki.

Aloha täältä neljän seinän sisältä. Niinhän siinä taas kävi, että tulin tiistaina kipeeks jälleen kerran. Heti samana päivänä otettiin mycoplasma-kokeet ja ne oli negatiiviset. Toisin sanoen saan koko ajan vain uuden ja vähän erilaisen flunssan. Tämän hetkinen on täysin erilainen kuin edelliset ja vaikka kuumetta ei ole ollut ollenkaan niin olo on aamuisin niin tukkoinen ja huono ettei treeneihin ole vielä mitään asiaa 🙁 Ei auta kuin sairastaa, vaikka tää alkaa jo psyykkeen päälle käymään aika pahasti…

Viime maanantaina eli viikko sitten kävin viimeksi treenaamassa ja sillon olo oli kaikin puolin ok. Ei pienintäkään oiretta flunssan tulosta. Viime viikko olis ollut tempausviikko ja mua harmittaa tosi paljon kun en päässyt treenaamaan. Tempaus on se mun heikko kohta ja tuntuu, että oon aina kipeenä kun niitä tehdään.. No maanantaina tehtiin OHS:a (over head squat) ja maastavetoa kahvakuulalla.

  • Alkuun OHS-tekniikkaa

15 min emom (every minute of the minute)

  • even min – OHS (15kg)
  • odd min – Kb deadlift

Wod kesti siis 15 minuuttia ja jokaisella parillisella minuutilla tehtiin OHS:s max kuusi toistoa ja parittomalla minuutilla tehtiin maastavetoa kahvakuulalla niin monta toistoa kun kerkes. Mulla tuntu taas, että ranteet katkeaa kyykyissä eikä se tanko muutenkaan tahdo pysyä balanssissa. Liikkuvuutta täytyy siis saada todella paljon lisää! Sain ehkä yhden sarjan tehtyä missä ranteet ei huutaneet hoosiannaa ja kaikki tuntui muutenkin loksahtavan kohdalleen. OHS kyllä kertoo kaikki liikkuvuusongelmat eli kannattaa testata miten se sujuu itse kullakin 🙂

 

kuvia 011

Over head squat.

kuvia 012

kuvia 013

Tässäpä mun viimeisen viikon treenit onkin olleet 😀 Pikku hiljaa alkaa tuntua, että viimesetkin lihat kuihtuu pois samaa tahtia kun järki pakenee päästä. Alkuviikko meni rattoisasti kotosalla hoitaessa vesirokkoista tyttöä. Selvittiin vesirokon kanssa aika vähällä: kuumetta ei ollut missään vaiheessa eikä näppylät tuntunu tyttöä haittaavan millään tavalla. Bonuksena saatiin tutti kokonaan pois käytöstä!

IMG_20131102_124631

Melli & Lola <3

Alkuviikkoa piristi kummasti kun tämmöisenä elektroniikkafriikkinä sain coolstuff.fistä testattavaksi Fitbit flexin! Mä olen oikeasti meillä se joka vahtaa kännykkäuutuuksia, ostelee millon mitäkin elektroniikkaa ja asentaa kaikki laitteet himaan. Tuo fitbit siis mittaa askelten määrää, päivän aikana kuljettua matkaa, aktiivisuutta, kaloreiden kulutusta sekä unen laatua. Siihen saa myös syötettyä nautittujen nesteiden määrän ja jonkinlainen ”laihdutusohjelma” siinä on myös. Siihen en tosin ole vielä tarkemmin tutustunut. Myös painon kehityksestä pystyy piirtämään hienoja käppyröitä ja seuraamaan dieettiä/massakautta sen avulla. Fitbit kulkee ranteessa mukana myös suihkuun ja appsin saa ladattua helposti kännykkään. Sitä sit tuleekin näpellettyä harva se hetki..

 

kuvia 001

Fitbit flex.

kuvia 002

kuvia 003

kuvia 004

kuvia 005

Härpäkkeet.


kuvia 006

Appsin saa kätevästi kännykkään!

kuvia 007

 

Fitbitin kalorinkulutusarvioiden mukaan voisin hyvin lisätä ruokamääriä ja sen yritän nyt tehdäkin. Toisaalta kun paino pysyy näin hyvin nyt kurissa niin miksi vaihtaa toimivaa?  Harmi kun en ole vielä päässyt fitbitiä testaamaan treeneissä. Hauska olis nähdä paljonko  treenit nostaa kulutusta! Treenaamatta kulutus on ollut 1800-1900 luokkaa eli ihan ok 🙂

IMG_20131030_113316

Tytön kanssa aamukävelyllä.


IMG_20131030_124944

Sairastavan pelastus 🙂

Kotosalla ollaan oltu tytön kanssa päivittäin ulkona, lueskeltu sisustus- ja treenilehtiä, laiteltu ruokaa ja yritetty laittaa kotia. Huuto.netissä sain myytyä taas muutamat kipot pois nurkista pyörimästä ja lisää täytyis saada laitettua myyntiin. Ihanaa alkaa taas pikku hiljaa ripustella jouluvaloja ja -koristeita! Mä niin rakastan joulua 🙂 Ei mua enää niin se lahjahässäkkä kiinnosta vaan enemmänkin joulun laittaminen ja se fiilis. Ootteko te alkaneet jo laittaa joulua kotiin? Onko jotain uusia ideoita tälle joululle?

Ruokapuoli on muuten sairastelusta huolimatta pysynyt ihmeen hyvin kunnossa. Kun vaan muistaa syödä kunnon aterioita säännöllisin väliajoin niin käsikään ei karkaa jatkuvasti karkkipussille 🙂 Jotain olen näköjään tässäkin asiassa oppinut. Ennen piti saada kilo suklaata ja litra jäätelöä välittömästi kun sairastuin.

IMG_20131103_150548

Viskihuikkaa ja spirulinaa testattu flunssan selättämiseksi!

IMG_20131031_071623

IMG_20131029_194809

Liptonitkin on huvenneet kovalla tahdilla…


IMG_20131031_071427

Smoothien sekaan anopin tekemää puolukkahilloa.


IMG_20131029_121631

Lääkärireissulla hain taas superhyvät salaatit Kulma-konditoriosta Tikkurilasta.


20131103_191111

Mies teki eilen munakasrullaa jauhelihatäytteellä. Oli aivan mielettömän hyvää!


20131103_185027

Tein eilen ekaa kertaa pestolohta. Pesto tällä kertaa purkista, mut seuraavalla kerralla teen senkin itse 🙂


kuvia 021

Lauantaina tehtiin itse pizzaa!


IMG_20131102_141506

Maku-lehteä selailin…


IMG_20131102_171421

Pakko oli testata banaani-suklaakakkua maapähkinövoi kuorrutteella! Ohhoh kun oli hyvää 🙂

Tämmöstä tänne kuuluu! Toivottavasti pääsen mahdollisimman nopeasti taas treenaamaan ja te olette pysyneet terveinä 🙂 Mä näköjään sairastan kaikkien muidenkin puolesta,mutta niin kuulemma usein käy kun lapsi menee päiväkotiin…

Instagrammiin latailen kuvia päivittäin ja siellä mua voi seurata nimimerkillä jonnam1983!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.