Hae
Palasia Arjestani

Puuskutusta.

Välipäivä salilta ja koska olen niin kovin tykästynyt noihin kotijumppiin niin pistin välipäivän kunniaksi taas jumpaten. Pikkusen nipistettiin eilen hiilareista, mutta sain taas option mantelivoihin, slurps!

Lusikallinen mantelivoita puuron kera 🙂

Pitkin päivää etsin sopivaa jumppaa minkä voisin helposti toteuttaa kotona ja Dailyhiitin sivuilta löytyi taas sopiva. Mulla ei ole kaikkia tarvittavia välineitä kotona mitä vaaditaan jos haluaa tehdä ”täydellisen” dailyhiitin treenin, mutta onneksi ohjelmissa on aina vaihtoehto välineettömille treenaajille. Sandbagin sais kyllä tehtyä helposti itse…

Tämän kertaisen jumpan nimi oli Butt and Gut 😀 Preppausvideo löytyy täältä, jos vaikka innostutte itsekin tekemään saman treenin. Totta kai innostutte! 🙂 Mun ylimielinen ”kyllähän mä jaksan ja osaan nää jutut”-asenne jumppaa kohtaan vähän kostautui. Tätä jumppa-Pirkkoa nimittäin vietiin kuin pässiä narussa heti ensimmäisestä liikkeestä alkaen 😀 Ehkä voisin jo nöyrtyä ja todeta, että vaikka salivuosia on jo vaikka kuinka niin näissä jumpissa olen täysi newbie..

Kotijumppa 10.1.2012. Työtä 50 sek/lepi 10 sek. Tein yhteensä kolme kierrosta eli treenin kesto oli 18 minuuttia, mun vähän vähemmän 😀

1. Liike: hyppy + burbee.

Lähtöasento.
Hyppy niin korkealle kuin pääsee.

Hypystä alas kyykkyyn.

Punnerrusasentoon.
Kyykkyyn ja taas hyppy jne.
2. Liike: Painokassin kanssa suorinjaloin maastaveto + SJMV+kulmasoutu.

Lähtöasento.
Suorinjaloin maastaveto eli pyllyä taakse ja tuntuma takajaloissa.

Takaisin ylös, puristaa pakaralla.
Uusi suorinjaloin mave.

Ja siitä kulmasoutu puristaen latseilla.
3. Liike: Punnerrukset. Toinen käsi edessä ja toinen taaempana. Edessä olevan käden puoleinen jalka nousee ylös punnertaessa.

Lähtöasento. Oikea käsi edessä.
Ja punnertaa.

Käsien vaihto.

Ja punnerrus!
4. Liike: vatsat.

Lähtöasento
Vatsoilla ylös.

Takaisin hallitusti alas.

Rutistus ristiin (polkupyörä). Ja sama toiselle puolen ja sit alusta.

5. Liike: lankku kyljellään + jalan nosto.

Kylkilankussa päällimäisen jalannosto ylös.
Ja takaisin alas. Puolessa välissä vaihdoin puolta.

6. Liike: kassin kanssa burbee + maastaveto + etuheilautus.
Kassi käsien välissä.

Punnerrusasentoon.

Maastaveto asentoon, kiinni kassista.
Heilautus taakse.

Ja lantiolla heilautus eteen korkealle.

Treenin jälkeen maistuikin sit tulinen kana ja kesäkurpitsaspagetti. Todella eksoottisen näköistä, mutta hyvää!

Katsokaas mitä mies toi mulle eilen! On se vaan muru <3 pikkusen oon hukassa ton vekottimen kanssa mut jospa mä oppisin tota käyttämään.

Nyt käsijumpalle!

12 kommenttia

 1. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä muistan ku kesällä noi bodyrockit alotin niin aattelin että kyllähän toi 12min menee ihan heittämällä mutta kyllä se vaan ei ihan mennykkään 😀 Mutta äkkiä kunto kasvo kyllä ja paino lähti tippuu. 3kk tuota tein pelkästään sen 5kertaa viikossa ja 7,5kg sain sinä aikana pois. Senttejä lähti hurjasti 🙂 Mä sain lahjaksi semmosen sandbagin kans tuona aikana ku sitä tein enemmän, on kyllä kätevä kampe ollu. Mä sain kans joululahjaksi ton saman luurin, tykkään tosi paljon!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä luulen kans et jos noita vaan jaksaa tehdä niin buustaavat varmasti dieettiä! Ja aika kivojahan noi on kun voi valita itseä eniten miellyttävän jumpan :)Kerrotko miten tätä vekotinta käytetään. En osaa ees numeroita lisätä profiileihin. .. mulla on facesta otettu yhteystiedot puhelimeen mut en tiedä miten numeron saa liitettyä siihen 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tosi kiva että jaksat kuvailla näitä kotijumppia!pitäis oikeesti kunnostautua itsekin,aina välillä kun kotonakin jotai jaksaa liikkua lenkkien lisäks..jumppaatko päiväuniakaan vai ihan oikeestiko teillä muksu antaa rauhassa heilua?:D -riitta

 4. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä en oo itseasiassa yhtään numeroa siihen tallentanu ku kaikki tuli googletilin kautta ja facebookin numerot oon estäny ettei kaikkien tuu näkyviin 🙂

 5. Metallisydän kirjoitti:

  Loistava vekotin 🙂 Oon tykänny tosi paljon 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Riitta: helppojen noita on kuvata kun silityslautakin on lojottanut kameran alustana koko viikon 😀 tehokkainta tuntuu noi jumpat, ainakin mä oon aina ihan kuollut!Päiväuniaikaan jumppaan, muuten tuskin hommasta tulis mitään kun yks sankari roikkuu lahkeessa ja könyää päälle.Kohtipienempaaa: mulla on näköjään aika paljon opeteltava ton puhelimen kans….Metallisydän: näin olen kuullut ja siltä se vaikuttaa! Mistähän siihen löytäisi kunnon käyttöohjeita?

 7. Monna kirjoitti:

  Tosi hyvännäkönen treeni! Varmasti tehokas! 🙂 Taidanpa varastaa pari liikettä tän päivän salitreeniin! 😉

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Ole hyvä vain 🙂 tosiaan noistahan voi yhtä sun toista lainata salinkin puolelle! Loistava idea!

 9. Inka kirjoitti:

  Kiitos kun laitoit noita liikkeitä ja linkitit tuon dailyhiitin. Enpä ollut ennen törmännytkään. Kiits. 🙂 Ja kiva blogi sulla.

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Hän on hyvä vaan 🙂 sieltä löytyykin jumppaa joka lähtöön ja jokaiselle päivälle omansa ohjeineen kaikkineen! Kiitos itsellesi kommentista 🙂

 11. Noora kirjoitti:

  Moikka :)Kävitkö sä jättämässä mun blogiin kommentin? Sähköpostiin se oli tullu, mutta itse blogista en sitä enää löydä mistään 😀 Mutta siis tervetuloa lueskelemaan juttuja. Itse olen kyllä sun blogissa aina silloin tällöin vieraillutkin ;)Tsemppiä dieettiin 😉

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  Moi! :)Joo kävin! Ja nyt se on hävinnyt, buhuu. Pääasia että sä kuitenkin näit sen 🙂 ja mä tuun kyllä häiriköimään uudestaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.