Hae
Palasia Arjestani

Kotoa ja jumppati.

Se olis sit taas sunnuntai. Viddu. Huomenna maanantai ja arki alkaa. Pöh. Vaikka ei pitäis valittaa, kun just oli viikon saikulla tän hemmetin flunssan takia. Ihan mielelläni lähden taas ihmisten ilmoille ja mummojen kanssa turisemaan turhia 😉

Nyt alkaa kämppäkin olla hiljalleen ihan asunnon näköinen ja oikein kiva onkin! Aivan mahtavaa kun on viimeinkin kämppä, joka on viimesen päälle semmoinen josta olen aina haaveillut. Suurimmat sisustushankinnat on tehty, nyt enää pientä fiilausta kun jotain kivaa eteen sattuu. No panic. Eilen ostein kirppikseltä erään kukkakaupan pisteeltä lisää kukkia. Niitähän meillä ei kauheesti olekaan 😀 No, tällä kertaa mukaan tarttui bonsaipuu, uusi pieni anopin kieli ja leikko-orkideoja pari kappaletta. Postista hain keittiön seinälle tilatun ihqlan pöllötarran.

Kovasti jo haaveilen jostakin tekstitarrasta eteisen seinälle tai sit vetäsen siihen jonkun kivan tapetin tai jotain.. Katsotaan mitä saan aikasiks! Ja ihan ite muuten kasasin ton keittönpöydän ja tuolit. Ei siihen miehiä tarvita, prkl 😀 Tosinainen piereskelee, kaivaa nenää ja kasaa huonekalut ite, nih! Tosielämässä mä tuoksun aina kieloille ja ruusuille enkä tunge sormiani lähellekään nenää.

Makkariin saatiin joku aika sit viriteltyä lamppu kattoon ja samanlainen hommattiin myös olkkatiin, kun toi niin kivan tunnelmallisen valon. Vielä kynttilät peliin niin saanti on taattu 😀

No joo, isäntä ei tykkää et laitan meidän kodosta kuvia, mut siltä ei nyt kysytä lupaa. Sori muru 🙂 Olkkarissa on vielä sen verran tekemistä et verhot pitäis saada ikkunaan ja kirjahylly paikalleen sit kun se tulee. Kaikenlaista kivaa pikku puhdetta siis riittää.

Tänään kävin taas jumpalla EB:llä ja hyvä jumppa olikin! Nyt alkaa tuntua siltä, että pahoinvointi ja heikotus alkaa olla tiessään ja tilalle on tullut ylenmäärin energiaa! Jopa ärsyttävyyteen asti. Käytetään se siis hyödyksi salilla.

Tänään vuorossa kädet ja takareidet. Näytti paperilla kauheammalta kuin olikaan ja koska virtaa oli niin lisäsin takareisille yhden liikkeenkin tähän treeniin 🙂

1a. Hk taljassa tangolla 3*10-12*35-40kg
1b. Pushdown tangolla 3*9-13*40kg
2. Hk scott mutkatangolla 3*7-10*22,5-27,5kg
3. Ranskalainen mutkiksella 3*9-12*22,5-25kg
4a. Hk kp vinopenkillä 3*10-12*8kg tasatahtiin
4b. Dippi 3x
5. Takareidet istuen 4*10-16*35-40kg palautukset 45 sekkaa
6. Suorinjaloin mave smith 3*10-13*55kg
7. Pakarapotku taljassa 3x

Käsille otin kaks ekaa liikettä vuorosarjoina, samoin vikat liikkeet. Olis muuten menny koko päivä salilla. Painot on nykyään vähän pienemmät kuin ennen, mut kyllä ne sieltä vielä nousee jos pystyn vaan täysipainoisesti treenaamaan. Dippi kulki vähän nihkeesti. Tein ekan sarjan avustetussa koneessa ja siitä ei kyllä tullut hevonhelvettiä. Ei sovi se kone mun välityksille, ts. kahvat on liian leveällä. Tein kaks viimestä sarjaa penkiltä ja ne meni vähän paremmin ja peilistä näytti ihan siltä kuin ojentajiin olis tullut vähän lisää tavaraa. Rasvaa nyt ainakin on tullut, mut ehkä vähän sitä itseäänkin 🙂 Suorinjaloin mavea tein extrana muutaman sarjan ihan hitaasti puristellen ja tunnustellen. Siinä ei painoilla enää hullutella, koska vyön käyttö on nyt kielletty. Ihme ja kumma se ei käynyt yhtään alaselkään. Jatkan kyseisen liikkeen tekemistä niin pitkään kuin hyvältä tuntuu.

Testasin tänään uutta ruokaohjettakin, tulista kanapataa. Reseptin bongasin uudesta Oxygenistä. Ohje löytyy täältä. Ulkonäöllisesti siitä ei kyllä tullut samanlaista kuin alkuperäisessä ohjeessa, mut maussa ei tosiaankaan ollut mitään vikaa. Ekaa kertaa testasin ruuanlaitossa tuoretta korianteria ja inkivääriä ja käytän niitä kyllä jatkossakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *